keskiviikko 18. marraskuuta 2015

The Witcher 3: Wild Hunt


Yksi mahtavimmista peleistä mitä olen koskaan päässyt pelaamaan, on Witcher 3:nen! Peli on mielenkiintoinen, tarina on jännittävä, sivutehtävät on yhtä mielenkiintoisia, kuin mitä päätehtävätkin ja niitä kahlaa enemmän kuin mielellään! Auringonlasku ja -nousu ovat mitä upeampia näkyjä koko pelissä ja muutenkin maisemat puineen, vesineen ja kumpuineen on hienosti toteutettu ja ainakin omia silmiäni hiveleviä.

Kun peli ilmestyi, ajattelin kokeilla miltä se oikein tuntuu. En silloin ollutkaan tällaiseen peliin päässyt tutustumaan ja koin taas pelin olevan minulle liian haastava. Enkä tähän peliin olisi edes tutustunutkaan ilman poikaystävääni, joka aiempia Witcher pelisarjan pelejä pelanneena odotti tätä peliä innolla. Hänen ansiostaan sitten pääsin kokeilemaan tällaisena keltanokkana pelien maailmassa kahlaavana pienenä lapsosena tätäkin peliä! Jopa hänen ihmetyksekseen innostuin ja rakastuin tähän peliin todella! Ah, niin mahtava! Innostukseni kesti suhteellisen pitkään, kunnes taas joku uusi peli tuli ja sitä sitten aloin pelaamaan ja Geralt maailmoineen unohtui. Onneksi peli ei vanhene ja onneksi voin ihan milloin tahansa palata ihanan Geraltin kanssa taistelemaan pelottavia olioita vastaan ja pelastamaan kaikki!

Jotenkin välillä harmittaa, kun peli on aivan kesken ja sitä en "pääse" pelaamaan. Selityksen makua tietenkin, pääsisinhän minä jos vain avaisin pelin ja menisin pelaamaan! Mutta kun... Nyt on Fallout! Sitä ennen oli Metal Gear Solid ja *lässytystä*. MUTTA, siltikin, minä palaan vielä!

Innokkaana valokuvaajana hienot pelit ovat näköhermojani kutkuttavia jonka takia kuvailen paljon pelien maisemia ja kauniita näkymiä. Näitä Witcher kuviakin nyt on muutama tullut otettua ja katsokaa nyt kuinka upea peli osaakaan olla!


Tästä pelistä tulen aivan 100% varmana vielä postaamaan lisää tänne blogin puolelle, sillä (itseäni toistaen) peli on niin mahtavan kaunis ja mielenkiintoinen! Kuvia napsin myös yhtä varmasti, kun aion kirjoittaakin, joten luvassa vielä joskus taas lisää hehkutusta. Toivon, että peli pysyy hehkutuksen arvoisena, ettei tarvitse itku raivo postauksia alkaa kirjoittamaan.

Ehkä voisin uskaltaa sanoa, että tällä hetkellä peliä 3 päivää ja 22 tuntia pelanneena voin julistaa tämän pelin olevan minun makuuni paras peli!


2 kommenttia:

  1. Witcher 3 kyllä kiinnostaisi itseäni, mutta eipä ole tullut vielä hankittua. Kunhan tulee hoidettua loppuun edes suurin osa tuolta tällä hetkellä hyllyssä odottelevista peleistä (myös digitaalisista), niin ehkä sitten on aika tarttua noituriin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! :) Itsellänikin niin kamalasti noita kesken olevia pelejä, että huhhuh... Sen siitä saa kun innostuu niin monista peleistä niin jää osa odottamaan! :D

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.