maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 5

Pelottavimmat viholliset TOP 5?Ehdottomasti kaikkein pelottavin hahmo ikinä missään koskaan on (vasen ylä) Outlast pelissä tutuksi tullut Chris Walker. Hrr, käsikarvat pystyyn nostattava iso köriläs on niin ahdistava, kun vain voi olla! Kuulet kahleiden kilinän jo kaukaa, kun makaat piilossa sängyn alla toivoen, ettei sinua löydetä. Juokset huoneeseen pakokauhun vallassa paiskaten oven kiinni perässäsi ja piiloudut lähimpään kaappiin. Kuulet kuinka Chris Walker juoksee koko matkan perässäsi ahdistavan viulumusiikin saattelemana, vain sekunteja myöhemmin hän pistää oven palasiksi ja hengitys röhisten etsii sinua huoneesta. Tunnet kuinka sydämesi jättää lyöntejä välistä, kun tuo iso pelottava mörkö riuhtaisee viereisen kaapin luukun auki. Mielessäsi on ainoastaan "älä katso tänne, älä löydä minua". Ahdistavaa.

Seuraavana kuvassa on Dying Light pelissä öisin juokseva Volatile, jota juokset itkien karkuun sydämen hakatessa tuhatta ja sataa! Itse en ainakaan uskalla kurkkia taakseni onko tuo kamaluus vielä perässäni, hyi!

Kolmantena kuvassa näkyy Fallout 4 pelissä piilotteleva feral ghoul, joka makaa liikkumattomana missä sattuu ja säikäyttää ohikulkijat joka ikinen kerta pahan päiväisesti! Hyi kamala, kuinka monta kertaa olen noita säikkynyt ja paennut! On muutenkin ahdistavaa seikkailla hylätyissä kaupungeissa pimeän hämärtäessä, etsien kaikkea tarpeellista tavaraa, kunnes yhtäkkiä jossakin aivan vieressä nousee ghouli armeija ylös ja pistää sinut täysin paniikkiin!

Neljäs kuvassa (vasen ala) on ei niin usein kohdattu skulls, jonka voi MGS 5 pelissä nähdä. Ne tulevat nopeasti sumun saattelemana, liikkuvat miten sattuu ja ovat todella karmivia!

Viidentenä, mutta ei vähäisimpänä voisi olla jokainen The Witcher 3 pelin vihollinen, mutta valkkasin tähän nyt Ghoulin, jotka ovat vähintäänkin yksiä tämän pelin rumimpia vihollisia! Monet viholliset tässäkin pelissä ovat todella siistejä ja mielenkiintoisia, mutta nämä kaverit ovat varmasti rumimpia niistä kaikista.Mitä teidän listoiltanne löytyy top pelottavimpiin vihollisiin?

2 kommenttia:

  1. Riippuu tietenkin siitä, että ajatellaanko pelottava ulkonäön vaiko kuumottelun kautta, lista olisi nimittäin kummassakin melko erilainen :D Noo, ainakin tähän voisi näin pikaisesti mainita Nether: Resurrectedin öliöt. Siinä on ihan mukavan näköisiä heppuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii toki tuonkin voi ajatella erilailla ja aina erilaiset vastaukset. Eipäs tullut ajateltua tuota! :D Itse nämä valitsin ehkä niiden tilanteiden mukaan, missä nämä ovat saaneet itseni säikäytettyä tai joiden läsnäolo on saanut hien nousemaan iholle. :D Toki he kaikki ovat myös todella pelottavan näköisiäkin!

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.