tiistai 3. toukokuuta 2016

Pelejä joita olisi kiva pelata Vol. 2Kirjoittelin puolisen vuotta sitten postauksen "Pelejä joita olisi kiva pelata" jossa haaveilin muutamista eri peleistä, joista olin kuullut tai nähnyt jotakin ja jotka kiinnostivat sillä hetkellä jollain tapaa. Päivityksenä nyt sitten osa kaksi tästä postauksesta, jossa voisin vähän käydä läpi noita silloin haaveissa olleita pelejä! Elikkä listalla oli:

Rise of the Tomb Raider: "Siksi, koska peli näyttää upealta, peli vaikuttaa mielenkiintoiselta, olen aika varma siitä, että tykkäisin tästä pelistä. Joten kun selitys on tämä, jätän pelin ostamatta. Tai ainakin sysään pelin hommaamista syrjään, joskus kaukaiseen tulevaisuuteen." No mutta kuinkas kävikään! Sain tämän pelin kylijäisiksi ostaessani uuden koneeni näytönohjaimen. En tiedä olisinko peliä itse ostanutkaan vielä? Onneksi sain tämän ja tiesin että tykkään!

ARK Survival Evolved: Tätä oli mahdollisuus hetken kokeilla ilmaiseksi Xbox Onella ja oli grafiikoiltaan ainakin niin järkyttävää puuroa, että ei tiennyt itkeäkö vai nauraa. Peli oli vähän sekavan oloinen ja ei siitä sen kummemmin oikein tullut mitään. Odotukseni olivat korkeammalla, kun mitä sitten sain pelistä irti sitä kokeillessani. Toki peli on vielä kesken joka antaa paljon anteeksi. Jätän tämän pelin silti sinne minun "ehkä joskus" listalleni.


Scalebound: "Peli jää sinne toivelistalle, mitä en niin vakavasti viitsi pitää mielessä" Pelihän ei vielä ole ilmestynyt ja en ole enempää peliin perehtynyt tai katsonut onko uusia videoita tullut, joten jätetään tämä muhimaan sinne mieleen vielä ihan rauhassa. 

The Division: Arvostelut ei olleet hääppösiä mitä peli sai ja betaa pääsin kokeilemaan, joten uskoisin sen riittävän minulle. Oli kiva kokeilla, mutta en koe tarvetta saada peliä pelata sen enempää. Vaikka todella hienolta peli näyttikin!


Rainbow Six Siege: Sain tämän pelin aika pian julkaisun jälkeen ja on tullut pelailtua.


Assassin’s Creed Syndicate: "Tämä kuitenkin lentää ihan suoraan sinne "ehkä joskus saatan ostaa" listalle, sillä tälle ei nyt ole aikaa ollenkaan." Joten annetaan pelin edelleenkin olla samassa paikassa, ei nyt uskalla sitä sieltä nostaa tarkasteltavaksi sen enempää.


Mirror’s Edge Catalyst: Edelleen odotan tätä peliä! 

Ja mitäpä tällä hetkellä sitten olisi sellaisia pelejä joita haluaisin pelata:

Dark Souls 3: "Tahdon, mä tahdon, mä tahdon vain sut, tahdon enemmän kuin mitään olen koskaan tahtonut!" (Eppu Normaali - Tahdon sut) No joo, aiempia Soullseja en ole pelannutkaan, mutta jotenkin tämä teki vaikutuksen kun pääsin peliä vähän kokeilemaan (täällä fiilistelyjä kokeilustani). Joten siitä asti ollut fiilis, että haluaisin kyllä tämän pelin hommata. Pelottaa silti vähän... Saa nähdä. Yleensä saan tahtoni läpi kun taistelen pääni sisällä asioista. Nyt tämän pelin kohdalla tuntuu, että minulla olisi useampi eri persoona, joista yksi jankuttaa "en osaa pelata tätä, liian vaikea minulle" ja toinen huutaa väliin "osaanhan, haluan opetella ainakin" ja kolmas välillä mainitsee "tarvitseeko sitä nyt uusia pelejä hommata taas" ja neljäs itkee "mutku haluu'uu'uun!". Luulin olevani suhteellisen täysijärkinen, mutta tämän pelin myötä epäilen.

Deus Ex: Mankind Divided: Tästä näin traileria ja peli vaikutti hienolta! Uusimman trailerin myötä peli näytti todella hienolta! Kannattaa katsoa tuo traileri tästä. Edellistä Deus Ex peliä olen pelannut vähäsen. Tämän hommaamista vielä harkitsen, mutta vahvalla sijalla tämä kuitenkin on jo nyt "ostan tämän" listallani. Peli ilmestyy elokuussa! Silloin ainakin pääsee kuuntelemaan pelin hehkutuksia, joten vähän arvata saattaa miten tässä tulee käymään.

BioShock, BioShock 2 ja BioShock Infinite: Burial at Sea: Ihastuin niin kovin BioShock Infiniteen kun sen läpi pelasin (täällä juttua pelailustani), että nyt haluan vain päästä tuon Burial at Sean pariin! Tuon pelaaminen kuitenkin vaatii aiempien BioShock pelejen pelaamista, jotta ymmärtäisi paremmin juonesta jotakin joten... Odotan innolla Remaster pakettia noista, niin pääsen sitten joskus tuon Burial at Sean pariin! 

Onneksi sentään ei nyt muita pelejä ole vielä himotus listallani, joten ehkä näillä pärjätään tämä vuosi hienosti (tai kesä)! Kesken on pelejä valtava määrä ja voi kuinka hukun näihin kaikkiin mahtaviin tuotoksiin vielä joku päivä ihan kunnolla. Tuossa joskus tulossa päivittelyä taas noista minulla vielä kesken olevista peleistä, joten "valittelen" siinä postauksessa sitten vähän lisää taas tätä aihetta!

Mitäs pelejä te odotatte tai haluaisitte pelata? 

4 kommenttia:

 1. Uus Deus Ex on mun odotuslistan huipulla tämän vuoden peleistä. Ainakin toistaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sieltä vielä tuu lisää jotain mahtavia pelejä mitä on vaan "pakko saada"! :D Kyllä toi Deus Ex näytti hyvältä ja olis kiva pelata se edellinen ennen ku tuohon koskis, mutta kun... On ne sata muutaki peliä kesken, haha. :D Noh, elokuuhun on vielä kolme kuukautta aikaa!

   Poista
 2. Tälläsenä supersanakri nörttinä toi Telltalen Batman pelii odotan suurella innolla. Sit tota far cry primalia houkkuttas pelailla mut taidan venaa et hinta tippuu. Mulla kans sama juttu miljoona pelii kesken mut aina kun uutta matskuu tulee niin pakko hamstraa =D Nyt projektina saada Witcherin Hearth of Stone pelattuu läpi. Hyvä kirjotus jälleen. Keep up the good work =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Itelläni Far Cry Primali vielä pelailussa, suosittelen kyllä, oon tykänny! Ja mitä mitä en tollasesta Telltalen Batman pelistä oo kuullukaa ennen! Cool, heti heräs mielenkiinto. :D Nyt pitää tosissaa alkaa pelaamaa äkkiä noita keskeneräisiä pelejä, koska veikkaan tuon oman "tämä olisi kiva peli" listanki kasvavan viimeistään E3 myötä!!

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.