keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Overwatch hahmojen fiilistelyt

Kaikilla hahmoilla on tullut pelattua, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Hahmoista kaikkein vähimmälle käytölle oli jäänyt mm. Zenyatta, Symmetra, Zarya, Hanzo, Widowmaker ja Tracer. Halusin harjoitella myös näiden peluuta, koska on kivempaa vaihdella hahmoa aina tarpeen vaatiessa ja olisi mahtavaa kun osaisi pelata kaikilla mahdollisilla hahmoilla, jotta pelistäkin saisi pitkään kaiken irti vaihtelevuuden vuoksi! Pelasin parina päivänä tarkoituksenani käyttää vain ja ainoastaan näitä vähemmälle pelailulle jääneitä hahmoja ja valita tietenkin tilanteen mukaan aina hahmon, miettimällä aina mikä olisi hyvä tiimimme kannalta. Esimerkiksi hyökkäyksessä Symmetra ei ole paras mahdollinen varsinkaan harjoittelevalle pelaajalle, kun taas jos tiimistä löytyy jo Hanzo tai Widowmaker niin minun on turha valita näistä kumpaakaan itselleni. Kaksi Traceria joukkueessa ei ole hyvä idea, joten aina täytyy tarkkailla oman tiimin valintoja. Ensin pari päivää vain näitä hahmoja käyttäen, jonka jälkeen näistä nousseet lempparit tulee edelleen valittua matseihin, kun taas osa jäi edelleen sinne "unholaan" odottamaan taas lisäharjoitusta.


Näistä hahmoista joita nyt treenasin voisin sanoa, että Tracer on minulle aivan liian vaikea hahmo, sitä pitäisi harjoitella vielä lisää ja lisää ja vähän vielä lisää. Paljon harjoitusta vaatii myös Hanzo ja Widowmaker, koska en ole niin näppärä snaipperin käyttäjä tai tarpeeksi nopea napsauttamaan nuolia vihollisten naamaan, joten nämä kaksi kaverustakin kaipaavat enemmän aikaa, jotta voisin kutsua itseäni hyväksi tai edes kohtuu hyväksi pelaajaksi näitä käyttäessä. Suosiooni nousi kuitenkin näistä hahmoista Zarya, jota ennen "syrjin", mutta muutama hyvin onnistunut peli tällä hahmolla sai silmäni kiilumaan innostuksesta. Lopulta oikeasti todella kiva hahmo ja todella osaavissa käsissä erittäin loistava hahmo. Suosiooni pääsi myös ihana (ja ärsyttävä ollessa vastapuolella) Symmetra, jonka pienet turretit ovat monelle hahmolle oikea päänvaiva ja monelle hahmolle tappava oikeaan paikkaan sijoitettuna. Lisäksi Symmetran ase heikompia ja vähemmän kestäviä hahmoja vastaan on aivan loistava! *hieroo käsiään yhteen ilkeä ilme kasvoillaan* Kolmas suosiooni noussut hahmo Zenyatta on tappava kaveri, kun heität vihollista päin Orb of discordin (jonka ansiosta vihollinen ottaa enemmän vahinkoa) ja tämän jälkeen heittelet vihollisen päähän palleroita! Silmän räpäyksessä kuolevat heikot hahmot ja hyvin nopeasti myös tankitkin! Ah, niin rakastan tätä peliä ja sen monipuolisuutta! Zenyatta on nyt noussut niin suureen suosiooni, että kiilasi itsensä top 4 pelatuimmaksi Heroksi minulla.


Kaikista näistä ihanista pelin naisista olen pelannut enemmän tai vähemmän koko Overwatch pelailuhistoriani aikana. Tässä järjestys mitä olen eniten käyttänyt ja mitä vähiten (uusin päivitetty tieto), alkaen eniten pelatuimmasta: D.Va, Mercy, Pharah, Mei, Zarya, Symmetra, Widowmaker ja Tracer.

Miehiä pelissä on enemmän ja näistäkin jokaisella on tullut pelattua muutama matsi. Järjestys eniten pelatuimmasta vähiten pelattuun: Lucio, Zenyatta, Soldier: 76, Junkrat, Reinhardt, Roadhog, McCree, Torbjörn, Reaper, Winston, Hanzo, Bastion ja Genji.

Seuraavaksi siis alan harjoittelemaan Bastionin käyttöä, lisää harjoitusta myös Hanzolle joka oikeasti vaikuttaa kivalta hahmolta, kunhan vain oppisi sen paremmin! Genjin jätän pois harjoitusta vaativista hahmoista, koska Genjin peluuta varten tarvitsisi Elite ohjaimen! Tällä hahmolla hyppiminen ja pomppiminen ja ninjailu on niin tärkeää, ettei minun sormeni riitä painelemaan jokaista nappulaa jatkuvasti tuolla minun normaalilla ohjaimellani.

Millä te olette pelanneet eniten ja millä vähiten?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.