torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 22

5 kysymystä, 5 vastausta

Eeppisin hetki videopelissä?

- Tähän varmaan voisi listata jotakin todella eeppisiä upeita hetkiä mitä sotapeleissä olen onnistunut tekemään, mutta niistä en sen enempää osaa kertoa mitään tiettyä hetkeä. Toki monissakin peleissä on joitain tiettyjä taisteluja toteutettu todella eeppisesti, mutta ei mikään ole ollut ylitse muiden. Eeppistä on jo se, että videopelit ovat niin kehittyneitä ja upeita, että niiden pelaaminen jo itsessään on todella eeppistä!

Missä pelissä on ollu paras tarina?
- Olen todella harvan yksinpelin pelannut kokonaan läpi, jonka takia en pysty listaamaan mitään yhtä tiettyä tarinaa. Hyvin monissa peleissä on ollut hienoja tarinoita mitä on ollut todella mielenkiintoista seurata. Esimerkiksi Far Cry 3:sen tarina oli todella hieno, mutta loppu vielä siitäkin on näkemättä. Yksi kokonaan pelaamani peli oli The Wolf Among Us ja tämän tarinasta tykkäsin itse kyllä todella paljon. Bioshock Infiniten tarina oli myös todella mielenkiintoinen ja hämmentävä jonka vuoksi tuon pelin voisi joskus uudelleenkin pelata. Alice: Madness Returns pelin tarina oli vähintään yhtä mielenkiintoinen ja erikoinen. Parhaimmaksi en osaa valita mitään vielä, mutta varmasti sitten kun olen hieman enemmän päässyt pelejä pelaamaan läpi ja kokenut monia erilaisia pelejä voisin tähän kysymykseen vastata paljon paremmin.Mikä oli ensimmäinen peli mikä iski ja lujaa, että tuli semmonen WOW fiilis "Tätä ei voi keskeyttää!"?
- Melko moni peli on tehnyt tämän minulle. Johtunee varmasti siitä, että vielä niin monet genret ja
pelit muutenkin yllättää ja ihmetyttää pientä Miwwiä niin paljon, että kaikista tulee wow fiilis ja jokaiseen kivaan peliin vaan jään hetkeksi täysin kiinni. The Witcher 3 pelin olen maininnut jokaisessa mahdollisessa tekstissä mitä keksinkään, mutta pakko se on mainita tämänkin kysymyksen yhteydessä. Tuo peli sai tosissaan sellaisen WOW fiiliksen luotua ja en halunnut millään lähteä pois pelin maailmasta! Kuitenkin uusien pelien myötä peli jäi pölyyntymään ja nyt vain mietin, milloin sen pariin taas palaan. Monet pelit kyllä ovat saaneet minut äimistymään ja nyt jos pitäisi miettiä mikä peli oli ensimmäinen niin en osaa sanoa. Ellei sitten lasketa Cod Bo 2 peliä tähän, koska tähän peliin innostuin niin paljon, että aloitin peliharrastuksen ylipäänsä. Joten eikös tämä käy aika hyvin vastaukseksi kysymykseen?

Mikä peli on päässyt ns. ihon alle/pään sisään, eli olet esim. menettänyt yöunesi sen takia?
- Ei oikeastaan mikään peli ole niin vahvasti päässyt vaikuttamaan, että olisin jäänyt sitä miettimään vielä pitkäksi aikaa. Toki monikin peli on päässyt yöuniin saakka tervehtimään, mutta se taas on johtunut siitä kun olen peliä paljon pelannut. Esimerkiksi kun pelasin Rustia ystävien kanssa paljonkin monen päivän aikana niin tottakai tuo sitten vaikutti sen verran, että näin unia Rustista. Moni muukin peli päässyt jollain tapaa vähän vaikuttamaan unien kulkua, mutta ei onneksi liian pelottavalla tavalla. Eli esim Outlast ei päässyt kummittelemaan uniini! Siitä ei olisi ollenkaan kivaa nähdä mitään unta! Paitsi ehkä sellaista missä olisin sankari ja päihittäisin kaikki möröt.Kuka pelihahmo on menny eniten tunteisiin, joko positiivisesti tai negatiivisesti?
- Nyt ei tule mieleen mitään tosi vahvasti vaikuttanutta hahmoa, mikä olisi päässyt eniten tunteisiin. Toki Bioshock Infiniten Elizabeth pääsi sen verran vaikuttamaan tunteisiini, että halusin hänestä tehdä tänne blogiin oman kuvapostauksen ja tilata itselleni Pop Figuurin tästä hahmosta. Tykästyin siihen niin paljon, että sillä tavalla kyllä hän pääsi minuun vaikuttamaan. Negatiivisesti tunteisiin iskenyttä hahmoa ei ole vielä tullut vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.