keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 21

Valkkaatko pelihahmoksi useammin miekkosen vai naikkosen?Jos on vaihtoehtona valita itse pelihahmon sukupuoli niin valitsen aina naisen! Pelaan jotenkin sillä periaatteella, että olen itse se hahmo. Vaikka hahmoista en välttämättä tekisi itseäni tai sellaista millainen itse haluaisin olla. Jotenkin tuntuu luontevammalta valita aina se nainen ja pelata naisella, kun itsekin on nainen. Luulisi toki, että naisena valitsisi aina miehen ja tekisi siitä omia silmiäni hivelevän näköisen ja pelailisi peliä iloisena katsellen omaa hahmoaan? Se naishahmon valinta vaan on jotenkin niin automaattista itselläni. Ja en ainakaan muista tehneeni ikinä missään pelissä miestä?!

Osaksi ehkä myös siksi valitsen naisen, koska todella monissa yksinpeleissä joissa on määrätty hahmo niin se hahmo on mies niin saa sitten vaihtelua peleihin! Ei tässä varmaan ole mitään sen syvällisempää syytä kunhan yritän spekuloida tätä vastaustani tosi laajasti. Tykkään tehdä naispuolisia hahmoja ja tykkään pelata niillä, mutta kyllä tykkään pelata myös miehillä ja jos hahmonluonti on pelissä hyvä niin teen useampia hahmoja, miehiä sekä naisia. Rakastan peleissä sitä, että saa tehdä oman hahmon ja jokainen peli missä oman hahmon on saanut tehdä olen saanut kulutettua siihenkin hommaan aina pienen ikuisuuden.

Yleensä aina hahmot ovat tummatukkaisia ja jos pituuden saa valita niin valitsen pitkät hiukset. Yleisiä valintoja hiusvärille on myös sininen ja punainen, koska onhan ne nyt aika siistejä! En varmaan koskaan ole tehnyt hahmoa, jolla olisi vaaleat ja lyhyet hiukset? Oma mieltymykseni omille unelmieni hiuksille on pitkät ja tummat niin kaipa se sen vuoksi myös tulee pelissäkin valittua.Pelejä joissa on oman hahmon saanut luoda ja joissa minulla on pelihahmona nainen: Dragon Age: Inquisition, Fallout 4, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Guild Wars 2, The Elder Scrolls V: Skyrim, Divinity: Original Sin, Stardew Valley... Siinä nyt ainakin päälimmäisenä mieleen tulevat pelit. Varmasti unohdin nyt jotakin, mutta lukitaan nämä vastaukset.Pelit joissa sitten on valmiit hahmot, mutta varaa valita miehen ja naisen väliltä niin kyllä näissäkin peleissä se oma valinta kääntyy aina siihen naiseen. Esimerkiksi Dayz, Halo 5, Codit, Titanfall 2 ja niin edelleen!

Mitenkäs teillä menee, luotteko useammin mies- vai naishahmon?4 kommenttia:

 1. Lähestulkoon aina peleissä valitsen ensimmäisenä naisen. Fallout 4, Dragon Age Inquisition, Mass Effect... Aina nainen, koska pidän vahvoista naishahmoista peleissä, koska miehiä on jo liikaa. Sitäpaitsi minua ärsyttää suunnattomasti ainakin Mass Effectissä geneerinen mieshahmon ulkonäkö, täyteen lihaksia pumpattu... Shepard naisena toimii vaan jotenkin paremmin (tykkään myös sen ääninäyttelijästä) enkä enää edes osaisi pelata Mass Effect sarjaa ilman naista päähenkilönä. Tarvitsen siihen aina sen punatukkaisen, vihreäsilmäisen sankarittaren tai pelaamisesta ei muuten tule mitään. Tunnen osaavani samaistua ehkä jopa paremmin naishahmoihin mikä saattaa kuulostaa vähän hassulta miehen suusta. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moniin peleihin vaan toimii paremmin se naishahmo. :D Ja jos johonkin tottuu niin vaikeahan se on alkaa tekemään täysin erilaista hahmoa! itse päätin Dragon Age Inquisitionia pelatess, että nyt teen ihan erilaisen hahmon kuin ennen ja tulihan siitä erilainen. Tykkään kuitenkin siitä niin kuin kaikista omatekemistä hahmoistani. <3

   Poista
 2. En itekään osaa pelata mieshahmolla jos kerta hahmonluonti on mahdollista. Olen siis itse nainen. Kerran Skyrimissä sitä kokeillut ja eikä se jotenkin tuntunut yhtään omalta jutulta. Nopeasti meni into. Päädyin lopulta pelin pelaamaan nais argonialaisella ja sillä tykkäsin pelata pelin läpi. Käytin peliin monta sataa tuntia joten vieläkin kaiholla muistelee omaa hahmoaan :D olihan sitten ESOon pakko tehdä sama hahmo mutta innostus peliin katosi.
  Dayz pelaan myöskin aina naisella vaikka siinä sillä ei olisikaan väliä... Kai sitä tosiaan omassa päässään yrittää samaistua hahmoonsa jollain tapaa. Nämä pelit missä ei ole hahmonluontia niin on taas jotenkin asia erikseen... Witcheri on paljon luontevampaa Geraltilla kun taas ne vähäiset pätkät mitä Cirillä pelataan tuntuu oudolta.
  Sit taas ku miettii jotain overwatchia... En tykkää yhtään pelata siinä naishahmoilla :D main taitaa itellä olla herra Zenyatta. Enkä kyl oikein osaa tarkalleen sanoa mistä tämä johtuu.

  -Eeyore003

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vaikka itsekin teen aina naishahmon niin pelit joissa pelataan miehellä en osaisi kuvitellakaan niitä pelejä pelaavani naisella! :D on se jännä... Monissa peleissä missä ei hahmon sukupuolella ole mitään väliä eikä hahmo puhu tai sitä ei edes nää niin siltikin jos saa valita otan automaattisesti naisen. :D Ja Overwatchissa tykkään pelata monillakin hahmoilla, mutta onhan Zenyatta kyllä ihan paras. <3

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.