sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

BioShock Infiniten kuvapostaus

BioShock Infinitestä kirjoitin jo aiemmin postausta kun sain pelin pelattua läpi kokonaan. Kuvia tuli napsittua niin runsaasti tästä pelistä, koska kuvien napsiminen tietokoneella on niin helppoa JA koska peli on niin upean näköinen! Tykkäsin niin paljon pelata tätä ja napsia kuvia vähän väliä kun vain seikkailuiltani ehdin. Joten nyt haluaisin luoda kuvapostausta ihan vain näitä BioShock Infiniten kuvia varten. Kuvat voit klikata isommaksi painamalla ja tätä kautta selata kuvia suoraan esikatselun kautta. Nauttikaa tämän kauniin pelin maisemista ja Elizabethin suloisuudesta!


























Mitä mieltä te olette tämän pelin ulkonäöstä joko kuvien perusteella tai itse pelanneena? Iskeekö värikkyys pelien ulkoasussa teidän silmään?


2 kommenttia:

  1. Muistaakseni omistan tämän PS3:lle PS Plussan myötä, tosin en ole vielä edes kokeillut tätä. Näyttää kyllä aivan huiman upealta, joten kyllä Infinite tulee pelattua jossain vaiheessa läpi (kunhan saa itsensä potkittua ylös pelaamaan näitä backlogiin jääneitä tekeleitä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti pelata tämä! Aikaa ei liian kauaa peliin kulu ja nopeasti uppoutuu mukaan :) Suosittelen lämpimästi!

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.