sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Black Ops 3 Specialists


Pelissä on yhdeksän spesialisti hahmoa, joista voi valita oman mieleisensä, jolla pelata. Spesialistia voi vaihtaa vaikka jokaisen pelin jälkeen, jos siltä tuntuu. Kannattaakin kokeilla eri spesialisteja, jospa se oma lemppari sieltä löytyisi! Itse en ole päässyt vielä kokeilemaan kaikkia hahmoja, sillä viimeisin aukeaa levelillä 46 ja itse olen tällä hetkellä level 30. Vielä siis avattavissa kolme hahmoa.

Jokaisella hahmolla on yksi erikoisase ja yksi erikoiskyky, joista on hyötyä peleissä. Pelin aikana näkyy palkki, joka kasvaa pikkusen kerrallaan pelin aikana ja jokainen tappo kasvattaa palkkia nopeammin. Jos pelaa esimerkiksi lipunvaltaamista, tällöin jokaisen capturen saamisesta palkki kasvaa. Kun palkki on päässyt täyteen, on se oma valitsemansa kyky tai erikoisase käytettävissä. Se kannattaa käyttää harkiten, sillä käyttöaika kuluu koko ajan, jotenka kämppääminen nurkassa erikoisase kainalossa ei tuota tulosta sen kummoisemmin.

Löytyy jousipyssyä, syövyttäviä pallukoita, super revolveria ja teleporttausta, super armoria, näkymättömyyttä ja paljon kaikkea kivaa mistä valita. En tiedä mikä on paras tai edes hyvä, mutta oma lempparini on Battery hahmon war machine! Toinen mitä olen käyttänyt on Outriderin vision pulse, kolmas hyvä minusta on Nomadin H.I.V.E.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.