keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pelejä joita olisi kiva pelata


"Rakas Joulupukki, minulla on kamalasti pelejä joista melkein kaikki on täysin kesken ja osa vielä aloittamatta, mutta kun aivan kamalasti haluaisin täyttää pelilaatikkoani vielä vähän, ihan vähän vain!"

Ei taida mennä tonttujen kuuleviin korviin tuollainen? En usko. Mutta tiedättekö tunteen "Mut ku mä haluun!", jolloin pitää siellä omassa päässä sitten leikkiä sitä vikisevää kakaraa ja äitiä/isää? Itselläni se tunne on hyvinkin usein. En tarvitse uusia pelejä, mutta kun minä nyt vain tahtoisin. Toisaalta, onneksi pelit ei ole halpoja, sillä silloin ei saa kaikkea mitä haluaa.

Uusin Tomb Raider, miksikö haluan sen, vaikka en ole aikaisempiakaan saman pelisarjan pelejä pelannut? Siksi, koska peli näyttää upealta, peli vaikuttaa mielenkiintoiselta, olen aika varma siitä, että tykkäisin tästä pelistä. Joten kun selitys on tämä, jätän pelin ostamatta. Tai ainakin sysään pelin hommaamista syrjään, joskus kaukaiseen tulevaisuuteen.

Ark, mitä minä tällä pelillä teen? No mitäpä en tällä pelillä tekisi! Pelin idea kuulostaa niin kivalta, siinä on dinosauruksia (ne on tosi siistejä) ja pelissä pääsee seikkailemaan, rakentamaan ja mitä lie muuta jännittävää! Tämä olisi tällä hetkellä ainoa peli tietokoneelle, jota olen jo pitkään haaveillut. Peli ei nyt kovinkaan hintava ole, se on ollut jopa useamman kerran alennuksessakin, mutta en viitsi peliä hankkia sillä en halua pelata sitä yksin. Tämä peli olisi juuri sellainen ystävien kanssa pelattava hauska ja jännittävä peli, mutta sitten kun alkaa enemmän miettimään niin... Onhan minulla Dayz ja 7 days to die, varmaan hyvin paljon samanlaisia pelejä pienine eroavaisuuksineen. En viitsisi siis hommata kolmatta samaan tyyliin mahtuvaa peliä, kun seuraakaan ei välttämättä löydy. Silti peli on siellä minun "ehkä joskus vielä" listalla.

Scalebound, hommata vaiko ei? Pelistä kuulin ensimmäisen kerran katsellessani E3 messuja sohvani pohjalta. Lohikäärmeitä ja vielä kaiken huipuksi, OMA lohikäärme! Kuinka siistiä! Jotenkin lohikäärmeet vaan on niin vaaaaaaaaaau, en voi sille mitään, varmaan siksi tämä peli kolahtikin takaraivoon. Pelistä en ole ottanut selvää sen enempää, tiedän sen mitä E3 messujen tarinoinnissa jäi päähäni ja mitä trailerissa näin. Peli näytti kivalta, varmasti olisikin ihan hauska peli, hivenen erilainen kuin moni pelaamani peli, uskoisin, vielä hyvin paljon avoinna tämä peli minulle. En siis oikein tiedä mitä tämän kanssa tehdä, pelejä kun minulla jo on paljon pelattavana, niin en usko tarvitsevani lisää pelattavaa. Vai tarvitsenko? Peli jää sinne toivelistalle, mitä en niin vakavasti viitsi pitää mielessä, mutta jos tulee oikein varakas fiilis ja pelattavat alkaa vähenemään niin silloin uskoisin tämän pelin olevan sellainen kokeilemisen arvoinen! (Ei lohikäärmeille voi sanoa ei!)

The Division, tiedänkö tästäkään muuta kuin trailerin antaman tiedon? Tarvitseeko se muutakaan, kun hienon ja mielenkiintoisen trailerin niin olen jo valmis ottamaan pelin vastaan? (- Ei.) Tästä pelistä uskoisin tykkääväni, jos ollenkaan itseäni tunnen. Tätä peliä pääsisi pelaamaan Co-Op, jolloin olisi niin kivaa kun olisi joku/jotkut keiden kanssa pelata, mutta epäilen hyvin paljon oman pelikaveriporukkani innostusta tähän peliin, joten jää haaveiluksi. Enhän edes tiedä olisiko peli oikeasti niin hieno ja kiva, mitä olen ajatellut. Jään odottamaan pelin ilmestymistä ja gameplay videoita, ehkä niitä katsellessa saan paremman vastauksen siihen olisiko peli siirrettävä "ehkä joskus" listalta sinne "pakko saada" listan puolelle.

Rainbow Six Siege, peli jonka betaa pääsin jo kurkistamaan, ilmestyy aivan pian. Paniikki, mitä teen, ostanko vaiko en? Peliseuraa ainakin löytyisi, peli vaikutti tosi kivalta ja hauskalta, peli oli erilainen kun mitä olen tottunut pelaamaan. Multiplayer räiskintää, jossa enempi kikkailu ja tiimityö on suositeltavampaa. Olen tottunut codeihin, joten tämä oli hauskaa vaihtelua. Tulisiko peliä kuitenkaan pelattua koko rahan edestä, kun nyt tosissaan on tuo uusin codikin tullut hommattua? Tämä peli on harkinnassa vakavasti ja uskon asian selviävän julkaisupäivään mennessä, mitä tämän pelin oston suhteen teen!

Uusin Assassin's Creed, mihin listaan se kuuluu? Olen pelannut tämän pelisarjan aiemmista peleistä vain Black Flagia, joka on minulla niin kesken, kun vain peli voi kesken ollakaan. Kuitenkin tuota Black Flagia pelatessa totesin, että peli on erittäin kiva ja haluan sen pelata vielä jonain kauniina päivänä läpi. Tämä uusin Assassin's Creed sen takia kiinnostaakin, kun uskoisin (jälleen) pitäväni tästä pelistä. Pelistä muutaman videon nähneenä, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja mukavalta. Tämä kuitenkin lentää ihan suoraan sinne "ehkä joskus saatan ostaa" listalle, sillä tälle ei nyt ole aikaa ollenkaan. Ei ole "mä haluun" listan kärjessä, vaan sellainen enemmänkin "ehkä vähän tekisi mieli" -peli. Enhän herranen aika edes kehtaisi alkaa pelaamaan tätä, kun Black Flag niin jäätävän pahasti kesken, että johan se olisi ihan naurettavaa. Pelillä silti paikka sydämessäni, jos ikinä vaan tulee sellainen hetki elämässä, että kaikki pelit pelattu ja mitään ei ole tulossa.

Uusin Mirror's Edge, on ehdottomasti sellainen peli jonka aion hommata vaikka olisi kuinka monta peliä tahansa kesken ja odottamassa. Pääsin aiempaa Mirror's Edgeä kokeilemaan Xbox 360 puolella, kun poikaystäväni toi minulle lainaan pelin ja pyysi kokeilemaan. Hän hieman arveli, että saattaisin tykätä pelistä ja ihan oikein arvelikin. En tarinaa paljoa seurannut ja peli meni melko juoksemalla läpi, nopeasti sen pelasinkin, mutta pelistä jäi vaan niin hyvä mieli! Erilainen peli mitä olin pelannut ennen, hyvän näköinen kaikessa yksinkertaisuudessaan ja valoisuudessaan. Jotenkin rauhoittava ja mukava peli, jonka voisin juosta uudelleenkin läpi. Innostuin kun kuulin tulossa olevan uutta Mirror's Edgeä! Heti jo päätin, että tuon pelin ostan takuu varmasti ja tällä kertaa pelaan peliä seuraten myös tarina osuutta.

Tässä tällaista tällä kertaa! Pelejähän on aivan valtava määrä juuri tulleita, aiemmin tulleita, vasta tulossa ja joskus ehkä tulossa, joten tämä listahan tästä vielä kasvaisi ja varmasti kasvaakin jos vain tutustuisin kaikkiin markkinoilla oleviin ja tuleviin peleihin. En kuitenkaan viitsi kiusata itseäni rikastamalla mieltäni jokaisella mahdollisella pelillä, sillä minusta tuntuu nyt siltä, että innostun jokaisesta vähänkään hienosta pelistä, eikä lompakkoni suostuisi kustantamaan kaikkia niitä pelejä. Ja vaikka rahat riittäisi kaikkiin maailman peleihin, vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen ja sitä on muutakin tekemistä, kun istua pelien parissa. Joten jätän tämän tähän ja alan purkamaan jo omistamiani pelejä, jos vaikka joskus jonkun pääsisi loppuun saakka pelaamaan.


2 kommenttia:

  1. Blogissani on haaste sulle: http://leveluppeja.blogspot.fi/2015/11/liebster-blog-award.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho vau, kiitos paljon! Perehdyn kysymyksiin joku kaunis päivä. :)

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.