maanantai 4. huhtikuuta 2016

Peliloman puuhastelut

Loma tuli ja meni ja nyt se on vain kaunis muisto menneisyydessäni. Tuntuihan se jollain tavalla pitkältä, mutta lopulta se tuntui menevän aivan liian nopeasti ohi ja ikävöin jo nyt laiskottelun pariin. Loman aikana tuli puuhasteltua vaikka ja mitä ja ei oikein mitään ihmeempiä. Pelilomaksi ristin tämän reilun viikon lomani ja kyllähän sitä nyt muutamaa kivaa peliä tuli kokeiltua plus puuhasteltua muutakin mukavaa.


Aloitin pelaamaan Rise of the Tomb Raider peliä tietokoneella, ohjaimen kanssa. Peli on aivan mieletön! Niin upean näköinen ja ihmiset tuossa pelissä ovat kyllä niin upean näköisiä! Plus kaikki maisemat ovat niin kauniita ja vautsi kyllä tätä peliä olen tykännyt pelata! Pelasin ensimmäisenä päivänä tätä (steamin mukaan) 10h, mutta kyllä taukojakin tuli pidettyä niin voisin arvioksi heittää sellaisen 8 pelituntia, joka on aika mieletön määrä yhdelle päivälle! Tästä pelistä ei sen enempää nyt sillä aion tehdä tästä fiilistely postausta vielä myöhemmin hurjan kuvakollaasin kera! Peli vaan joutuu nyt olemaan pienellä tauolla, sillä ilmeisesti piuhani jolla ohjain on koneeseen kytkettynä on jonkin sortin kosketushäiriötä, sillä ihan yllättäen eräs päivä peliä pelatessani ohjain vain lopetti toimintansa muutaman minuutin välein. Tätä jatkui ihan jatkuvasti ja hermothan siinä meni. Joten odotan kuumeisesti, että saisin langallisen Xbox 360 ohjaimen, jolla pääsen sitten jatkamaan tätä upeaa peliä!

Olen myös pelannut korttia (Hearthstone) joka on niin helposti aloitettava peli, että sitä nyt tulee pelattua eniten kaikista peleistä mitä omistan. Tämä peli kun on minulla myös kännykässä, joten sen kuin vain avaa pelin ja asettuu sohvalla puhelin naamassa kiinni ja lätkii kortteja.

MUTTA innostuin myös taas uudelleen eräästä vanhasta tutusta kännykkäpelistä, nimittäin Fallout Shelteristä! Edelleen ihan paras kännykälle saatava peli mitä tiedän! Niin paljon uusia päivityksiä ja uusia juttuja, lemmikeitä ja mahtavuuksia, että ihan uusi into lähti nyt käyntiin tämän pelin kanssa. Tätä sitten tuli lomalla myös muutamia tunteja näprättyä. Koukuttava! Jos tykkäätte kännykällä pelailla niin ehdottomasti suosittelen tätä peliä, tämä nimittäin syö päivästäsi helposti ja huomaamattomasti useita tunteja.

Lomallani tuli pelailtua myös Far Cry Primalia jonkin verran, jota sitten eräs kaunis ilta striimasin reilun neljän tunnin ajan. Tätä ennen seurasi kuitenkin kamala säätö... jouduin nimittäin poistamaan striimaukseen aiemmin käyttämäni OBS ohjelman, sillä uudella tietokoneellani tämä ei oikein toiminutkaan niin kuin piti. OBS päätti syrjiä kuulokkeitani lopettamalla niiden toiminnan kesken kaiken! Ensin oli ihmettelyä ja testailua, että mikä ihme mättää nyt taas ja muutama kaverikin asiaa selvitti. Lopulta ongelmaan löytyi ratkaisu internetin ihmeellisestä maailmasta, kuulema muillakin ollut samaista ongelmaa, että OBSn vuoksi alkaa jonkun usb laitteen toiminta katkeilemaan ja minulla se oli kuulokkeet. Latasin sitten uuden ohjelman ja nykyään käytän striimaukseen Xsplit nimistä ilmaisversiota, jonka käytön opettelin nopeasti jotta sain Far Cry striimit pystyyn!

Lisäksi lomalla pelailin vähän Skyrimiä ja yhden jakson Walking Deadia, joista minulla ei nyt ole sen suurempaa asiaa. Eläkää sen asian kanssa.


Pääsiäisenä päätimme korkata vihdoinkin Halo 4:sen kampanjan! Poikaystävälläni on tuo Halo: The Master Chief Collection jossa kaikki Halot on 1-4 saakka! Aiemmin olemme pelanneet kaikki muut läpi kahdestaan, jaetulla ruudulla ja Halo 5:nen tuli pelattua kaveriporukalla (josta juttua täällä). Jäljellä meillä oli vielä kahlattavana tuo nelonen jota pääsimme varmaan johonkin puoleen väliin saakka yhtenä iltana ja jatkamme sitten taas seuraavalla kerralla kun koittaa Halon aika!


Lisäksi vielä sain uutta pelattavaa, kun veljeni innoittamana aloitin pelaamaan Guild Wars 2:sta! Hän oli minun luonani käymässä ja siinä sitten luotiin minulle hahmo ja käytiin pientä oppituntia läpi, jotta pääsisin peliin paremmin sisään. Ohjattavuus oli aivan uutta minulle sillä tietokoneella vasta nyt alkanut enemmän pelailemaan ja tämä peli oli taas uutta ja jännittävää pelattavaa koneen puolella. Hän sitten illalla lähti kotiin ja päätin luoda vielä toisenkin hahmon eri hahmoluokasta ja pelasimme sitten yhdessä aamuyöhön saakka. Ensimmäinen hahmoni on Guardian ihminen ja toinen hahmoni on Ranger Sylvari, jonka lemmikiksi valitsin Fern Houndin (saniais koira hah). Harmi vaan kun hahmoja voi ilmaisessa versiossa tehdä vain kaksi, sillä haluaisin niin mielelläni tehdä monen monia erilaisia hahmoja ja pelata kaikilla tovin, kunnes keksisin millä niistä haluan pelata eniten! (Toki voihan aina poistaa sellaisen tylsän hahmon, mutta en raaski nyt poistaa noista kumpaakaan eikä kumpikaan ole tylsä!) Tätä pelasin muutamia tunteja loman lopussa ja tästä varmastikin aion kirjoitella vielä omaa postausta jossakin vaiheessa, joten olkaa varuillanne!


Lomaani mahtui myös yksi uusi peli, jonka sain yllätykseksi eilen! Tätä peliä olen kuolannut jo jonkin aikaa enkä ole raaskinut peliä ostaakaan. Haaveeni kuitenkin on kuultu ja eilen kotiin päästyäni steam kansiossani odotti Dying Light!!! Kiitos kiitos nyt pääsenkin upottamaan aikaani taas lisää uuden videopelin maailmaan! Tämä pelihän oli korkattava heti kättelyssä ja peli vaikutti todella mielenkiintoiselta ja kivalta! Peli oli myös erittäin kaunis ja vaikka maailma onkin täynnä erittäin pelottavia zombeja ja maailmassa seikkaillessa saa koko ajan olla kirjaimellisesti pelko perseessä niin kerkeää tässä pelissä ihan nopeasti ja vähän ihastelemaan sen kauniita maisemia! Tästäkin siis joskus luvassa fiilistelyä blogiin! En nyt avaudu tästä sen enempää, jotta teille jää vähän enemmän jännitettävää ja peliä harkitsevatkin saavat kuumeisesti odottaa postauksiani!

Nyt tämä loma on lusittu ja taputeltu niin postauskin saa nyt pisteen peräänsä. Kesälomia odotellessa!
Mitä pelejä te näistä olette pelanneet ja onko mikään näistä toivelistallanne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.