tiistai 26. heinäkuuta 2016

Uusi Youtube kanava

Kun blogin tein, loin uuden sähköpostiosoitteen ja sillä sitten tämän blogin itselleni väsäsin. Youtube kanava kyllä harmiksi oli eri sähköpostilla varustettu, joten blogin ja youtube kanavan välillä piti aina kirjautua ulos toiselta tililtä ja kirjautua sisään toiselle ja se oli sellaista ärsyttävää turhaa remppaamista. En kuitenkaan tehnyt asialle pitkään yhtikäs mitään vaan annoin asian olla, kunnes halusin alkaa tekemään enemmän videoita. Piti miettiä mahdollista kanavan muuttoa! Minullahan oli jo samalla sähköpostilla luotu tili toki myös Youtubeen, joten siirto kävisi tavallaan suhteellisen vaivattomasti. Vanhat videot jäivät sinne vanhalle tilille häpeämään ja uudelle tilille voin nyt alkaa ehkä jopa aktiivisemmin tunkemaan videoita teidän iloksenne (tai inhoksenne).

Olen nyt jo saanut melkein saman verran tilaajia uudelle kanavalle, kun mitä vanhalla kanavallani oli joten toivon monien vanhojen tilaajieni siirtyneen uuden puolelle! Jos siis olet vanhan kanavani tilaaja etkä vielä ole eksynyt uudelle kanavalle niin pian pian sinne vain muiden iloisten seuraajien joukkoon! Vanhalle kanavalle kun ei kuitenkaan tule mitään uutta enään koskaan. Uudella kanavallani on jo nyt neljä videota, kaksi Banished gameplay videota, yksi Overwatch video ja yksi uunituore gameplay video Journey of a Roach pelistä.

Laitan tähän nätisti uudet videot katsottavaksi, vaihdoin blogin sivupalkin youtube nappulaan uuden linkin ja kaikki on valmista (ollut jo tovin, olen vain hidas ilmoituksen kanssa). Nauttikaa, antakaa peukkua ylös (tai alas) ja kommentoikaa videoita Youtubeen tai Twitteriin tai tähän alas! On aina mukavaa saada palautetta ja varsinkin rakentavaa palautetta. Teen mielelläni videoita jatkossakin, joten palaute ja yläpeukut kannustavat tätä touhua entisestään. Toivotaan intoni jatkuvuutta pitkälle tulevaisuuteen!


Millaiset videot teitä kiinnostaa vai innostaako videoiden katselu yleensäkään yhtään? Onko teillä omaa Youtube kanavaa, heittäkää linkkiä?


4 kommenttia:

 1. Ihan hyviä videoita mitä olen kerennyt nyt tähän asti katsomaan, jatka samaan malliin! :) Toivottavasti sitä intoa löytyy ja toivottavasti se myös kasvaa jatkuvasti ajan kanssa, koska ilman intoa alkaa asia kuin asia maistumaan puulta :D

  Itsellänihän tuo videopuoleen liittyminen blogin ohella on hieman jäänyt, ja rehellisesti sanottuna tulee vielä jäämään joksikin aikaa :D Tosin edistyksenä on sentään tapahtunut se, että mieleen on tupsahtanut jo jonkin verran ideoita siitä, minkälaisia videoita voisi juupelituupeliin laittaa. Saa nähdä, mitkä asiat tulee toteutumaan. Toteutumiseen on kuitenkin vielä matkaa, kun pitäisi hankkia vielä muutamia laitteita ja pienien yksityiskohtien luomiseen tarvitaan vielä aikaa, esimerkiksi mahdollinen taustamusiikki on tarkoitus tehdä oman käden kautta :D . No, kuitenkin tämä asia on nyt oikeasti edennyt, eli ehkä jossain vaiheessa se ensimmäinen kunnollinen, virallinen ensimmäinen video tupsahtaa vielä internetin syövereihin.

  Loppujen lopuksi kun ajattelee pelivideoita, niin niitä ei kyllä sinäänsä tule "hirveästi" katsottua. Suurimmaksi osaksi peliaiheiset videot ovat juuri jotain trailereita tai gameplayta, jotta näkisin minkälaisesta pelistä on oikein kyse. Toisaalta tulee välillä myös katsottua sellaisia peliaiheisia videoita, missä ei välttämättä edes itse pelikuva ole pääosassa, vaan ne ovat juuri tyyliin jotain esittelyä, keskustelua, reissailua yms yms. Viime aikoina on tullut tosin seurailtua muutamia ulkomaalaisia let's play -pelaajia lähinnä heidän läpän takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Toivon myös että into jatkuu videoiden teossa ja editoimisessa, vaikkei nyt kovin suurta editointia videoissa olekaan niin on niihin aikaa saatu kulutettua. :D

   Noh alapas nyt tekemään niitä videoita niin päästään katselemaan! :D Kiinnostaa jo nähdä mitä olet meinannut väsäillä ja minkä laisia videoita sieltä on tulossa. Ootkos ite sitten musiikkeja tehnyt ennenkin vai meinasitko sitäkin alkaa opettelemaan ensin? :)

   Poista
  2. Ei sitä välttämättä hirveästi tarvitse edes editoida, jos videot ovat muuten hyviä! Tietenkin se luo omalla tavallaan plussaa, mutta sisältö kuitenkin tärkeintä.

   Ajan kanssa, ajan kanssa :D Sanottakoon kuitenkin jo tässä vaiheessa, että kanava tulee sisältämään useita erilaisia videosarjoja, joista yksi tulee todennäköisesti olemaan tätä perinteistä let's playta. Tulevaisuus näyttää tarkemmin, että mitä kaikkea muuta! :D
   Musiikkia olen harjoitellut jo jonkin aikaa soittelemalla eri kappaleita esimerkiksi kitaralla, mutta ikinä en ole vielä tehnyt yhtä kokonaista pakettia, vaikka monenlaisia ideoita ja pohjia pääkopasta löytyykin. Eli tietyllä tasolla tuo on jo oma haasteensa, mutta kuitenkin hyvä seuraava askel monessa suhteessa. Toisaalta en tarvitse kuin hyvin lyhyitä pätkiä tiettyihin kohtiin ja uskoisin niiden onnistuvan hyvin simppeleillä metodeilla, joten ei pitäisi olla mitään suurta ongelmaa :D

   Poista
  3. Niii kyllähän se editointi on pelkkää plussaa ja olisi kiva osata kunnolla editoida, kivaa kikkailua. :D

   Jännityksellä jään odottamaan minkä tyylisiä videoita sinulta sitten joskus alkaa tulemaan. :) Toivottavasti toteutus into pysyy! ;D Oma musiikki videoilla ainakin olisi helpointa, kun miettii noita tekijänoikeus juttuja. Jos vain löytyy taitoja soittaa/tehä musiikkia niin mikä ettei! :)

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.