tiistai 26. huhtikuuta 2016

Iloinen MiwwiPakko ihan kirjoittaa tällainen fiilistely postaus, koska olen niin mielettömän iloinen! Kirjoitin postauksen "Pelien ratsut" jonka julkaisin tasan vuorokausi sitten tänne. Linkkasin tuon postauksen myös twitteriin ja bloggerin seuraajanihan saavatkin uudesta tekstistä tiedon omaan lukuluetteloonsa.

En tiedä oliko ajankohta vain täydellinen vai oliko nyt vain niin paljon kiinnostavampi aihe, sillä postaus keräsi YHDEN päivän aikana ihan hurjan määrän katsojia! Tuon postauksen on nähnyt nyt 80 silmäparia (toivottavasti ainakin puolet lukivat myös) ja postaus keräsi jo heti kättelyssä kommentteja enemmän kuin yksikään vanhemmista teksteistäni! Tätä ennen eniten kommentteja kerännyt oli Peliloma postaukseni.

Olin mielettömän tyytyväinen ja iloinen nähdessäni niin suuren määrän katselijoita ja leveä hymy levisi naamalleni nähtyäni, että tekstiäni oli kommentoitu jo heti ja vielä tänäänkin kurkistaessani tekstin kommentteja niitä oli sadellut vielä lisää! Olen erittäin kiitollinen jokaiselle ihanalle kommentin antaneelle lukijalleni, piristitte päivääni super paljon! Kommentteja on aina ihana saada, vaikka tilastoissa näkyisi tekstin lukijoiden kohdalla 100 niin silti kommentin saamisessa on aina aivan erilainen fiilis.

Kiitän teitä kaikkia julkisia lukijoitani, piilossa olevia lukijoitani, satunnaisia lukijoitani ja heitä jotka katsovat pelkät kuvat! Teidän ansiosta bloggaaminen tuntuu äärettömän paljon kivemmalta ja anteliaammalta hommalta, mitä se olisi ilman teitä! ♥


Voin uskoa, että osasyynä tähän huikeaan kommentti aaltoon oli erilainen aihe postaukselle, joten tämä kannustaa minua keksimään lisää tuon kaltaisia erilaisia aiheita. Eniten blogissani on jonkun tietyn pelin fiilistely postauksia, missä tarinoin omat mielipiteeni pelaamastani pelistä. Erilaiset postaukset vaativat enemmän aikaa jos ne käsittelevät montaa eri peliä. Tuo kyseinen "Pelien ratsut" tekstikin oli työn alla/ajatuksissa varmaan melkein kaksi kuukautta, sillä halusin peliin mukaan monta eri peliä ja osa niistä oli vielä niin alussa, etten vielä ollut saanut sen suurempaa mielipidettä niistä. Ja kuvat piti parista tauolla olevasta pelistä käydä napsimassa ihan tuota postausta varten.

Jos teillä tulee mieleen jotakin aiheita, mistä haluaisitte lukea höpinöitäni niin ehdotelkaa ihmeessä joko tämän tekstin kommenttikenttään (johon voi myös anonyymina kommentoida) tai twitteriin @MiwwinBlogi. Kyllä minulla juttua riittää ilman ehdotuksiakin ja erittäin mielelläni otan niitä ehdotuksiakin vastaan.

*leveä hymynaama*


Kiitos! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.