sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 18

Jos pitäisi valita muutama peli, joita saisi ainoastaan pelata tulevana vuotena, mitkä nämä pelit olisivat?Jos ensi vuonna saisin pelata vain muutamaa eri peliä niin haluaisin valita muutaman toisistaan poikkeavan pelin, jotta mielenkiinto pysyisi mahdollisimman pitkään yllä. Jos valitsisin pari samaan genreen kuuluvaa peliä voisi jossakin kohtaa vuotta tulla pientä kyllästymistä. Tämä oli kyllä todella haastava kysymys, koska kivoja pelejä on niin kamalan paljon ja nyt parin vuoden aikana on tullut pelattua niin kamalan monia pelejä. Joten jos vain muutamaa eri peliä saisi pelata niin apua! Ensinnäkin mikä on muutama? Kaksi on pari, joten se on enemmän kuin kaksi. Jos sovitaan vaikka, että se muutama tarkoittaa viittä niin saan valittua hieman helpommin nämä pelit.

Rust
Valitsisin Rustin sen takia, että siihen saisi upotettua aivan mielettömän paljon aikaa! Tälle pelille kun vain antaa kaiken aikansa niin kyllä tämän parissa jo pelkästään menisi se koko vuosi. Kavereiden kanssa ihan mielettömän hauskaa puuhasteltavaa ja juuri sellainen peli, mitä jaksaisi pelata monena päivänä viikosta toiseen. Kirjoittelin tästä jo juttua, kun peliin olin juuri tutustunut. Voitte käydä tuon jutun halutessanne lukaisemassa täältä *klik*.


The Witcher 3
Ehdottomasti pakko valita yhdeksi peliksi The Witcher 3, koska tämä peli on ensinnäkin minulla ihan kesken ja toisekseen tähän peliin saa kulutettua monia monia monia tunteja. Kyllä vuoden ajaksi tämän pelin kanssa voisi painia monina päivinä vuoden aikana. Jos tähän saisi vielä ne lisäosatkin ottaa mukaan niin silloin varsinkin saisi vielä lisää pelattavaa. Ja jos tuon vuoden ajan tosissaan saisi pelata vain näitä valitsemiani pelejä niin olisi hyvä mahdollisuus päästä tämä peli läpi parikin kertaa!

Overwatch
Ehdottomasti tuon vuoden aikana olisi oltava joku peli mitä pelata kavereiden kanssa! Kuitenkin erilainen yhdessä pelattava kun tuo Rusti. Overwatch on ollut tähänkin mennessä niin hauska peli, että uskoisin tämän riittävän hyvin vuoden ajaksi. Jos kuitenkin olisi varmaa, että niitä kavereitakin olisi tuon vuoden aikana mukana pelaamassa tätä peliä. Yksinään kuitenkin voisi käydä hieman pitkästyttäväksi.XCOM 2
Pakkohan se olisi valittava tuolle vuodelle joku sellainen peli, millä on uudelleenpeluuarvoa! Tätä peliä en ole vielä päässyt kunnialla vetämään läpi, mutta toisen pelin kuitenkin aloitin. Ensimmäinen kun meni hieman överiksi. Xcom 2 on kuitenkin sellainen peli, missä ajan saa kulumaan kuin siivellä! Tämä on sellainen peli missä saat pohtia siirtojasi moneen kertaan ja ladata tallennuksia jatkuvasti jos haluat, ettei yksikään sotilaistasi kuole tai ainakaan kuole liian helpolla! Kyllä tällainen aivojenraksutus peli on oltava mukana jos vain muutamaa peliä saisi vuoden verran pelailla.

Skyrim
Tämä peli on minulla vielä ihan alussa ja tähän peliin kuulema saa kulutettua aikaa monen monia tunteja, joten ehdottomasti otettava tämä listalle mukaan. Pelissä on varmasti suuri uudelleenpeluuarvo, jonka vuoksi ei haittaa jos pelin koluaa kertaalleen läpi ja vuodessa vielä päiviä jäljellä. Voisin kuvitella saavani monia päiviä viikosta toiseen kulutettua Skyrimin maailmoissa seikkaillessa! Ajanpuutteen ja pelivuoren takia tämä peli itselläni nyt jäänyt vielä aivan alkutaipaleille ja vastahan tähän tutustuinkin, joten paljon vielä nähtävää ja koettavaa Skyrimin parissa.


Olen aika varma, että nämä ovat tällä hetkellä parhaimmat mahdolliset vaihtoehdot mikä valitsisin jos pitäisi vain muutamaa peliä pelata koko vuosi! En viitsi tähän haasteeseen nyt kuitenkaan tarttua oikeasti, koska niin monta kivaa peliä on odottamassa pelaamistaan niin en halua niitä syrjäyttää. Liian monia jo joutunut syrjäyttämään ja niihin niin vaikea palata pitkän tauon jälkeen uudelleen. Pitäisi varmaan tehdä joku lupaus ensi vuonna, että pelaa kaikki keskeneräiset pelit läpi! Saas nähdä...

Mitkä 5 peliä te valitsisitte vuodeksi pelattavaksi?


2 kommenttia:

  1. Jaa-a :D Ehdottomasti pelaisin Skyrimiä, Overwatchia, Dotaa , Civ 5 ja.. hmm... Borderlands 2. Kyllä noilla varmaan pärjäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiköhän noillakin pärjäisi jo hyvin vuoden verran! :D Jokaisessa paljon pelattavaa!

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.