maanantai 23. toukokuuta 2016

Unravel - Kaunis peli

Halusin omistaa yhden postauksen pelkästään Unravel pelin kuville, joita napsin urakalla pelatassani tätä peliä. Maisemat ovat jotain niin kaunista, ettei kuvia voinut olla ottamatta jatkuvasti! Kirjoitin jo aiemmin fiilistelyni tämän pelin läpipeluustani ja tuon postauksen pääsee lukemaan täältä *klik*.

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla ja niitä voi selata suoraan isoksi avatussa esikatselussa. Nauttikaa Unravelin maisemista ja söpöstä Yarnysta!


Oletteko vielä päässeet kokeilemaan tätä peliä? Mitä pidätte pelin ulkonäöstä?


4 kommenttia:

 1. Mageita kuvia! Itellä on peli on noin puolessavälissä mut jäi tosiaan kesken kun tuli jotain muuta pelattavaa. Kun noita kuvii tsiigailee tekee mieli palata taas tän pariin. Näitä maisemii fiilistelee erilailla kun nää on niin samanlaista kun suomen luonnossa (saaristot,metsät ym). Mahtava homma kun iso julkasija EA uskalsi lähtee pienen kehittäjän kanssa näin upeen ja erilaisen pelin =) toivottvasti lisää tän tyyppisiä pelei on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä pelissä kyllä maisemat on jotain niin upeaa! Ja justiinsa sekin on viehätyksenä, että maisemat on tosissaa niin tuttua mitä täälläkin näkee niin on kiva seikkailla tutun tuntuisissa maisemissa ihan maan tasossa :) Kannattaa pelata peli pian läpi siellä on upeat kentät edessä. ;) Ja kyllä mielenkiinnosta kiva nähdä millaista peliä heiltä mahdollisesti tulisi joskus taas? :)

   Poista
 2. Perhanan upee peli. Tuli vedettyy tää pleikalla joku aika sit. Hyviä kuvia oot napsinu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista peleistä mitä oon nähny! Ja kiitoksia, tästä pelistä sai kyllä paljon kauniita kuvia otettua. :)

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.