tiistai 8. joulukuuta 2015

Instagram


Nyt pääsette seuraamaan pelikuviani ja muitakin kuvia instagramin kautta! Blogin sivut löytyy instagramista @pelilaatikkoblogi ja hashtagilla #pelilaatikkoblogi löytyy myös kaikki tuolle tilille lisäämäni kuvat!

Ja jos tahdotte lisätä omia kuvianne minulle nähtäväksi, lisätkää omaan kuvaanne minkä instagramiin laitatte #pelilaatikkoblogi niin näin huomaan kuvanne helposti.

Nyt ei muuta, kun seuraamaan ja katselemaan ja tykkäämään kuvista!


Lisäsin myös tänne blogin puolelle tuonne sivupalkkiin linkin ja kohdan josta näette uusimmat lisäämäni kuvat! Sivupalkissa olevaa @pelilaatikkoblogi kuvaa klikkaamalla vie linkki sinut suoraan instagram sivulleni ja kuvia painamalla näet ne isompana Snapwidget:in sivulla!

Jos teiltä löytyy oma instagrami niin heittäkää kommentilla nimimerkkinne niin mielelläni alan teitä seuraamaan! Kommentin voi jättää täällä blogissa tai ig:n puolella.

Ja jotta saataisiin #pelilaatikkoblogi käyttöön jo heti kättelyssä niin rohkeimmat voitte jo napsaista kuvan siitä mitä nyt teette/pelaatte ja lisätä tuon hashtagin kuvaanne. Jään jännityksellä odottamaan.


4 kommenttia:

 1. Ei mikään hassumpi idea tuokaan. Henkilökohtaisella puolella ei ole niin kiinnostanut tuo Instagram-hössötys, mutta ehkäpä tuonne voisi itsekin laittaa peleihin ja muihin blogin aiheisiin liittyviä kuvia, joita ei sinne blogin puolelle tule kuitenkaan laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä juurikin! Itsekin ajattelin, että niin paljon napsin kuvia peleistä ja saattaa olla paljonkin jotain erilaisia kuvia ja fiiliksiä mitä haluaa jakaa jonnekin, joista ei kuitenkaan ihan blogitekstiä viitsi alkaa väsäämään, niin ajattelin instagramin olevan aika hyvä paikka sellasselle! :D

   Poista
 2. Seuraisin, jos siellä olisin! Olen poistunut lähes kaikista someista ja nauttinut vapaudestani, mutta onneksi teikäläisellä on tuo widgetti niin voin sitä kautta käydä urkkimassa sisältöä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu widgettiin päivittyy hyvin myös nuo samaiset kuvat mitkä instagramiin jaan niin pääsee niitä katselemaan helposti ilman instagramia! :) Heh, itse en raaski poistua somesta edes osaksi, se on ihan hauskaa hupia jos on tylsää! ;D

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.