perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 9

Jos voisit elää minkä tahansa pelin maailmassa, missä eläisit?Tässäpä vasta kiperä ja mielenkiintoinen kysymys. Olen pohtinut tätä jo aikaisemminkin muutamaan otteeseen ja en ole oikein koskaan osannut päätyä yhteen täydelliseen lopputulokseen päätökseni suhteen. Moni asia kun pitäisi varmasti ottaa huomioon tällaista miettiessä niin pistää kyllä hieman kiperään tilanteeseen. Haluanko asua maailmassa, joka ei ole täynnä murhanhimoa uhkuvia vihollisia ja jossa kuolema kolkuttelee ovelle joka sekunti? Haluanko asua maailmassa, jossa teknologia on kehittynyttä ja tiedän voivani harrastaa videopelejä ja telkkarin töllöttämistä? Mitä jos maailma onkin niin kaukana menneisyydessä tai tulevaisuudessa, että en pystyisi tekemään mitään samaa mitä nykyään aina teen?Yksi kaikkein kauneimmista maailmoista löytyy The Witcher 3 pelistä. Luonto on todella kaunis, vedet kiiltelevät puhtauttaan ja ovat kauniin sinisiä, puut ovat runsaita ja vihreitä, pellot ovat kauniin keltaisia ja monipuolinen värimaailma sekä kaikkein parasta: täydelliset auringonlaskujen maalaamat taivaanrannat! Mutta mites sitten se aika mitä tuolla maailmassa eletään? Ainoana ajantappona toimii kortin lätkiminen, ratsastaminen, eläinten hoitaminen ja hippa. Monsterit vaanivat jokaisen nurkan takana ja naapurisi voi olla mitä pelottavin raakalainen tai vampyyri. Isot lentävät kotkan ja leijonan risteytetyt pedot liitelevät talosi yllä ja pöllivät lemmikkilehmäsi. En tiedä onko tämä maailma sitten niin kaunis enää noiden jälkeen? En tiedä haluaisinko oikeasti asua The Witcher 3:sen maailmassa, kun alan pidemmälle tätä asiaa pohtimaan. Jos kuitenkin lisätään mahdollisuus telkkarin ja tietokoneen kanssa touhuamiseen, poistetaan monsterit ja omituiset naapurit niin mikä ettei! Sitten voisin asua tässä maailmassa.Jos kuitenkin on pakko ottaa maailma sellaisenaan mitä se pelissäkin on niin tartun todella turvallisesti silloin Sims-pelien maailmaan! Tiedän saavani elää normaalia nykyistä elämääni myös Simsin maailmoissa. Siellä ei ole monstereita eikä muutakaan liian pelottavaa. Riippuen kuitenkin mikä Sims ja mitkä lisäosat olisi maailmassa mukana niin ainoat vähän oudommat ja ehkä hieman pelottavammat asiat olisi silloin ufot, vampyyrit ja tuollaiset mukavat muunnelmat ihmisistä. Sekä pitäisi sitten hankkia paremmat lukot kotiin, jotta varkaat eivät roudaa pyykkikonettasi ja sohvaasi joka yö. Tai vaikka Forza Horizon 3 maailma! Siellä ei olisi niitäkään mitä Simsissä on! Ehkä liian nössöä?


Yksi myös todella kaunis, upea ja kotoisa maailma löytyy Unravel pelistä! Siellä ei ole mörköjä, ei vampyyrejä tai muitakaan "hirviöitä"! Luonto muistuttaa kaunista suomea ja värit ovat valloillaan joka puolella. Tämä jos mikä olisi kauneudeltaan unelma paikka asua!

Peleissä olen kohdannut moniin erilaisiin maailmoihin jotka ovat todella kauniita ja joissa luontokin näyttää upeammalta mitä se oikeasti täällä oikeassa elämässä on. Kun taas sitten enmmän alkaa pohtimaan niitä maailmoja niin täytyy taas tajuta, ettei itse kuitenkaan tahtoisi itseään sinne tunkea. Esimerkiksi Fallout 4, kauniin näköistä, mutta ei ehkä niin kovin turvallista asua. Dragon Age: Inquisition pelissä myös kaunis ympäristö, mutta miten sitten taas ne olennot joita siellä asuu... Ja se ajanjakso joka tuolla on meneillään. Ei kiitos sittenkään!Mutta jos on pakko valita nyt pari erilaista maailmaa joissa voisi olla ajoittain myös hieman vaarallista asua, mutta silti kaunis ympäristö niin valitsisin Far Cry Primal pelin maailman ja Skyrimin! Molemmat erilaisia ja kauniita maailmoja. Molemmissa jos asuisin niin haluaisin omistaa taistelutaitoja ja olla rohkea, koska muuten olisi epämukavaa asustella kummassakaan jos olisin heiveröinen ja nössö. Ei mitään iloa. Joten rohkeana ja vahvana naisena näissä maailmoissa voisin kohdata vaarat ja asua onnellisena kauniissa maailmassa. Far Cry Primal olisi siksi kiva, koska voisin saada itselleni erikoisemman lemmikin, esimerkiksi joku älyttömän suloinen sapelihammastiikeri tai susi! Tai ratsastaa pienellä mammutilla! Kuinka siistiä! Skyrimin maailma olisi siksi kiva, että näkisin vihdoinkin oikeasti jättimäisiä ja ah niin upeita ja kauniita ja siistejä LOHIKÄÄRMEITÄ! En haluaisi niille kuolla, mutta voisin niitä ihastella jostakin ikkunan takaa ja toivoa etten kuole. Lohikäärmeet vaan ovat niin siistejä!!


Missä maailmassa SINÄ haluaisit asua?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.