lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kesäkuun pelikuulumiset

Viimeksi puoli vuotta sitten kirjoitin kuukauden pelikuulumisiani, joten voisin nyt tehdä samanlaisen tiivistelmän siitä, mitä kaikkea peleihin liittyvää kesäkuuhuni on mahtunut.

Sain tosissaan pelattua läpi tuon Half-Life 2:sen, mutta vielä on lisäosat jäljellä ja saa nähdä kerkeänkö ne tai edes toisen niistä vielä kahlaamaan läpi tämän kuukauden puolella. Kirjoitinkin tuosta Hal-Life 2:sen läpipeluusta fiilistelyjä ja edelleen hyvä maku suussa tuosta pelistä. Edelleenkin ihmetyttää kuinka noinkin vanha peli toi minulle niinkin suuren hyvän fiiliksen. Luulin, että pidän vain uudemmista peleistä, koska en ole niinkään pelejä pelannut silloin nuorempana.


Tämän kesäkuun aikana sain kuin sainkin vihdoin pelattua The Walking Dead season 1:sen läpi! Pelasin sen jo kertaalleen Xbox 360:sellä läpi ja aloitin season 2:sta vähän pelaamaan, kunnes ilmestyi uusi Xbox ja tuo peli jäi unholaan. Onneksi The Telltale Games Collection oli alennuksessa viimevuoden lopulla niin sain myös uudelle boxille tuon Walking Deadin ja muitakin yhtä mahtavia pelejä! Seuraavaksi nyt sitten korkkaamaan season 2 niin pääsen vihdoinkin näkemään miten tarina jatkuu. Season 1:sen mukana oli myös lisäsisältönä "400 Days", jossa pääsi näkemään ja elämään viiden erilaisen henkilön menoja siitä miten he kohtasivat ensimmäisen kerran Zombit tai miten he elivät zombien valtaamassa maassa. Jännittävä ja kiva lisä joka tuli pelattua yhdeltä istumalta jokaista tarinaa myöten läpi. Varmaan kirjoitan blogiin vielä erikseen juttua Walking Dead pelistä, kun olen saanut sen season 2:sen myös läpi.


Tuli myös ostettua Trials of the Blood Dragon, joka esiteltiin E3-messuilla ja tulikin myyntiin jo heti esittelyn jälkeisenä päivänä! Pelitunteja on jo muutamia kertynyt ja hermot on menetetty pariin otteeseen hankalien ratojen kanssa, joista on vain "pakko" saada A! Tästä myös aion raapustaa blogin puolelle kattavampaa fiilistelyä varmasti tuossa ensikuun puolella ellei tämän kuun lopulla, riippuen siitä kuinka paljon kehtaan peliä pelailla tässä lähipäivinä.


Ja lisäksi vielä yksi peli mitä on tullut tässä kesäkuun aikana vähän pelailtua on Goat Simulator, joka on Xbox Onella nyt ollut ilmaiseksi ladattavissa. Peli on todella erikoinen, outo, hölmö, päätön, sekopäinen ja kaikkea muuta ihmeellistä. Tämänhän olen jo tiennyt kun pelin videoita on nähnyt, mutta nyt olen päässyt kokemaan tämän itsekin. Toisaalta ihan hauska aivot narikkaan peli tylsille illoille, kun ei mitään muuta jaksa pelata.

Suurimmaksi osaksi tämän kesäkuun aikana on tullut tykitettyä Overwatchia, joka on saanut minut kiedottua pikkurillinsä ympärille. Tästä pelistä minulla on kaksi erilaista tekstiä odottamassa lisäyksiä ja lopullisia viilauksia. Ripottelen tekstit blogiin muiden tekstien sekaan, jottei blogin aiheet mene pelkästään Overwatchin puolelle. Tästä pelistä kirjoitinkin jo beta fiilistelyjä ja D.Va hahmon esittelyä. On mukavaa kun on nyt tullut uusi peli jota jaksaa pelata lähes joka päivä useamman tunnin verran innostuen edelleen jokaisesta pelikerrasta yhtä paljon!

Mitäs te olette tämän kuluvan kuukauden aikana pelanneet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.