maanantai 16. marraskuuta 2015

Fallout 4 Fiilistelyt osa 1


Nyt se on saapunut ja ensimmäiset pelitunnit vietetty pelin parissa! En vielä pitkälle ole pötkinyt, sillä olen niin kamalan hidas pelaamaan, sillä alkuun nyt varsinkin tahdon tutkia kaikki paikat ja kolot ja ihastella peliä. Viime maanantaina valvoin 00:00 saakka, jotta pääsin avaamaan pelin jo heti, kun päivämäärä vaihtui 10.11.! Muokkailin hahmoa ja pääsin alkuun, mutta sitten oli lopetettava ja käytävä nukkumaan. Tiistaina sitten en edes päässyt pelaamaan kun vasta illalla myöhään jolloin loin uuden hahmon, sillä edellinen hahmo oli aivan liian kiltin näköinen tuohon karuun maailmaan. Mutta keskiviikkona, silloin aloitin jo heti, kun olin töistä kotiin ajanut ja lenkittänyt koiran! Pääsin vähän enemmän tutustumaan pelin jännittävään maailmaan. Sen jälkeen joka päivä tullut pelattua muutama tunti, aina kun on kerennyt boxin ääreen asettumaan.

Tässä hahmoni Alice ja hänen miehensä. Muokkasin molempia, sillä hahmojen muokkaaminen on aina yhtä kivaa. Sain Alicesta nyt mielestäni oikein kauniin, hieman salaperäisen näköisen, pippurisen punatukkaisen hahmon! Hänen kauttaan pääsen nyt kokemaan pelin jännittävät ja huikeat kokemukset, jakamaan ilot ja surut.

Pelin alkaessa tiesin jo toki mitä on tapahtumassa, vaikka en Falloutteja ole ennen pelannutkaan. En toki lähtisi ihan sokkona peliä ostamaankaan, jos en tietäisi mistään mitään. Toki siis, sain ideaksi ottaa kuvan asunnosta, jotta näkisin ja voisin verrata, minkä näköinen asunto on vielä ehjillään ja miltä se näyttää sitten, kun pommit on pudotettu. Aika karun näköistä! Muutos on hurja ja molemmat on tehty ja toteutettu hyvin.

Tässä maisemaa talojen kulmalta, matkalla holville. Nappasin kuvan kauniista maisemasta jossa puut ovat upean värisiä ja tuuheana, ihana vihreä ruoho ja kauniit kontrastit, kunnes... Maisema muuttuu todella paljon, kun riisutaan puut lehdistä ja karsitaan nurmikot pois. Tästä ei heti tajuaisi, että molemmat kuvat on otettu samasta paikasta, mutta niinhän sitä käy kun pistetään paikka melkeinpä maan tasalle, niin kappas jos maisema ei enää muistutakaan samaa.


Pelin maisemat ovat upeita ja erilaisia! En tällaisissa ympäristöissä ole ennen pelannutkaan, joten on uutta ja jännittävää kokea tällainen karumpi ja tuhoutunut maailma. Yleensä seikkailen kauniissa viheriöissä tai aavikoilla, niin kuolleet puut ja talojen raadot ovat jännittävää katseltavaa. Itse tykkään todella paljon erilaisista sääilmiöistä ja valaistuksista, hurjasti katseltavaa ja ihmeteltävää peli pullollaan. Erilailla kaunis peli, vaikka olenkin aina ollut kauniin luonnon ystävä. Jännittävää nähdä, minkälaisia alueita minulla on vielä tutkittavana ja onko sään kanssa vielä yllätyksiä minulle luvassa!

Kaikin puolin ollut mainio peli tähän saakka ja olen innoissani peliä pelannut! Työpäivät menee välillä kivuttomasti, mutta välillä huomaa miettivänsä Falloutin maailmaa ja sen ihmeellisyyksiä malttamattomana ja laskien aikaa siihen, milloin pääsen asettumaan nojatuoliini boxin ohjain kourassa!


2 kommenttia:

 1. Kappas, tällainenkin blogi löytyi! (Lukulistalle siitä, hus!) :D
  Vaikka paljon aina parjataan sitä, miten konsoleilla pelit ovat PCitä paljon rumempia, on sanottava että ainakin minulle Fallout4 on aivan tarpeeksi kaunista katseltavaa jo tällaisenaankin!
  https://www.youtube.com/watch?v=CiTh7mGG51o&list=WL&index=2 on muuten kiva video, joka ei spoilaa mitään, mutta neuvoo Fallout-maailman nuupioille (myös allekirjoittaneelle) muutamia ihan käteviä niksejä. Miullekin tuli joitain ahaa-elämyksiä, jotka helpottavat jatkoelämää Wastelandissa varmasti muikeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, tervetuloa! :)
   Nii onhan se aina niin, että PC:llä kaikki on aina kauniimpaa, mutta omaan silmään on kyllä boxin puolella justiinsa Fallout, Witcher ja moni muu peli ihan tarpeeksi upeaa katseltavaa ja pelattavaa! En ole liikaa totuttanut omaa silmää PC:n puolella, niin hyvin kelpaa boxilla kaikki pelit. :D Jotenkin tykkään vaan löhötä nojatuolissani pelaten ohjain kourassa, niin en usko siirtyväni koskaa PC:lle "kokonaan".
   Kiitos video vinkistä! Tsekkasinkin sen ja suurimman olin jo oivaltanut tai joku jo kertonut, mutta pari uutta vinkkiä löyty. :) Pelissä on kyllä niin paljon kaikkea, että varmasti vielä oppii pelituntien edetessä paaaljon kaikkea uutta ja jännää! :)

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.