tiistai 22. joulukuuta 2015

Funko Pop! Figures

 En keräile mitään, minulla ei ole peleihin liittyvää tavaraa ollenkaan kotonani, en ole edes ajatellut haluavani keräillä mitään tai sisustaa asuntoani peliaiheisilla asioilla kunnes...

Olin Gamestop liikkeessä muuten vain katselemassa mitä löytyy ja törmäsin äärettömän suloiseen Pop! Figuuri hahmoon joka suloisena hyllyllä minua tuijotti. Olen niin helposti altis kaikelle suloiselle ja en vain saanut sitä näkyä pois päästäni! Googletin sitten kotona tuon Pop! merkin ja löysin läjäpäin kamalan suloisia pelihahmoja ja elokuvahahmoja ja voi ei, nyt haluan vain vuorata hyllyni noilla söpöläisillä!

En tiedä onko kaikki söpöt asiat joku naisten juttu vai onko se enemmänkin minun oma outouteni, mutta kun eihän tuollaisia söpöjä pelihahmoja voi olla katsomatta ilman, että se herättäisi mitään fiilistä!

Voisin haluta jokaisen hahmon jokaisesta pelaamastani pelistä! Esimerkiksi Borderlandsin hahmoista näinä Pop! söpöläisinä löytyy Mad Moxxi, Clap Trap, Psycho ja Handsome Jack. Eikö olekin äärettömän suloisia?




Toinen peli, jota olen pelannut ja hahmoja löytyy Funko Pop! valikoimasta on Fallout 4. Hahmoina on Vault Boy, T-60 Power armor, John Hancock, Dogmeat ja Vault Dweller. Tuo koirakin on vaan niin hellyttävän näköinen, aww. Voisin nämä kaikki ottaa ihan milloin vain vastaan!




Myös The Elder Scrolls Online pelin Breton, Nord ja High Elf. Isoine päineen ja silmineen kaikki hahmot vaan on niin kutsuvan näköisiä, että jokainen niistä tekisi mieli käydä hakemassa itselleni ja sijoittaa jonnekin hyllyn päälle tarkkailemaan. Kyllä joku on keksinyt hauskan tyylin ja tehnyt näillä varmasti sievoisen summan rahaa. Minuun ainakin nämä iski heti, kun vain tajusin tällaisten olemassa olon!



Evolvesta tutut hahmot myös löytyvät Pop! sarjasta! Assault hahmo Markov, Medic Val, Support Hank (jolla itse pelasin melkein aina), Trapper Maggie ja tietenkin itse Goliath (joka ei todellakaan enää näytä niin pelottavalta). Voi että mitä söpöläisiä.

Näitä myydään monissa eri liikkeissä, niin suomalaisissa kuin ulkomaalaisissakin ja hinnat vaihtelee hahmojen mukaan. Jos keskiarvoltaan jokainen hahmo olisi sen 16€ niin näille tulisi yhteensä hinnaksi huimat 272€, huhhuh. Ehkä jokaista ei tulisi hommattua, vaikka kaikki nuo hyvin hellyttäviä ovatkin, eikä ne kaikki edes mahtuisi minulla mihinkään näkyville. Jonkun kuitenkin haluaisin hommata ja jos joskus vaikka olisi edes yhden pelaamani pelin kaikki hahmot hyllyä koristamassa, olisi se aika hienoa. Jätän vielä korvan taakse tämän asian ja mietin tarkoin, mitkä olisi parhaimpia kaikista.

Omistatteko te yhtään Funko Pop! figuureja tai keräilettekö mitään peliaiheista tavaraa?



8 kommenttia:

  1. En omista Funko Poppeja enkä keräile (enää) oikeastaan mitään. Eivät sovellu nykyiseen kahden kohdan tarpeellisuusteoriaani (1. Mitä sillä teen? 2.Missä sitä säilytän?). :DD Vaikka olisihan nuo kivoja, etenkin tuo Dogmeat on IHANA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että eipä niillä mitään tee, muuta kun ihastelee. Itselläni on kyllä paikka mihin noita söpöliinejä voisi sijoittaa! :D Nuo vaan söpöydellään niin vetävät puoleensa oivoivoi!

      Poista
  2. Itse en omista yhtään Funko Pop!:ia, vaikka muutaman kerran olen netin syövereistä houkuttelevia vaihtoehtoja löytänytkin :D Muutenkaan ei peliaiheisia figuureita itseltäni löydy, ainut mikä tuli ainakin mieleen on hyllyllä seisova pieni Sackboy :D

    Muutenkin kun nyt tällä hetkellä mietin, niin eipä noita peliaiheisia tavaroita paljoa löydy. Taitaa suurin osa tavarasta tullut jonkin pelin mukana kylkiäisenä. Muutamia julisteita, muutama vaate, MGS lautapeli, avaimenperiä ja sitten jotain pientä krääsää jonkin verran, siinähän se taitaa suurin piirtein olla omalta kohdalta. Ehkä tämä johtuu ihan siitä, että pyrin olla ostamatta liian paljoa kaikkea ns. "krääsää"...

    Kuitenkin aina välillä tekisi mieli aloittaa keräilemään jotain peliaiheista tavaraa, mutta tuohonkin hommaan haluaisin jonkin rajauksen joko johonkin tiettyyn tuotetyyppiin (mieluisin vaihtoehto) tai sitten ihan johonkin pelisarjaan. Sitten olisi mukava myös, jos se tuotetyyppi olisi melko halpa, niin ei mahdollinen keräilemisen eskaloituminenkaan haittaisi :D No, pitää laittaa tämäkin asia mietintämyssyyn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, kerkeehän sitä kertymään noista pelien kylkiäisiksi tulleista tavaroista ihan reilu kasa keräilytavaraa. :D Itse kun ostan uusia pelejä, ostan ne suoraan xboxin tai steamin kautta, niin ei mitään kylkiäisiäkään tule koskaan. Mutta varmasti ainakin YHDEN tuollaisen söpön Funko Pop! hahmon aion hommata joskus, kun osaavat olla niin hellyyttäviä!

      Poista
  3. Tilaan Loot Cratee josta olen 2 saanut tässä 5kk sisään. En niinkään itse ole ostanut mutta tekis kyllä mieli ( tilaa ei kyllä ole mutta ei kai se haittaa xD ) Juuri tänään tuli Han Solo Bobble-head Funko Poppi postitse. Olen myös huomannut että pystyy ostaa valkosia hahmoja joista voi tehdä haluamansa hahmoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Loot Crate on varmaan hauska juttu, olenkin muutamassa blogissa niiden sisältöihin törmänny! :) Ja ei se tilan puute ole este, kyllä ne aina paikkansa kuitenkin löytää jostain. ;) On nuo vaan niin suloisia kyllä! Ja oho vautsi, osaisikohan sitä itse tehdä jonkun kivan pelihahmon sellaisesta valkoisesta möhkäleestä. :D En tollasta ole kuullutkaan. Vasta toki noihin Pop! hahmoihin törmäsinkin. :D

      Poista
    2. Mun blogista löytyy 5 loot craten sisältö, käy ihmeessä kurkkaamassa. Mutta joo, itellä harkinnassa hommaa se diy hahmo ja väsää siitä ite jotain :D

      Poista
    3. Käynki kurkistamassa. :) Iha hauska idea kyllä tuo loot crate homma, varsinkin jos sattuu kohdalle sellainen missä kaikki sisältöineen on jostakin itselleen tutusta pelistä/elokuvasta/sarjasta :P

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.