torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 15Iloista joulunodotusta kaikille! Tässä teille mukavan jouluinen kuva kolmen eri Far Cry pelisarjan hahmosta, sulassa sovussa yhdessä odottamassa pukkia! Oli hauska suunnitella ja toteuttaa tämä kuva ja varmasti tulen johonkin muuhunkin luukkuun tämän tyylisen kuvan tehdä jostakin muistakin pelihahmoista.

Kuvassa keskimmäisenä Far Cry 3 pelistä tuttu pääpahis Vaas ja hänen kainalossaan Far Cry Primalista tuttu Sayla, sekä rentoutuneena tuolissaan tonttuna Far Cry 4 pelistä Pagan.

Itse olen melkein kokonaan pelannut tuon Far Cry 3:sen, mutta peli on Xbox 360 puolella pelailtu ja uuden konsolin ilmestyttyä peli jäi unholaan ja näin ollen on minulta jäänyt kokematta kokonaan tuon pelin loppu!

Far Cry 4:sen hommasin alennuksista Xbox Onelle, mutta en ole tuohon peliin vielä kerennyt edes koskemaan. Halusin päästä muita pelejä läpi ennen kuin aloitan mitään uusia pelejä jonka takia tämä on koskemattomana.

Sain kuitenkin lahjaksi Far Cry Primalin, joka sitten oli vain pakko aloittaa aivan heti! Vaikka tuntui hassulta aloittaa uudempi Far Cry ennen kuin olin edes koskenut edelliseen, mutta idea ja maailma oli niin siisti ja erilainen kun missään aiemmin pelaamassani pelissä niin pitihän se korkata samantien! Tämäkin vielä toki kesken ja pitäisi joku kaunis päivä taas uppoutua tämän pelin pariin! Jos vaikka sitten joskus saisin aikaiseksi aloittaa myös tuon edellisenkin Far Cryn!

Oletteko te pelanneet Far Cry pelejä? 


2 kommenttia:

 1. Far Cry 3 oli sarjan ensimmäinen tuttavuus ja yllätyin, kuinka tunteikkaaksi tarina, hahmot ja etenkin soundtrack vetivät. <3 Tapoin aikaa varmaan liiankin paljon kiusaamalla piraatteja heittelemällä kiviä heitä päin ja pusikossa piileskellessä. >w> Kivaa niin kauan kun miut löydettiin ja ammuskelu alkoi..

  4 vaikutti myös todella hyvältä hahmoineen, mutta en kiintynyt oikein muihin kuin Paganiin. :D Maastokin tuntui liian avoimelta minun makuuni. </3

  Primalin hahmojen kommunikointi tuntui jotenkin kummalliselta näin modernin ihmisen silmin, mutta olihan tuo kokemus sinänsä. Takkar on yksikin Disney-prinsessa kun hänellä on eläinkaverit apuna. :D

  Kakkosen löysin kirppikseltä mummon luona vieraillessani, mutta en oikein päässyt tuon sisälle. Asiaa ei auta se, että olen huono pelaamaan paljon mitään tietokoneella. Nämä muut Far Cryt löytyvät siis pleikkareille, Primalkin tuli PS4:n mukana. ^3^

  Hyvin tiivistetty paketti tästä tuli mutta tulkoon, Far Cryistä kun ei pääse kovin usein höpisemään.~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itellä kans tosissaa tuo kolmonen oli ensimmäinen Far Cry mihin koskin ja pirun hieno peli kyllä olikin! :) Katsoin eka kun veli sitä pelasi ja tuntui kuin leffaa olisi seurannut ja pitihän se itsellekin sitten hommata. :)

   Nelonen pakko joskus saada koettua itsekin! :D Saa nähdä mitä itse tuosta sitten tykkään.

   Primali on täysin erilainen kyllä kun nuo muut ja muutenkin muut mitä itse olen pelannut! Ensimmäinen kokemani peli joka sijoittuu tuohon aikakauteen ja siksi se kiinnostikin niin paljon, koska halusin nähdä millainen peli se mahtaisi olla! Ihan kiva ollut ja ihania ne eläimet. :)

   Aikaisempia en ole kokeillutkaan ja tuskin tulen kokeilemaan. Enkä tiedä miten käy hommaanko jos uusia tulee, kunhan nyt toki ensin pääsisin nuo vanhat nykyiset läpi. :D

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.