sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - Luukku 4

Mitä tulevaa pelia odotat eniten, mitä ei vielä ole julkaistu?Mitäs kaikkea sitä onkaan tulossa? The Walking Dead: Season 3, Mass Effect: Andromeda, Resident Evil 7: Biohazard, Vampyr, Outlast 2...?

The Walking Dead: Season 3 on ainakin ihan ehdottomasti "pakko saada" listallani ja tätä odotan
eniten kaikista tietämistäni tulevista peleistä! Ensin ajattelin ostaa tämän heti kun ensimmäinen osa ilmestyy, mutta ehkä olisi vain parempi odotella siihen, että kaikki osat ovat ulkona ja saa rauhakseen ahmia peliä kerralla niin paljoin kun vain sielu sietää! Tämä pelisarja on ollut todella kiva ja olen tykännyt tosi paljon. Tarina on mielenkiintoinen ja hahmoihin on helppo kiintyä. Clementine on niin ihana tyttönen, että en malttaisi millään odottaa tämän pelin ilmestymistä! Haluaisin jo heti nähdä millainen neitokainen pikku Clemistä onkaan kasvanut ja miten hän tulee pärjäämään tuossa julmassa zombien valtaamassa maailmassa! Pakko malttaa... Kyllä se pian tulee! Yritän vain pysyä pöksyissäni ja oikeasti pysyä siinä päätöksessä, että ostan pelin VASTA kun vähintään puolet osista on jo ulkona niin ei tarvitse niin kauhean kauaa odotella.


Mass Effect: Andromeda on näyttänyt, vaikuttanut ja kuulostanut mielenkiintoiselta ja kyllä minä tätä hieman odottelen saapuvaksi. En aio heti ostaa tätä peliä, koska en ole vielä aivan sata varma tulenko hommaamaan tämän pelin. En ole yhtäkään aikaisempaa Mass Effect peliä päässyt pelaamaan joten en osaa sanoa tykkäänkö tästä pelisarjasta lainkaan. Kuitenkin itseni tuntien voisin kuvitella tällaisen pelin olevan juuri sellainen mitä tykkäisin pelata. Odottelen kuitenkin siihen, että peli on ilmestynyt ja monet muut fanit ja muut innokkaat ovat tämän pelin ostaneet ja näen vähän arvosteluja pelistä. Sekä tietenkin mahdolliset ongelmat pelissä on keretty korjaamaankin.

Onkohan Resident Evil 7: Biohazard ja Outlast 2 vähän liian sairaita ja jännittäviä minulle? Veikkaisin ainakin ton Outlasti 2:sen olevan niin kamalaa pelattavaa, että en taida uskaltaa edes ajatella koko peliä. Ykkösen kanssa oli niin usein itkut silmissä ja sydän ylikierroksilla, että taidan vain nauttia muiden pelaamisien katselemista tämän pelin parissa. Uusin Resident Evil kuitenkin on vaikuttanut mielenkiintoiselta vaikkakin myös todella jännittävältä! En ole pelannut aikaisempia kun vain viidettä osaa pelisarjasta ja tuonkin pelasin miekkoseni kanssa yhdessä läpi (tässä juttu fiiliksistä). Vaikutti tosi kivalta, mutta onko minusta yksin lähtemään moisiin seikkailuihin uusimman Ressan parissa? Voi olla, että jänistän.

Vampyr pelistä olen nähnyt muutamia videoita ja lukenut juttua. En ole tämän tyyppisestä pelistä kuullut ennen ja en edes tiedä kuinka monessa pelissä yleensäkään pelataan vampyyrilla? Mielenkiintoinen ajatus pelissä, mutta onko siitä osattu tehdä myös mielenkiintoinen pelattava peli? Tämä kun ilmestyy niin haluan kyllä kurkistella muiden pelaajien striimeihin ja LP videoihin, jotta saan tutustuttua tähän peliin vähän paremmin. Odotan siis tämän ilmestymistä, koska kiinnostaisi nähdä enemmän ja tietää onko tämä toimiva peli.

Tässä nyt oli purettuna muutamaa tulevaa peliä mitä odotan tavalla tai toisella saapuvaksi! Eiköhän niitä uusia innostuksia tule vielä lisää, koska minulla on tapana innostua aina kaikesta.


2 kommenttia:

  1. Tiesitkös muutes, että kun The Walking Dead: Season 3 julkaistaan, pihalle pusketaan 2 ensimmäistä jaksoa kerralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin siitä juu! En teidä siltikään viitsiikö sitä heti ostaa.. Ties kuinka kauan menee, että kaikki on puskettu ulos! :o Kuitenkin pelaan ne pari ekaa heti ja sen jälkeen pitkä odotus.

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.