sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 11Kuinka nopeasti kiinnyt pelin hahmoihin, onko hahmon kuolema missään pelissä kolahtanut pahasti? 

Kyllä koen kiintyväni hyviin hahmoihin suhteellisen helposti! Jos hahmo on mukava ja on pelissä esillä enemmänkin on "suhteen" muodostuminen kyseiseen hahmoon aika tavalla helppoa. Jos hahmo on ärsyttävä tai todella ilkeä, ei sellaiseen varmaan kukaan kiinny. On muutamia hyviä pelejä joissa olen hahmoihin kiintynyt enemmän kuin normaalisti. Esimerkiksi Bioshock Infinite Elizabeth oli sellainen hahmo johon kiinnyin todella paljon ja oikeasti halusin häntä auttaa ja suojella! Niin mukava ja viaton neitokainen jolla ei ollut asiat menneet parhaimmalla tavalla mitä elämältään toivoa. Hänen kanssaan oli mukava seikkailla ja jotenkin sellainen viattomuus hänestä huokui jo kauas. Ehkä enemmän tuli juuri sellainen suojeluvietti häntä kohtaan, jonka takia hahmoon kiintyikin niin paljon. Halusi todella olla avuksi ja pitää huolta tuosta suloisesta tyttösestä!Moniin eri pelien pelattaviin päähahmoihin myös kiinnyn ja sivuhahmotkin monet ovat olleet lähellä sydäntä. Yksi hyvä esimerkki pelistä, jossa kiintyy moneen hahmoon on XCOM 2. Sitä peliä ensimmäistä kertaa pelatessani tein niin mahtavat hahmot, että kiinnyin niihin todella kovin! Kun peli oli mennyt aivan mönkään kun en ollut ymmärtänyt ihan kaikkea niin päätin aloittaa uuden pelin. Kovin ja isoin pala uuden pelin aloittamiseen oli se, että menetin vanhat hahmoni. Uudessa pelissä tein uudet hahmot, mutta ne eivät kolahtaneet samalla tavalla ja vanhojen hahmojen muistot jäivät kummittelemaan mieleeni. Harmitti jälkeenpäin tajuta, että ne hahmot olisi voinut tallentaa...

TWD 1 spoiler:

Lisäksi sitten The Walking Dead 1:sessä päähahmona ja pelattavana oleva Lee pääsi sydämeeni. Tämä kiltti mies joka pitää huolta ihanasta pikku Clemistä on todella mahtava hahmo. Kysymyksessä kun kysyttiin, onko hahmon kuolema missään pelissä kolahtanut pahasti niin kyllä. Tässä pelissä kolahti ja todella pahasti kun Lee kuolee pelin lopussa... Hänen kuolemansa kolahti todella pahasti ja en olisi kuvitellut ollenkaan peliä pelatessani, että hän tulee kuolemaan! Niin herkistyttävä hetki tässä pelissä...

Spoiler vapaata:Lempihahmot?

Tämä nyt vähän on samaa kuin yllä jo purkamani, mutta yksi lemppari hahmoistani on Bioshock Infiniten Elizabeth. Ihana hahmo ja koko peli oli niin mahtava, että tuon voisi pelata ihan mielellään joskus uudelleenkin. Toki vasta sitten joskus, kun olen ensin päässyt noita kesken olevia pelikasojani purettua. Ei vielä viitsi tarttua uudelleen mihinkään peliin!

Overwatchissa lempihahmoni on ollut D.Va ja uutena lempparina Zenyatta. Nyt pientä taukoa kyllä ollut koko pelistä, mutta mitä nyt on pelailtua tullut niin useimmiten tulee valittua itselleen Zenyatta, jolla on vaan jotenkin niin mahtava lätkiä menemään. Pieni ja näppärä hahmo jolla pystyy kauempaa pistämään murkulaa vihollisien naamaan ja on nautinnollista tiputella vihollisia pallojen voimalla alas!Yksi oikein hyvä ja hieno hahmo löytyy The Witcher 3 pelistä! Geralt of Rivia on komea ja peloton mies, joka seikkailee pelottavissa paikoissa ja murskaa kaikki kauhistuttavat monsterit pelottomana! Ääninäyttely toimii ja hahmo on rauhallinen ja hieman salaperäisen oloinen. Kokonaan en vielä ole tätä peliä läpäissyt, mutta tykästyin silti Geraltiin paljon tätä peliä pelatessani.

The Wolf Among Us pelin Bigby Wolf on kyllä myös todella kiva hahmo. Tykkäsin niin paljon tuosta pelistä ja on ehdottomasti yksi parhaista tämän tyylisistä peleistä mitä olen itse pelannut. Hahmot ovat toimivia ja tarina mielenkiintoinen. 

Mitäs teidän lemppareihin kuuluu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.