lauantai 7. marraskuuta 2015

Black Ops 3 Multiplayer Fiilistelyt osa 1


Nyt se on tullut! Uusin codi, Black Ops 3! Tämä on nyt minun pelailu historiani neljäs codi ja ehdoton suosikkini tähän mennessä on ollut ensirakkauteni Black ops 2, joten odotan nyt tältä uudelta BO:lta paljon! Toivon, että peli tulee olemaan yhtä innostava ja toivon tämänkin pelin parissa olevan hauskoja pelihetkiä.


Töiden jälkeen heti kauppaan ostamaan juotavaa, jotta jaksaa tykittää pitkälle yöhön! Nopea Hesburger ruoka perjantain ja julkaisupäivän kunniaksi. Voin suositella tuota ruishampurilaista erittäin maukkain mielin kaikille, todella hyvä! Ja kokis, tuo jumalten juoma, sen voimin jaksan hymyillen hakata ohjainta koko illan. Unohtamatta energiajuomien kuningasta, Jungledia! Olen koukussa energiajuomiin, myönnän, mutta ainahan sitä pitää jokin pahe olla? Peliseuran virkaa hoiti suomenlapinkoirani Luka, tui!


Pelissä on ihan mahottomasti kaikkea kivaa! Ja niin paljon kaikkea tuttua Black Ops 2:sesta. On monen monia calling cardseja, emblemin pystyy itse taiteilemaan, paljon eri aseita ja perkkejä, pääsee pulikoimaan veteen, tuplahyppyjä ja... Olen niin innoissani! Todella positiiviset fiilikset tästä pelistä ja kyllä varmasti tulee viikonloppu vietettyä moninpelin parissa.


Moninpelissä on kaikki tutut pelimuodot ja on core ja hardcore tyylit ja on sitä ja tätä! Kenttiä on yhteensä varmaan 12? En edes tiedä, koska en ole kaikkiin vielä edes päässyt katselemaan! Mapit ovat todella hienoja, kaikki mitä on eteen sattunut niin olen ihastellut niitä ja katsonut miten hienoja ja hauskoja yksityiskohtia kaikkialla on. Ehdoton suosikkini on alemmassa kuvassa oleva Redwood. Niin kaunis! Ihanan vihreä, puro virtaa, mapin ulkopuolinen maisema kallioineen. Wau.

Alkuinnostukseni on nyt niin suuri ja haluan mennä takaisin pelailemaan niin tekstistä tulee sekamelskaa, koska en keksi mitään sen järkevämpää sanottavaa tästä. Pelissä on kaikkea ja vielä enemmän kaikkea mitä en vielä ole kerennyt edes päästä tutkimaan, en ole kerennyt kaikkia aseita vielä testaamaan saatika avaamaan, osa mapeista on täkemättä ja kokematta.

Nyt siis innolla jatkamaan BO3:sen pariin! Eilen tuli pelattua aamuyöhön asti, katsotaan moneen tänään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.