lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 17
Miten peliyhteisö on ottanut sinut vastaan?
- Erittäin hyvin! Olen oikein yllättynyt miten hyvin onkaan otettu vastaan! Kaikki joita olen tavannut pelailujen parissa ovat olleet mukavia tyyppejä. Bloggerin, Youtuben, Twitterin ja Twitchin kautta myös löytynyt paljon kivaa porukkaa ja hyvin on otettu minut vastaan. Kovin paljon on löytynyt avuliaita ihmisiä jotka auttavat jos ongelmia sattuu tulemaan vastaan ja jaksavat neuvoa jos vain kysyttävää löytyy. Erittäin tyytyväinen olen ihmisiin ja tilanteeseen peliyhteisöissä.


Se hetki kun halusit heittää ohjaimen seinään?
- No kirjaimellisesti en ole koskaan edes haaveillut ohjaimen heittämistä seinään, mutta muutamia hampaiden kiristystä aiheuttaneita hetkiä kyllä on ollut. Yksi parhaiten mieleen tuleva turhaituneisuus tuli Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pelissä... Siinä oli eräs tehtävä, missä sitten ratsastin hepalla aivan täyttä vauhtia yli tehtävän rajojen ja koko tehtävä meni siinä sitten pilalle ja piti aloittaa aivan alusta. Olin jo pitkään hikoillut sen tehtävän parissa ja tehtävä lähti melko pitkältä sitten alusta ja kyllähän se turhautti. Hetken aikaa tuijotin tyhjyyteen ja sen jälkeen kiristi hampaita. Ihana hetki. Ja toki näitä hampaiden kiristys hetkiä on tullut monissa multiplayer matseissa ja muissakin peleissä joissa en jotakin kohtaa tajua en sitten millään ja pyörin ja hyörin ikuisuuden tietämättä mitä tehdä! Tai jos joku tehtävä pelissä menee oman pienen mokan takia pilalle ja joudut aloittamaan aivan alusta. Ne ovat niitä hetkiä missä kuvainnollisesti voisin heittää ohjaimen seinään. En koskaan tule tavaroihini oikeasti kajoamaan, koska en halua niiden tuhoutuvan eikä oikein ole tapana muutenkaan niin kiukustua, että tekisi mieli mitään tuhota. Enemmänkin kiukuttelen, puren hammasta ja käyn tupakalla.

Oletteko te helposti tulistuvia pelien parissa vai pysyykö ohjaimet ja hiiret hellästi kätösissä?


2 kommenttia:

 1. Ei tule hirveästi suututtua pelien parissa, mutta jos on selkeästi suunnitellut pelissä pitkään jotain asiaa sekä on valmistellut sitä jo jonkin aikaa ja sitten koko homma menee pieleen pienen mokan takia, niin voi hyvin olla, että muutama ärräpää lentelee. Se on sitten taas oma asia, että pääseekö ne ihan suusta asti ulos vai kylvänkö vain ärräpää -satoa pään sisällä :D

  Ohjaimia ja pelaamisvälineitä ei tule mieleenkään heitellä tai tuhota, sen verran kalliita kapistuksia kyseessä ettei ihan viitsi alkaa tahallaan niitä rikkomaan. Toisaalta en kyllä ylipäätään ymmärrä, että miksi pitäisi lähteä rikkomaan jotain suutuksissaan. Kai se temperamentti on sitten joillain niin pikainen, että suutuksissaan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en kyllä itsekään koskaan halua tuhota mitään eikä kyllä ole tehnytkään mieli. :D Tupakalla käyminen tai pieni jääkaapin tsekkaus auttaa jo hyvin. Tai sitten sulkee pelin ja keksii muuta tekemistä jos niin kamalasti kiukuttaa. :D

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.