torstai 23. kesäkuuta 2016

Loma alkaa NYT

Tällä likalla alkaa loma taas ja nyt on kokonaiset 10 päivää aikaa levätä ja kerätä voimia! Luvassa siis pelailua, leffojen ja sarjojen katselua, mökkeilyä ja laiskottelua!

Ajatuksenani oli lomalla pelata läpi The Walking Dead Season 2! Sitä on jäljellä vielä ihan vähän joten sen saan helposti ahmaistua jo varmasti heti loman alkuun. Voin kertoa, että jännät paikat on menossa ja aivan varmasti tuo päättyy niin, että jään malttamattomana odottamaan season 3:sen tulemista. Eikös se heinäkuussa ilmesty? Olisi kyllä mahtavaa jos ilmestyisi, pääsisi heti sitä pelaamaan.

Pelejä olisi kasoittain odottamassa peluutaan, mutta en viitsi edes luvata leikilläni itselleni pelaavani mitään niistä. Tiedän sen, että ne lupaukset pettävät kuitenkin. Overwatch on nyt niin koukuttava peli, että sitä tulee varmasti pelattua useampanakin päivänä lomani aikana. Kohtahan sitä jo saavutetaan level 100!

Pienenä harkintana mielessä pyörii Half-Life 2:sen lisäosien peluu, mutta antaa niiden odottaa vain sielä ajatuksena. Kyllä ne tulee pelattua kunhan niiden aika koittaa. Jotenkin tuntuu, että minua pitää välillä vähän patistaa jonkun tietyn pelin pariin! Vaikka peli olisi kiva ja mahtava ja mielenkiintoinen niin siltikin se jää helposti unholaan jos pidän pientäkään taukoa pelistä! Hyvinä esimerkkeinä uusin Tomppa ja uusin Far Cry! Molemmat oikeasti mielettömän hienoja ja kivoja pelejä, mutta siellä ne vain odottavat minua takaisin heidän pariinsa. Ehkä lomalla...? Ei, en uskalla luvata.

Himotus on suuri Life is Strangen pariin! Se on täysin korkkaamattomana minua odottamassa Xboxin etusivulla kiinnitettynä siinä oikein mahdollisimman näkyvälle paikalle! Tätä ajattelin aloittaa pelaamaan, kun olen saanut seikkailtua Clementinen kanssa loppuun saakka. Joten lomalla jos vain oikein nyt innostuisin niin vihdoin voisin aloittaa LiSin pelaamisen ja seikkailut Maxin kanssa. Harmi vaan, että meillä minun ja kumppanin telkkarit on suhteellisen lähekkäin, niin on hyvin hankala pelata jotakin peliä mikä spoilaisi toiselle. Näppäränä tyttönä kuitenkin varmasti keksin jonkun erittäin hyvän järjestelyn miten saisin spoiler vapaan pelinurkan itselleni. Hmm.

Nyt jätän aivot narikkaan ja lähden viettämään lomaani täydellä innolla ja tarmolla! En suunnittele liikoja, annan ajatusten jumittaa, valvon ja nukun pitkään! Lisäksi myös aion katsoa äkkiä Game of Thronesin loppuun, jotta uskallan taas selata sosiaalistamediaa turvallisin mielin ilman, että jokaisen klikkauksen ja rullauksen takaa ilmestyy joku kamalan suuri paljastus jostakin jaksosta mitä en vielä ole nähnyt! Jäljellä vielä muutama jakso niin pääsen elämään turvallista spoilereista vapaata elämää!

Rauhallista JUHANNUSTA teille kaikille ihanat lukijani ja satunnaiset kulkijat! Olkaa kiltisti!Mitä teillä on suunnitelmissa Jussiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.