torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 1


Pitkään pohdin jo aikaisemmin millaisen kalenterin voisin tehdä, kun intoa olisi jotakin keksiä, mutta ideani oli vaikeita tai jopa mahdottomia toteuttaa. Olen hieman hankala aivojeni kanssa, tiedän.

Nyt kuitenkin kun tämä Joulukuu starttasi ja ajattelin, että eipä nyt tullut toteutettua mitään niin hieman harmittelin sitä, koska moni muu oli keksinyt kivoja ja hauskoja kalentereita. Kuitenkin kun nyt vasta on ensimmäinen päivä niin ei vielä ole myöhäistä! Kokeillaanpa nyt sitten tällaista ideaa ja katsotaan tuleeko tästä mitään nyt näin nopealla "varoitusajalla".

Luukku numero 1 on suurin yllätys, nimittäin tämä ilmoitus, koska haluan kerätä mahdollisia kysymyksiä valmiiksi huomista 2. luukkua varten. Toivoisin siis, että te ihanat lukijani keksisitte hyviä kivoja kysymyksiä minulle, jotta saadaan tähän kalenteriin jotakin sisältöäkin! Eli mitä tahtoisit pelailuistani tai pelihistoriastani tietää? Saatte vapaasti keksiä kysymyksiä ja heitellä niitä minulle tänne blogiin kommentteihin tai vaihtoehtoisesti tuonne twitterin puolelle. Odotan jännittyneenä kaikkia kysymyksiä joita alkaa (toivottavasti) pian satelemaan!

Ei muuta kuin mukavaa alkanutta Joulukuuta kaikille!2 kommenttia:

  1. Mikä oli ensimmäinen koskaan pelaamasi videopeli?

    VastaaPoista
  2. Oletko koskaan tavannut uusia pelien kautta tulleita tuttavuuksia henkilökohtaiseti / "livenä"?

    VastaaPoista

Raapusta jotakin kommenttia.