perjantai 1. heinäkuuta 2016

Pelilaatikon täyttämistä


Steamissa käynnistyi kesän suuret alennukset josta halusin ostaa muutaman uuden pelin itselleni! Tutkailin alennuksessa olevia pelejä ja katsoin kuvia, videoita ja muiden pelaajien arvosteluja. Kassalle mukaani lähti Alice: Madness Returns, Banished, The Vanishing of Ethan Carter ja Journey Of a Roach. Pelit maksoivat yhteensä VAIN hurjat 14,22€, mutta sattuipa olemaan omassa Steamin lompakossa korttien myymisen johdosta muutama euro niin pelit maksoivat minulle konkreettista rahaa vain 11,47€. Ei minusta paha hinta neljästä pelistä, huh!







Alennuksia täytyy vielä tarkkailla jos sieltä sattuisi löytymään jotain kivaa vielä lisää!! Vaikkakin pärjään näilläkin jo pitkään. Tuota Banished peliä jo olen pelannut 7 tunnin verran ja peli on mielettömän koukuttava! Alicen ostin, koska sitä suositeltiin minulle ja kehuttiin hyväksi peliksi, pakko siis kokeilla. Tuo Ethan Carter näytti tosi nätiltä peliltä ja vaikutti mielenkiintoiselta, sekä peli oli saanut hyviä arvosteluja muilta pelaajilta. Toivon, että tuo peli tulee olemaan omaan makuuni myös hyvin mielenkiintoinen! Neljäntenä ja viimeisimpänä ostoskoriin heitettynä pelinä on Journey of a Roach, jonka tosissaan ostin vain siksi, että joku oli sitä kommentoinut tähän tyyliin "suloinen tarina, söpöjä ääniä ja kiva peli" niin ajattelin, että miksipäs ei? Peli kuitenkin kustanti vain 1,49€, että jos sitä ei paljoa jaksa pelata ei se jää nakertamaan mieltä.

Xboxin puolella myös tuli shoppailtua, nimittäin Limbo pelin tekijöiltä ilmestyi juuri uusi peli: Inside. Jo heidän edelliseen peliin ihastuneena halusin ehdottomasti päästä pelaamaan tätä uuttakin peliä, jossa tunnelma ja maailma vaikuttaa hyvin saman tyyliseltä. Vielä en ole päässyt tuota korkkaamaan, mutta eiköhän se jonain kauniina päivänä tule ahmaistua läpi. Toinenkin peli boxin puolelle tuli hommattua erittäin nopealla "olisi kiva pelata tätä yhdessä. Ostetaanko?" ja niinhän se sitten tuli ostettua. *rumpujen pärinää* Resident Evil 5! Alettiin sitten pelaamaan tuota peliä heti kun vain peli oli saatu ladattua ja kyllä pitää sanoa, että kiva peli onkin! Ei yhtään turha ostos ja mukava päästä itsekin kokeilemaan ensimmäistä kertaa Resident Evil pelisarjan peliä! Tästä niin kuin muistakin ostamista peleistäni tulossa omia postauksia ja fiilistelyjä kunhan näitä pääsen pelailemaan läpi ja maistelemaan miltä nämä oikein maistuvatkaan.

Olen ollut tyytyväinen ostoksiini ja innolla odotan mitä muuta aion vielä ostaa! Alennukset kuitenkin vielä Steamissa käynnissä muutaman päivän ajan ja Xboxilla alkamassa omat alennukset aivan pian, joten saas nähdä kuinka käykään. Rahasta ei ainakaan ole nyt pulaa kun riipaisin pelikoneesta kunnon voiton ja syntymäpäivän kunniaksi sain rahaa vanhemmiltani sekä töistä kesälomarahat, joten nyt jos koskaan on hyvä syy tuhlata kaikki pois! (Tai ainakin osa.)

Lisäksi haluaisin esitellä maailman parhaimman ja mahtavimman ja upeimman ja shokeeraavimman ja yllättävimmän lahjan mitä sain tuolta ihanalta mies olennolta syntymäpäiväni johdosta! En voi vieläkään uskoa tätä todeksi, mutta totta se vain on. THAN-THAN-THAA:

Xboxin Elite -ohjain ja Game of Thronesin Funko PoP Jon Snow!

Mieletöntä! Jo pitkään haaveillut noista PoP ukkeleista ja tuo Elite -ohjain on ollut vain haaveena niin nyt minulla on ne molemmat. Ohjain on ollut todella mukava pelata ja on tosi siistin näköinen, toimii hyvin ja lisä nappulat on todella suuri apu monessakin pelissä. Nyt yritän pitää ohjaintani kuin kukkaa kämmenellä, etten vain hajoita sitä heti tai tiputtele lattioille/läikyttele limsoja nappuloille.



Mitä pelejä te olette ostelleen nyt kesän aikana? Oletteko te näitä pelejä pelanneet mitä minä ostin?


2 kommenttia:

  1. Ah, Alicea olisin itsekin suositellut! Aivan mahtava peli, josta mulla on loppubossi vetämättä sekä arvostelu kirjottamatta.. Hups. Oon venyttänyt sitäkin ihan liian pitkälle.
    JA voi pojat, steam-alet. Juuri siihen saumaan kun mun pitäs säästää rahaa.. Eikä siellä kyllä itelleni ollut mitään kivaa, steamlistallani on muutenkin pelaamatta bioshockkia ja far cry 3 XD kaikki aikani kuluu hotsiin hups.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei no kiva kuulla, että on suosituksien arvoinen peli :) Pitää sitä jossakin välissä koittaa päästä pelaamaan. Minullakin kun noita kesken olevia pelejä riittää! :D Ja hei, ei se väärin ole jos ei alennuksista mitään osta, säästyypähän nekin rahat ;) Ensi kesänä sitten! Tai oottelet jotain muuta alea josko sitten nappaisi :D

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.