perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 2

Vuoden koukuttavin peli?

Koukuttavia pelejä on ollut moniakin tämän vuoden aikana. Moni itselleni uusi peli jonka olen ostanut on omalla tavallaan ollut koukuttava. Esimerkiksi kun ostin Banished pelin, koukutuin siihen ensi istumaltani ja pelasin tuota monen monta tuntia päivän aikana. Innostus jatkui seuraavaankin päivään, mutta sen jälkeen vähän jäi, jonka vuoksi en ehkä laskisi tätä ihan kaikkein koukuttavammaksi. Ehkä koukuttavimmaksi peliksi pitäisi päättää jokin sellainen, mitä olen useampana kertana pelannut ja jonka koukuttavuus on jatkunut päivien, viikkojen ja jopa kuukausien päähän.

Ystävien kanssa hakatuista peleistä kaikkein koukuttavimmaksi peliksi tämän vuoden aikana nousee ehdottomasti Overwatch. Pelasimme porukalla Betan tullessa tätä todella paljon ja pelitunteja kertyi jo useita heti alkuunsa! Innostuin pelistä todella paljon, niin kuin myös monet ystävänikin ja joka päivä tuli tätä pelattua ilmestymisestä lähtien. Nyt loppuvuoteen mennessä on vähän jäänyt pelin pelaaminen pienemmälle, sillä on ilmestynyt todella paljon muitakin hyviä ystävien kanssa pelattavia pelejä sekä yksinpelejä. Voisin kuitenkin laskea tämän pelin tämän vuoden kaikkein koukuttavammaksi peliksi! Peli julkaistiin toukokuun lopulla ja tässä reilun puolenvuoden aikana on peliaikaa kertynyt yhteensä 2 päivää 19 tuntia (ties kuinka paljon Betassakin?), Minusta tuo on jo melkoisen paljon ottaen kuitenkin huomioon, että käyn kokopäivätöissä sekä puuhastelen muutakin kuin vain pelaan. Eiköhän tätä tule välillä vieläkin pelailtua, kunhan muiden pelien parista aina malttaa siirtyä takaisin.

Monia muitakin hetkellisiä supermegahyper koukkuuntumisia on tullut, koska olen luonteeltani aivan äärettömän kova innostumaan asioista! Kun joku peli vaikuttaa kivalta, minun on pakko saada se HETI! Kun sen sitten hommaan ja peli vaikuttaa kivalta niin tuntuu, että haluaisin pelata vain ja ainoastaan sitä peliä, koska se on niiiiiin kiva ja siisti! Sitten innostus hiipuu ja peli unohtuu TAI tulee tilalle joku toinen peli josta innostun. Ärsyttävä luonteenpiirre, mutta en mahda itselleni mitään.Kännykkäpelejäkin pelailen aina kun jonkun hyvän löydän. Pari todella koukuttavaa on tullut tämän vuoden puolella vastaan, esimerkiksi PewDiePie's Tuber Simulator, jota on tullut hakattua sen ilmestyttyä jokaisena päivänä enemmän tai vähemmän. Toinen kännykkäpeli jonka löysin vahingossa ja joka sai minut täysin koukutettua oli Mobile Strike! Tätä myös tuli muutamia viikkoja pelattua joka päivä ja välillä vähän liiaksikin. Tämä peli kuitenkin vaati niin kamalan paljon aikaa jokaiselta päivältä, jonka takia peli vähän sitten alkoi jäämään pois päivärutiineista. Nyt en ole tätä pelannut enää ollenkaan ja poistin tuon puhelimestanikin, jotta en vahingossakaan koukkuuntuisi tähän uudelleen.

Kiitos joulukalenterin kysymyksistä kaikille jotka olette jo kysymyksiä heitelleen! Kysymyksiä otetaan vielä vastaan vaikka moneen luukkuun olen jo saanut aiheita. Päiviä ja luukkuja on kuitenkin 24 kappaletta niin tuohon määrään tarvitaan vielä useampia kysymyksiä lisää! Joten saa heitellä niitä kysymyksiä pitkin kuukautta tänne kommentteihin tai twitteriin!2 kommenttia:

 1. Laitetaan muutama kysymys tulille:

  - Mitä odotat vuoden 2017 pelimaailmasta?
  - Mitkä ovat suosikkipelihahmojasi ja miksi?
  - Jos pitäisi valita muutama peli, joita saisi ainoastaan pelata tulevana vuotena, niin mitkä nämä pelit olisivat?
  - Parhaimmat muistosi peleistä?

  VastaaPoista
 2. Kysymystä youtubetukseen liittyen:
  Mitä mieltä olet youtubettajista, jotka kiroilevat videoihinsa?
  Monien alakouluikäisten lasten suurimpia idoleita ovat juuri youtubettajat.
  Youtube itsessään ei juuri välitä sisällöstä mitä heille tuotetaan, kunhan siinä ei rikota tekijänoikeuksia.
  Lapset ammentavat usein puhetapansa "sankareiltaan".

  VastaaPoista

Raapusta jotakin kommenttia.