tiistai 1. maaliskuuta 2016

Castle Crashers remastered Fiilistelyt


Tuossa pari päivää sitten kaveri puhui tästä pelistä ja kehui peliä paljon, vihjaili hieman, että peli olisi porukalla paljon kivempi joten... Ostin tämän nyt sitten! Ostin Xboxin kaupasta ja maksoi 15€. Peli on The Behemothin kehittämä peli, eli samat pelintekijät kuin Battleblock Theaterissa, josta teinkin fiilistely postausta muutama kuukausi sitten! (*klik klik* täältä pääset lukemaan tuon jutun). Ja minähän tuosta Battleblock Theaterista tykkäsin, niin oli helppo sitten päättää tämän pelin ostaminenkin! Yhtä suloinen, yhtä outo, hauska ja hulvaton!


Pelin hahmot ovat todella suloisia. Omakseni valitsin tuon sinisen hahmon, jonka taikana on jääpuikot jotka jäädyttävät vihollisen hetkeksi. Meinasin ensin vitsillä valita tuon vaaleanpunaisen hahmon, mutta en pystynyt siihen. Vaaleanpunainen ja pinkki ei värinä miellytä silmääni yhtään, joten kartan niitä värejä viimeiseen saakka. Lisäksi tuon vaaleanpunaisen hahmon taika oli sateenkaaret ja juostessa ympärillä leijailee sydämiä joten en vain olisi osannut nauttia tuosta hahmosta ollenkaan. JOTEN ihana poikaystäväni päätti sitten valita tämän hahmon, enkä pysty ottamaan hänen hahmonaa yhtään tosissaan vaikkei peliä voi muutenkaan ottaa mitenkään tosissaan, kun onhan tämä peli sen verran överi välillä. Kaverimme valitsi sitten itselleen tuon liilan sarvilla varustetun hahmon, jonka taikana on erikoinen iso sammakko joka läppäsee vihollisia kielellään. Mielenkiintoista.

Pelissä expaa tienatessa saa pisteitä joilla voi kehittää omaa hahmoaan paremmaksi. Pystyt nostamaan hahmon nopeutta, taikaa, voimaa jne. Taikaa eli tätä jokaisella eri hahmolla olevaa omaa erikoiskykyä kehittämällä saat siitä myös erilaisen ja erilaisia comboja. Kehittäminen on hauska lisä peliä ja pystyt pelaamaan peliä vaikka jokaisella hahmolla ja kehittämään jokaisesta hahmostasi erilaisen!


Pelissä on hauskoja kohtia ja joitain todella överiksi vedettyjä "mitä vit..." fiiliksiä luovia tilanteita, hyvänä esimerkkinä metsässä tavattu karhu joka pelästyessään paskansi allensa... Kyllä. Ja toisena kakkahuumorina pelissä oli tuossa alemmassa kuvassa nähty tilanne, elikkä ratsastettiin söpöillä bambeilla karmivaa vihollista karkuun ja oma ratsuni liikkui eteenpäin sitten kakkasuihkun voimin! MITÄ IHMETTÄ, en kestä. Kyllä tässä pelissä sai hämmästellä ja kummastella ja nauraa räkättää. Jos kakkahuumori ei uppoa edes väsyneenä, voi peli olla melko lapsellinen siinä mielessä. Ei siis tosikoille tämä peli.

Pelissä muutenkin viholliset olivat hyvinkin hauskoja ulkonäöltään. Eräässä kohdassa vihollinen tippui laavaan ja viimeisenä hänestä näkyi vain peukalo samalla kun vajosi alaspäin. Moni varmastikin muistaa tämän kohtauksen Terminator elokuvasta. Vihollisina myös valomiekkaisia hiimuja, ihmeellisiä pölypallomöykkyjä, ufoja (myös kuulema jostakin elokuvasta tuttuja) ja paljon muuta! Vielä pelissä pitää vähän edetä nähdäkseen kaiken muunkin hauskan.


Pelissä on myös vähän tarinaakin. Tarinassa neljä prinsessaa kidnapataan ja heitä sitten ritareina pelastamme hurjilta vihollisilta. Myös muutamien kenttien loppuvastuksen voitettua, alkaa pelaajien välinen taistelu siitä, kuka saa pussata prinsessaa! Yllättäen en itse ole vielä yhtäkään suukkoa saanut, koska aina häviän ensimmäisenä... Vielä jonain päivänä saan sen ensimmäisen pusun! Poikaystäväni kun taas on tässä pelissä ollut oikea naistenmies ja voittanut kaikki kamppailut prinsessojen suuteloista. Pitäisikö olla jopa vähän mustasukkainen?


Pelissä myös kerätään suloisen hellyyttäviä lemmikkejä! Kullakin pelaajalla voi olla yhdellä kerralla vain yksi lemmikki käytössä. Jokaisella lemmikillä on oma hyötynsä. Yksi lemmikki noukkii taisteluissa omalle omistajalleen ruokaa, joista saa lisää elämää itselleen. Toinen lemmikki puskee välillä vihollisia ja näin auttaa omaa omistajaansa taisteluissa. Joku toinen lemmikki nostattaa taisteluissa saatavaa expaa ja niin pois päin, näitä on vielä ihan valtavasti saatavana ja näkemättä, tuossa kuvassa nyt on nuo mitä meidän pelissä jo on nähty.

Pelissä myös hurja litania erilaisia aseita saatavaksi! Niitä saa kenttiä pelaamalla läpi aina kyseisessä kentässä vihollisilla näkyneitä aseita. Esimerkkinä juurikin tuo valomiekka, tikkari, silakka ja paljon muuta. Peliä pelaamalla enemmän ja taas enemmän näitä saa sitten lisää ja niitä voi myös ostaa.

Peli on hyvin paljon Batlleblock theater pelin tyylinen, mutta ei sitten kuitenkaan yhtään samanlainen. Tykkään molemmista ja molemmat ovat todella kivoja ystävien kanssa pelattavia pelejä! Myös yksinkin kumpaakin pystyy pelaamaan, mutta kyllä extra hyödyn ja ilon saa kun mukana on yksi, kaksi tai kolme ystävää.

Nyt kipin kapin hus hus ostamaan tämä mahtava peli ja tykittämään tätä kavereiden kanssa naamat virnussa ja ohjain pian rikkinäisenä, sillä tässä pelissä ohjaimen kaikkia nappuloita saa hakata oikein urakalla! Tästä tuli mieleen sellainen lapsille tehty versio Diablosta, heheh.

Oletteko te tätä peliä pelanneet tai voisitteko edes kuvitella pelaavanne tällaista peliä?


6 kommenttia:

 1. En ole tätä pelannut, mutta voisin kyllä pistää seurantaan ja ostaa jollekin alustalle sopivaan hintaan. Ei niin vakavasti itseään ottavia pelejä tarvitaan aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on justiinsa sellanen että hakataan vaan menemään kera hauskojen tilanteiden ja vähän ihmetystä mukaan niin voalá! :D Kannattaa napata peli omiin kokoelmiin jos tulee alennukseen. :)

   Poista
 2. Olen pelannut, useampaan kertaan. Kerrassaan hieno peli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, loistavaa! Kunnon aivot narikkaan peli. ;)

   Poista
 3. Itse olen kans pelannut tätä, mennytkin jo muutaman kerran läpikin ja melkein kaikki lemmikit ja aseet kerättynä, hahmoja puuttuu viel jonkun verran. :) Tämä on kyllä todella mahtava peli. :D Nyt kun sain aikaseksi pikkasen lukea sinun blogiasi ja kommentoida, kuten varmaankin jatkossakin ja tavallaan tunnetaan toisemme, niin voisin tässä kertoa kuka olen niin tiedät kuka olen eli olen Jampe90 striimistäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä just hauska peli! :) Ja kiitos kiva että lueskelit blogiani ja jätit kommenttia! :) Toivottavasti on ihan kivaa lueskeltavaa ja jatkossaki lueskelet. :D

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.