maanantai 25. tammikuuta 2016

World of Warcraft - Hahmoni


World of Warcraftin maailmassa pelaaja voi mennä joko Alliancen tai Horden puolelle jossa kummallakin on omat rotunsa, joista jokaisen kävin hahmonluonnissa läpi ja tein jokaisesta rodusta mieleisen näköisen hahmon. Eli tässä nyt esittelen upean mahtavia hahmojani eri roduilta. Mietin hahmoja luodessa, että minkä näköinen tämän rodun hahmoni olisi, jos minun pitäisi kyseinen rotu valita pelattavakseni. Suurin osa kun ei miellyttänyt minua ollenkaan enkä ikinä voisi kuvitellakaan valitsevani kyseisiä rotuja pelattavakseni. Olenko ilkeä? Syrjintää? Ehkä, mutta makunsa kaiketi jokaisella.


ALLIANCE - Worgen, Draenei, Dwarf, Gnome, Human, Night Elf


Näistä kun miettii, että millä hahmolla haluaisin peliä pelata jos enemmän WoWia alkaisin tykittämään niin... Dwarfilla en ainakaan pelaisi, sillä en koskaan valitse kääpiötä ja en haluaisi pelata kääpiöllä, joten Gnome jää myös pois omasta lempirotu listaltani ja näitä en valitsisi missään pelissä omaksi hahmokseni muutenkaan. Gnome tosin kyllä on hyvinkin suloinen ja hellyyttävä pienokainen, että siitä tietenkin pisteet hänelle, mutta ei minulle pelattavaksi. Voin toki katsella muiden pelaamista tuolla söpöläisellä, mutta siihen se jääkin. Ihminen on vähän tylsä, niin monissa peleissä pelataan ihmisellä, joten jos mahdollisuus on saada pelata jollakin muulla niin en nyt välttämättä sitten valitsisi sitä ihmistä. Ja tuosta omasta ihmisestäni tuli liian kiltin näköinen ja jotenkin liian reppana tuonne taisteluihin!


Night Elf ihan hauskan näköinen ja kiva vihreä kokonaisuus, mutta eih, en usko että valitsisin tätäkään itselleni pelattavaksi. Worgen hahmo oli kivan näköinen, sillä tykkään koirista ja susista niin oli ihan hauska nähdä tällainen hahmoluokka pelissä. Tuo Worgenin ihmismuoto on sellainen ihan ookoo ja jos pelissä saa valita (en tiedä, en ole pelannut) aina sen kummalla muodolla pelaa, niin pelaisin ehdottomasti kyllä tuolla sudella, aww. Olisi ainakin vaihtelevaa, mutta siltikään en välttämättä tätä hahmoa pistäisi lempparikseni näistä kaikista. Sillä näistä kaikista tämän puolueen hahmoista tämä oli toiseksi kivoin. Ja sitten päästään Draenei rotuun! Tämä oli ehdoton lempparini kaikista roduista myös mukaan lukien Horden rodut. Oli kiva tätä hahmoa luoda ja hiuksetkin näyttivät kivoilta! Tämä olisi ehdottomasti siis se hahmo/rotu, millä tätä peliä alkaisin pelaamaan, jos enemmän peliin uppoutuisin. Kurkistin kyllä miespuolisia Draeneita ja ne eivät kyllä näyttäneet kivalta omaan silmään, että ehdottomasti kyllä naisella tulisi pelattua. Myöskin sen takia, että aina jos on nainen vaihtoehtona, valitsen sen. Mies Draeneit oli jokseenkin pelottavia!

HORDE - Goblin, Blood Elf, Orc, Tauren, Trolli, Undead


Kun katsoo tätä toista puoluetta ja rotuja niin kaikkein viimeisimpänä valitsisin Goblinin, ihan samasta syystä kun jätin pois Dwarfin ja Gnomenin. Ei vain oikein nappaa minuun, joten olenko rasistinen? Undead rotu oli myös typerä, en löytänyt mitään erityisen kivoja hiuksia ja muita muokattavuuksia, että olisin saanut tästä rodusta itselleni mieleisen. Ei vain napannut ollenkaan, joten pois pois. Troll ja Orc rodut myös jäisivät valitsematta. Hahmot oli ihan hauska luoda, mutta sen enempää en näihin rotuihin jaksaisi perehtyä. Kyllä kivoja rotuja siinä mielessä, että joku varmasti niistä tykkää ja onhan noita rotujakin kiva nähdä peleissä, mutta eivät ole sellaisia omaan pelailuuni sopivia tyyliltään. Ehkä siksi, etten koskaan ennen ole tällaisilla roduilla edes pelannut? Tulee mieleen pahikset ja en osaa pelata pahiksilla.


Blood Elf ja Tauren oli hauskoja hahmoja. Tuo Tauren varsinkin jotenkin tosi suloinen, varsinkin naispuolisena. Mies Tauren on kyllä ihan jäätävän iso mörkö, huhhuh, hauska oli nähdä. Blood Elfistäni sain tehtyä ihan kivan näköisen oranssine hiuksineen ja Tauren hahmoni näyttää ihan sympaattiselta lehmulilta. Varmaan siis tästä puolueesta valitsisin jos jokin olisi pakko valita niin Blood Elfin. Lisäksi vielä olemassa molempiin puolueisiin (Alliance ja Horde) kuuluva Pandaren, joka ihan söpö onkin. En silti tahtoisi pelata pandalla, joten se jäisi pois omista peleistäni, ellei sitä sitten tietenkin tulisi muuten törmäiltyä pelimaailmassa. Ei toki mitään pandoja vastaa, suloisia olentoja, mutta pelihahmona näin monesta eri rodusta valittuna ei olisi se minkä itse valitsisin. Pandaren hahmon tein kyllä ensimmäisenä, kun näytti niin suloiselta!

Peliä en pelannut viittä minuuttia pidempää, sillä kello oli todella paljon jo ja piti kiiruhtaa nukkumaan. Toinen syy miksi peli ei ole auennut enään uudelleen, on pelin ohjattavuus. En vain osannut ohjata hahmoani luontevasti ja tuntui oudolta pelata, joten en jaksanut perehtryä peliinkään sen enempää enää uudelleen. Pelejä kun kuitenkin on jo tosi paljon, niin mitä sitä maksamaan vielä tästäkin, joka varmasti olisi aikaa vievä ja lompakkoa tyhjentävä peli. Nyt kuitenkin kun on uusimpana pelinä tietokoneella tuo Diablo 3 lisäosineen niin tykästyin siihen sen verran enemmän, että WoWi ei nyt saanut itseään myytyä minulle. Hauska oli kokeilla hahmojen luomista ja nähdä vähän, minkäs näköinen peli se tämä paljon puhuttu peli olikaan! Ehkä jos antaisin pelille todella paljon enemmän aikaa, tykästyisin tähän varmasti! Jotenkin nyt vaan kieltäydyin innostumasta ja outo ohjattavuus jarruttivat peliin tutustumista, joka on periaatteessa ihan hyvä juttu. Muutamaa striimiä nyt katsellessani näyttää sellaiselta peliltä, missä pitää oppia niin kamalan paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, etteivät pienet aivoni pysyisi perässä taas uudenlaisen pelin opettelussa!

Pelaatteko te WoWia? Millä rodulla pelaatte ja jos ette pelaa niin millä todennäköisesti pelaisitte?4 kommenttia:

 1. Itse olen pelannut wowia aika alkuajoista lähtien, mutta nyt on taas tullut vähän pidempi tauko pelaamisesta. Seuraavaa lisäriä odotellen :) Itse pelailen Alluilla ja yleensä Night elfillä tai Draeneilla. Ihan jo niiden alotusmestojenkin takia, kun ne on niin ihanan näyttäviä ja tunnelmallisia :D Hordeista suosikkirotu on ehdottomasti Trolli, mutta hordeilla on tullut pelattua huomattavasti vähemmän. Itse tykkään wowissa ihan hirmuisesti siitä pelimaailmasta ja niistä tarinoista. Olen pelannut aikoikaan paljon myös Warcraftia ja lukenut paljon Warcraft-mangaa, niin olen ikäänkuin tutustunut näihin pelihahmoihin syvemmin. Hirmuisen mielenkiintoinen lore kaiken kaikkiaan, mutta niinhän noissa Blizzun peleissä yleensäkkin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vau! :) Itse en ole ollenkaan perehtynyt tähän peliin ihan jo lyhyen pelihistoriani takia ja koska vasta nyt pääsin ensimmäisen kerran edes vähän maistelemaan tätä peliä. Pelkästään vaan kuullut kaikkien puhuvan Wowista. :D Enkä edes uskallakaan alkaa perehtymään ja pelaamaan peliä, koska en halua koukuttua taas uuteen peliin, kun tuntuu ettei riitä aika läheskään kaikkiin peleihin mihin haluaisi! :D Joten nyt hahmojen luonti oli ihan hauska pieni maistiainen peliä, sen enempää siihen aikaa pistämättä. :D

   Poista
 2. WoWia olen pelannut Burning Crusadesta saakka (~2007), nykypäivänä vähän vähemmän. Pandojen tullessa jätin koko Azerothin pariksi vuodeksi isojen ja ei-niin-miellyttävien pelimuutosten vuoksi. Välillä siellä nykyisin piipahtelen, mutta aktiiviseksi en ole voinut pelaamista enää sanoa muutamaan vuoteen. Niinkuin Lauraa tuossa ylempänä, minuakin kiehtoo tuo Warcracftin lore ja taustatarinat varmaan enemmän kuin varsinainen peli. Warcraft III on suositeltava peli, jossa pääsee perehtymään WoWissakin esiintyvien hahmojen, hahmoluokkien ja rotujen tarinoihin.

  Mainina koko pelaamisen ajan on ollut night elf druidi. Lisäksi karsinnoista lopulliseen hahmokaartiin (kaikkea on kokeiltu!) ovat päässeet worgen hunter, draenei priest, ihmis warrior, undead warlock ja toinen night elf druidi (talent build erilainen). Monesti en kuitenkaan ole jaksanut muilla hahmoilla pelata, vaan olen keskittynyt ihan puhtaasti mainiini. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Warcraft III peliäkään en ole päässyt kokeilemaan saatika perehtymään koko peliin lainkaan. Ai että kyllä on niin kamalasti kaikkia pelejä mistä en tiedäkään tai ole ihmeemmin tutustunut. :D Nyt on taas tullut huima annos uusia pelejä kokeiluun itselläni, että ihan pyörryttää. ;D

   Ja olet se sinäki jaksanu paljon peliä pelata. :D Itse en edes tiedä jaksaisinko innostua mistään pelistä niin paljoa tai mikä se sellainen peli olisi mitä pelaisin vielä vuosienkin päästä! Hmm. Noh, vuosien päästähän sen sitten näkee onko sellaista. :D

   PS: Worgen on söpö ♥

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.