torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 8

Parhaat pelimusiikit TOP 5?
Rakastan elokuvissa ja peleissä niiden musiikkeja todella paljon! Monet pelimusiikit ovat niin älyttömän mahtipontisia ja niistä tulee todella tunteikas fiilis, käsikarvat nousevat pystyyn ja kylmät väreet kulkevat päästä varpaisiin. Niin monissa erilaisissa peleissä on aivan mielettömän upeita musiikkeja ja joistain peleistä löytyy yksi tai useampi biisi mitä voisi vain fiilistellä jatkuvasti. Tein itselleni pientä soittolistaa erilaisista pelaamieni pelien musiikeista ja tähän nyt listaan omat TOP 5 kappaleet! Pistäkää kuulokkeet päähänne, hämärtäkää valot huoneestanne, laittakaa biisi soimaan ja sulkekaa silmänne. Voitte uppoutua täysin näiden pelien tunnelmaan ja tuntea musiikin mahtavan energian!

Tämä musiikki soi XCOM 2 pelissä, kun olet lähdössä kohti uutta tehtävää ja tästä jos mistä tulee juuri sellainen fiilis, että "Me olemme valmiita! Me tulemme selviämään tästä! Me voitamme tämän taistelun! Me näytämme niille!" Hrrr, kylmät väreet menee pitkin ihoa. Aivan loistava kipale huhhuh, tällainen musiikki saa tsempattua pelaajankin alkavaan taistohon täydellisesti. Tämä nyt on tällainen 10min versio tästä musiikista ja itse ainakin ihan mielelläni välillä fiilistelen koko tuon ajan tätä.

Voi mahdoton tätä... Katsokaa tätä videota samalla kun kuuntelette kuulokkeet täysillä! Itselläni ainakin samalla sekunnilla kun video lähtee käyntiin, menee kylmät väreet vuoristorataa pitkin kroppaani ja pitää kietoutua vilttiin! Silmät kostuvat liikutuksesta ja tekisi mieli vain halata noita söpöläisiä ja sanoa, että "kaikki on hyvin!!!". Tämä on niin herkkää, niin herkkää. Se kun kolmannessa luukussa puhuin juurikin siitä, mitkä pelit ovat saaneet itkemään niin tässä, tässä videossa se kohtauskin tulee ja luoja kuinka tunteikasta!


Veikkaan, että ne jotka ovat The Witcher 3:sta pelanneet tai kuulleet tämän pelin musiikkeja, eivät ylläty siitä, että yksi valitsemani kipale tähän on juurikin tästä pelistä! Yksi hienoimmista peleistä mitä olen koskaan pelannut ja ehdottomasti hienoimmista musiikeista mitä pelissä on. Todella mahtipontisia musiikkeja läpi pelin joita pelaaja vain pysähtyy kuuntelemaan ja etsimään netistä kuunneltavaksi vielä jälkikäteen. On onnistuttu luomaan todella upeat musiikit niinkin upeaan peliin eikä varmasti jätä ketään kylmäksi! Tai no, ehkä kylmäksi kylmistä väreistä, mutta ymmärtänätte mitä tarkoitan. Tuli tovi kahlattua läpi noita tämän pelin musiikkeja, jotta osaisin valkata "parhaimman" tähän postaukseen. Minusta tämä oli oikein oiva valinta.


Ehdottomasti yksi parhaimmista pelimusiikeista mitä olen koskaan kuullut on tämä! Niin mahtava ja energinen biisi joka lähtee hienoon nousuun ja imaisee kuuntelijansa mukanaan. Kaikki instrumentit mitä tässä on käytetty, mieskuoro ja huudahdukset, vau. Tämä olisi ihan mahtava kuulla jossakin konsertissa, kun kuulokkeilla kuunnellessakin saa nostettua fiiliksen kattoon. Varmasti jokainen Skyrimiä pelannut ja jokainen joka edes nimeltä pelin tietää on kuullut tämän ja jos pelimusiikki iskee niin kyllä tämäkin. Niin tunteikas!


Yksi yllättävän hyvä kipale on tämä 7 days to die pelin teema musiikki! Jo jokaiseen yllä olevaan niin kuin myös tähänkin sopiva lause: Mahtipontinen ja tunteita herättävä! Tämä jotenkin sopii tyyliltään juurikin sellaiseen peliin, jossa on zombeja! Tätä voi ihan helposti kuunnella useampaan otteeseen.

On monen monia muitakin hyviä pelimusiikkeja olemassa ja tullut vastaan, mutta tähän nyt kokosin nämä minusta parhaimmat mitä tuli tätä luukkua raapustellessa mieleen. Voi olla, että olen jonkun tyystin unohtanut ja tulee jossakin välissä mieleen ja harmittaa kun en tähän sitä pistänyt. Ehkä siinä tapauksessa voisin uhrata toisenkin luukun pelimusiikeille.

Minkä pelin musiikeista te pidätte tai mistä pelistä löytyy joku todella hyvä kipale?
2 kommenttia:

  1. Vice Cityssä on mun pelihistorian paras soundtrack!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, tuo on kyllä hyvä! :) Onhan noita vaikka ja mitä mahtavia kun oikein alkaa miettimään ja kaivelemaan kaikkien pelien musiikkeja mitä on tullut pelailtua. :) Pelimusiikit <3

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.