perjantai 1. tammikuuta 2016

Life is Strange ja The Telltale Games

Ja mikä sen parempaa, kuin suuri xbox pelien alennus! Tottakai sitä tulee katseltua mitä kaikkia kivoja pelejä on alennuksessa milloinkin ja sittenhän sieltä tarttuu omaan pelilaatikkoon taas lisää pelattavaa. En varmaan ikinä tule olemaan siinä tilanteessa, että pelejä ei olisi odottamassa jemmassa, mutta ei se kyllä haittaakaan! Mielummin ihan älyttömästi pelattavaa, kun liian vähän pelattavaa tai pahimmillaa ei mitään pelattavaa! Hui kauheus.


Veljeni kerran kertoi minulle, että jos tykkään tuollaisista seikkailupeleistä niin Life is Strange peli oli ihan hyvä. Kävin vähän kurkistamassa millaisesta pelistä kyse ja ajattelin jättää sen mietintään. Myöhemmin sitten törmäsin kyseisen pelin arvosteluun eräässä blogissa ja peli oli saanut kunniaa kiitettävästi! Sitten törmäsin parissa muussakin blogissa tähän peliin ja kaikki jutut oli positiivisia ja peliä kehuvia! Tietenkin alkoi peli kovasti kiinnostaa vielä enemmän ja jäin odottamaan sitä alennuksiin. Nyt se sitten pamahti Xbox Onelle alennukseen ja maksoi hurjat 10€!!! Pakko oli ostaa!


Toinen tosi mahtava alennus osui kohdalle myös "päivän peli" alennukseen! The Telltale Games Collection kokonaishintaan 36,30€, ihan hurja alennus! Game of Thrones ensimmäinen episodi oli aikoja sitten Xbox Onelle ilmainen ja latasin sen, mutta en ole koskenut peliin vielä ollenkaan, koska pelkään sen spoilaavan Game of Thrones sarjaa jota vielä en ole saanut aikaiseksi aloittaa katsomaan (siksi koska Supernatural ja Dexter on tällä hetkellä tarpeeksi)! Tässä paketissa tuli nyt sitten koko peli niin pääsee joskus tähän tarinaan kurkistamaan!

Paketissa mukana myös Tales from the Borderlands ja The Wolf Among Us joihin en ole tutustunut ollenkaan, mutta kyllä uskoisin noiden olevan todella hyvä, sillä kehuja olen kuullut paljon molemmista. Lisäksi myös paketissa mukana The Walking Dead jonka ensimmäinen season oli tuossa jokunen aika sitten ilmaiseksi ladattavissa. Paketissa tuli nyt tuo toinenkin season mitä vielä en ole pelannut. Omistin nuo Walking Deadit myös Xbox 360 puolella, mutta en kerennyt toista seasonia pelaamaan kuin yhden episodin, joten vielä on pelin loppu pimennossa kokonaan.

Nämä alennukset olivat aivan mahtava juttu ja pakkohan ne oli hommata! Mahtavia pelejä joita kaikkia on kehuttu kamalasti, joten odotan innolla niiden pelailuja ja tykkään tällaisista peleistä paljon! Toivottavasti pian pääsen näihinkin käsiksi ja kokemaan hienoja pelikokemuksia näiden pelien parissa.

Omistatteko te kaikki nämä jo? Mikä näistä on teidän mielestänne kaikkein parhain, jota suosittelette eniten?4 kommenttia:

 1. Yush! Hienoa että sait kuin saitkin kaikki käsiisi ja aika nopeasti. :D
  Kaikki noista omistan, vain Walking Deadeja en ole vielä kerennyt pelaamaan. Wolf Among Us ja Tales from the Borderlands ovat molemmat omilla tavoillaan Hyviä, kun taas GoT ei ehkä aivan ole vielä lunastanut odotuksiani vaikka ihan näppärä paketti on sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse varmaan pelaan näistä ensin Walking Deadin, kun se on jo aloitettuna. Mutta varmaan pakko iskeä sen jälkeen Life is Strangen kimppuun!! ♥_♥ Ja nuo alennukset tuli ihan niin tilauksesta kun vaan voi tulla! Mietin noita, eikä mennyt kun pari päivää niin *ding* alennuksessa! Hmmm, mitähän peliä seuraavaksi alkaisin toivomaan alennukseen. :D

   Poista
 2. Viime yö meni just Life is Strangen kanssa aamuyheksään asti, on se ainakin toistaseks ollu melkosen kiva. :D Kivaa vaihtelua näihin Telltalen peleihin jotka on kaikki tosi samantyylisiä. Vielä ei oo tullu kohdalle ketään, joka ei olis siitä tykännyt. Pitääkin iteasiassa mennä jatkamaan!!

  Ja Wolf Among Us on myös tosi kiva, kannattaa pelata äkkiä eikä unohtaa pölyttymään! ♥ Ulkomuodosta huolimatta aika synkkä ja kyyninen, oi tulisipa toinen season jo. Walking Dead tulee jo niin pahasti korvista ulos... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Hyvä kuulla, että pelistä oot tykänny. En oo itekää kuullu kenenkään sanoneen mitään noista paskaksi tai muutenkaan mitään huonoa. Jännittää ihan mitä kivaa nämä pelit tuokaan tullessaan! Walking Dead ensin läpi ja sitten varmaan tuon Life is Strangen kimppuun!

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.