torstai 16. kesäkuuta 2016

E3-pressitilaisuuden tuomat tunnelmat


Jokaisen peleistä hurmaantuneen "joulu" on taas ohitse kun joka vuosi järjestettävät E3-messut on koettu! Itselleni nämä E3-messut olivat kolmannet jotka katsoin ja koin, kun vasta olen päässyt vauhtiin pelimaailman matkassa.

Itse katsoin Electronic ArtsinBethesdan ja Microsoftin -lehdistötilaisuudet. Sony-lehdistötilaisuus ja Nintendo-videolähetys jäi nyt minun osaltani katsomatta, sillä en omista heidän konsoleitaan.

Koko E3 tarjosi paljon erilaisia pelejä, joista moni oli jo nähty viimevuonna ja nyt pääsimme ihastelemaan uusia videoita ja pelikuvaa näistä peleistä. Mukaan mahtui myös muutamia uusia tuttavuksiakin joista osa oli vuotanut jo nettiin ennen messuja. Yllätyksiä ei paljoa näkynyt näiden messujen aikana, joka omasta mielestäni oli vähän tyhmää. Pidän yllätyksistä, joten etukäteen paljastetut pelivideot ja kuvat hieman pilasivat sen super jännittävän katselukokemuksen.

Uusi Mass Effect: Andromeda peli sai monet fanit hullaantumaan ja pelejä enemmän pelanneet innostumaan tästä uutisesta. Pelimaailman keltanokkana en ole tutustunut tämän pelisarjan aiempiin peleihin ollenkaan, mutta nyt kiinnostukseni heräsi tätä peliä kohtaan. Hieno näyttävä traileri sai innon syttymään ja asiaa auttaa tietenkin kaikkien muiden peleistä innostuneiden hehkutukset tästä! Minulle myös sanottiin, että varmasti tykkäisin tästä pelistä. Jään innolla odottamaan uusia videoita tästä pelistä!


Battlefield 1 näytti todella upealta uuden trailerin myötä, sekä tunnin kestävä pelikuva sai tämän räiskintäpeleistä innostuneen tyttösenkin odottamaan pelin ilmestymistä! Vaihteleva sää on mielenkiintoinen mauste pelissä ja saa varmasti jokaisen matsin tuntumaan erilaiselta ja jännittävältä. Paljon erilaisia lentoajokkeja, tankkeja, aseita ja tuhoutuneita taloja, mitä muuta voikaan uudelta Battlefieldiltä toivoakaan. En ole aiemmin pelannutkaan mitään peliä joka sijoittuisi ensimmäisen maailmansodan aikakaudelle, joten on mielenkiintoista nähdä ja kokea tällainen peli. Niin monet uudet pelit sijoittuvat kaukaiseen tulevaisuuteen ja avaruuteen, joten tällainen on mukavaa vaihtelua! Uskon tämän pelin olevan yksi kovimmista moninpeleistä hetkeen ja toivonkin innostukseni jatkuvat pitkään pelin ilmestymisen jälkeen.

We Happy Few peli vaikutti todella mysteeriseltä, jännittävältä ja mielenkiintoiselta! Tämä peli menee ehdottomasti hankintaan, sillä mielenkiintoni heräsi täysin tätä ideaa kohtaan. Tunnelma tässä pelissä on melko synkkä ja varmasti peli tulee tarjoamaan paljon ahdinkoa, kauhua ja jännitystä kaikille pelaajille jotka uskaltavat tätä peliä lähteä pelaamaan. Peli ilmestyy ensi kuussa, joten sitä odotellessa!

Bethesdan näytöksen katsoin jälkikäteen töiden jälkeen sohvalla röhnöttäen ja Dishonored 2 sai innostuksen kytemään sisälläni. Peli näytti todella mielenkiintoiselta ja mystiseltä, maisemat olivat hienot ja pelattavuus vaikutti jännittävältä. Oli kiva katsoa pelaamista ja nähdä mitä kaikkea tässä pelissä voikaan tehdä ja kuinka toimia. Tämän pelin siirrän kyllä ehdottomasti odotus listalleni jonon kärkeen, sillä hiippailu ja ninjailu vaikuttaa aina peleissä niin kivalta. Olen hieman laidasta laitaan pelaaja, kun innostun osassa peleistä hiippailemisesta ja taas joissain toisissa peleissä olen innokkaana vihollisten luona eturintamalla. Tasapainottelu kahden erilaisen pelityylin välillä on ihan virkistävää puuhaa.

Inside pelistä näytettiin hyvin mitätön pieni pätkä ja peli jäi vähän kysymysmerkiksi, kunnes toista tämän pelin traileria katsoessani tajusin pelin olevan sama mistä jo viime vuonna oli traileria E3 messuilla! Inside on Limbo pelin tekijöiltä ja tämän pelin saapumisen kunniaksi saamme ladata pelin ilmaiseksi Xboxille! Latasin tämän heti, koska aion ehdottomasti pelata Limbon vielä uudelleen, vaikka jo läpi pääsinkin Xbox 360:llä tämän. Tykkäsin Limbosta ja voisin uskoa tykkääväni myös Inside pelistä. Pelin tunnelma on hieman synkkä ja arvuutteleva varmasti tarinakin on hyvin hämmentävä ja kysymyksiä herättävä. Ehkä siksi tämä vaikuttaakin niin mielenkiintoiselta. Pientä surullisuutta ja kaipuuta huokuva peli pikkupojan seikkailusta... Pakko harkita tämän ostoa kun ilmestyy.

Ghost Recon: Wildlandsista jään odottamaan lisää pelikuvaa ja arvosteluja, vaikutti mielenkiintoiselta peliltä ja idealta jo ensimmäisen trailerin myötä. The Witcher 3:sta tuttu Gwent-korttipeli vaikutti hauskalta, mutta saa nähdä riittääkö into uutta itsenäistä korttipeliä varten. The Elder Scrolls V: Skyrim remasteroituna kiva idea myös, mutta aloin vasta tätä peliä tietokoneella pelaamaan niin modeilla on tuo peli saatu jo näyttämään vähintään yhtä hyvältä kuin miltä tämä tulee konsoleilla näyttämään. Fallout Shelter tulee myös PC:lle (Awesome!) ja menee pakostikin lataukseen sillä tämä jos mikä on ollut yksi koukuttavimmista ja kivoimmista kännykkällä pelattavista peleistäni. Titanfall 2 esittelyvideo näytti jännittävältä ja oikein mainiolta! Aiempaa Titanfall peliä en ole pelannut, mutta jätän tämän pelin silti muhimaan takaraivooni ja odotan uusia videoita pelistä.


Muuta mukavaakin tuli julki nimittäin ensivuoden joulukuussa ilmestyvä uusi Xbox! Tämä tulee olemaan lähes VIISI kertaa tehokkaampi kuin nykyinen Xbox One, joten kyllä houkuttaa tämä uusi konsoli hommata. Toivottavasti hinta ei tule olevaan liian pilvissä, jotta sen raaskii itselleen hommata. Myös Xbox One S vaikutti sievältä ja kivalta, mutta säästän rahani uuden Xboxin ostoon. Mikähän sen nimi mahtanee olla? Xboxin pelaajana innostuin myös uudesta tuunattavasta ohjaimesta! Ohjaimen pääsee itselleen tuunaamaan täältä. (linkki ei toimi jos Xboxin sivu on suomeksi)


Lisäksi messuilla nähtiin myös suomen uusi presidentti, kun esiteltiin uusi Trials of the Blood Dragon peli! Peli ei ollut heti "tämän haluan nyt!" fiilistä nostattava, mutta pelin striimejä katsellessa jälkikäteen näytti hauskalta. Erittäin raivostuttava, hankala, avokämmenellä pelaajaa lyövä peli on varmasti siis hauska? Todella mindfuck. Kaiken tämän saa nyt Xboxin kaupasta 15€ hintaan. Katsotaan mihin tämä johtaa, kun pistin pelin OSTOON ja pääsen kokeilemaan itse. Mahdollisesti juttua tulossa tästä blogiin myöhemmin, kunhan ensin pääsen menettämään hermoni useamman kerran.

Varmasti moni muukin messuilla esitelty peli olisi mahtava ja mainitsemisen arvoinen! Parhaimman mielipiteen peleistä voi antaa vasta kun itse pääsee peliä kokeilemaan. Minä jos kuka olen oppinut kantapään kautta, ettei mitään peliä kannata tuomita pelkkien juttujen tai videon vuoksi vaan kokeilla itse ja ihastua.

Mitkä uudistukset ja pelit teihin upposi parhaiten? Tuliko jokin teille suurena mahtavana yllätyksenä tai pettymyksenä? Mitä mieltä olitte tämän vuotisesta E3-pressitilaisuudesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.