keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Mitä pukki toi tullessaan?Joulu on nyt ohi ja paketit avattu, ruuat sulamassa mahassa ja paluu taas normaaliin arkeen edessä. Jouluna varmasti kaikki (ellei ole ollut oikein tuhma) saa paketin jos toisenkin ja ilmeisesti minäkin olin ainakin vähän ollut kiltti tämän vuoden aikana, koska sain rapistella parit paketit auki.

Ehdottomasti parhain lahja tänä jouluna oli PlayStation 4 Pro konsoli, joka ei tullut yllätyksenä ja ei ollut lahjapaperissa, mutta ajatuksena kuitenkin oli yllätys! Nimittäin poikaystäväni ehdotti, että jos ostaisimme puoliksi toisillemme lahjaksi yhteisen pleikkarin ja ideahan oli oikein loistava. Tuo konsolihan olisi yksinään ostettavaksi melkoisen kallis tapaus joten kun hinta meni nyt puoliksi ei se tuntunut läheskään niin suurelta, vaikka siltikin hieman mietitytti oliko tämä nyt aivan välttämättä saatava! Kuitenkin jo pitkään olin haaveillut pleikkarista, koska siihen vain on niin paljon mahtavan kuuloisia yksinoikeuspelejä jotka olen halunnut pelata! Tämä haave nyt sitten kävi toteen ja uusi perheenjäsen muutti kotiini päivä ennen aattoa. Idea konsolin hommaamiseen tuli vain viikkoa ennen joulua, jonka takia noita Pro versioita ei kauppojen hyllyt notkuneet. Kävin itse kysymässä kahdesta eri liikkeestä saatavuutta ja vasta tammikuun puolella tulisi lisää. Poikaystäväni kanssa kävimme sitten kahdessa toisessa liikkeessa ja heillä molemmilla sama vastaus. Olimme jo menettää toivomme oman pleikkarimme saamisesta ennen joulua, kunnes soitin erääseen pelikauppaan jossa oli YKSI kappale tuota PlayStation 4 Pro konsolia jäljellä! Varasin sen ja hurautimme autolla pikaisesti liikkeeseen hakemaan sen ja pääsimme kotiin onnellisina ihastelemaan valikkoja ja demoja, koska emme tietenkään omistaneet yhtäkään peliä.

Sain poikaystävältäni myös lahjaksi aivan älyttömän siistin Overwatch avaimenperän, joka nyt kiikkuu kauniisti yhdessä avaimieni kanssa samassa nivaskassa ja kulkeutuu mukanani joka paikkaan minne menen. Meillä on nyt molemmilla samanlaiset avaimenperät, eikös olekin aika söpöä. Kohta varmaan veljellänikin on samanlainen sillä hän innostui suuresti nähdessään nuo ja uteli heti kaupan mistä sellaisen saa! Lisäksi toinen peliaiheinen lahja jonka sain poikaystävältäni oli niin siisti ja niin hauska Fallout 4 karisma Vault Boy Bobbleheads figuuri! Ennen kun en mitään tavaroita keräillyt ja kun ihastuin Funko Pop! Figuureihin ja niitä aloin hamstraamaan niin kyllähän nämä olisi ehdottomasti myös hyvä vaihtoehto keräilykohteiksi. Minulla on jo hyvä paikka tuolle figuurille kotonani ja kyllähän siihen viereen mahtuisi vielä muutama Bobblehead.

Sain veljeltäni lahjaksi hänen vanhan pelinäppäimistönsä, koska hän osti itselleen uuden ja minä olin hänellekin puhunut haluavani uuden. Oma vanha näppäimistöni on varmaan 10 vuotta vanha ja ei mikään ihmeellinen, mutta toki on palvellut hyvin tähän saakka. Näppäimistö oli seuraavana listalla mitä olisin joskus ostanut, mutta nyt ei tarvitsekaan kun sain veljeltäni hänen näppäimistönsä! Hän oli irroittanut kaikki nappulat ja putsannut jokaisen välikön oikein huolella ja paketoinut suloisesti sanomalehteen tuon näppiksen ja päälle tehnyt foliosta rusetin, niin älyttömän ihana idea ja lahja! Nyt alkaa olemaan aika viimeisen päälle hyvät setupit tietokonepelaamiseen.Päätin itse sitten joulupäivänä ostaa meille pleikkarille pelin jotta olisi mukavampaa tuota uutta konsolia käyttääkin. Leppoisa ja todella hienon näköinen Ratchet & Clank kilahti pelilaatikkoon ja sitä olen nyt parina päivänä muutamia tunteja pelaillut. Voisin tehdä läpipeluusta fiilistelyjä sitten jossakin välissä, kunhan tuon pääsen kokonaan pelaamaan ja siirtämään muistitikulla ottamani kuvat tietokoneelle. Joten eipä siitä sitten sen enempää.

Mitäs teidän paketeista kuoriutui tänä jouluna?


2 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja olet saanut!

  Mekin hankimme tuon PS4 Pron, tosin jo marraskuun puolella, joten sillä on tullut jonkin verran jo pelailtua. Hyvältä konsolilta vaikuttaa. :)

  Joulun lahjapaketeista kuoriutui meille yhteisenä Final Fantasy -aiheisia patalappuja, jollaisia ei varmaan ihan joka taloudesta löydy. :D Mies sai sitten vielä The Last Guardianin ja Deus EX -taidekirjan. Minulle putkahti Square Enixin FFXIV-tiimiltä yllärinä moogle-pehmo ja kaverilta sain FF-magneetteja. Leffoina saatiin Kingsglaive ja Warcraft, jotka voinee nekin laskea peliteemaan. Ihan kivasti siis peliaiheisia paketteja tänä vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vautsi kivoja lahjoja ootte saanut! :) Peliaiheiset lahjat on aina mukavia saada! :) Warcraft leffa oli ihan hyvä kun sen katsoin! Tuota Kingsglaive leffaa en olekaan nähnyt. Harmi ettei me saatu mitää leffoja tai sarjoja olisi ollut niitä kiva katsella joulun pyhinä, mutta meni ne vapaat siinä pelatessa uudella pleikkarilla. :)

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.