tiistai 17. tammikuuta 2017

Tulevia pelejä 2017 Osa 2

Kirjoitin jo ensimmäisessä osassa alkuvuoden ilmestyvistä peleistä ja tässä postauksessa nyt jatkan näiden tulevien pelien purkamista. Tsekkaa edellinen postaus täältä, jos se jäi lukematta aikaisemmin.

PS4:selle ja PC:lle maaliskuun 7. päivänä ilmestyvä Nier: Automata näytti demonsa myötä melko mielenkiintoiselta. Erilainen peli kuin aiemmat pelit jota olen tähän mennessä kokeillut, joten oli jännä nähdä tuon pelin demo. Ulkoasu näytti siistiltä ja tarinakin on varmasti hyvin jännittävä. Itse en kokeillut demoa, mutta katsoin vierestä kun poikaystäväni vetäisi sen läpi. Kuvakulmia oli monia erilaisia ja peli vaikutti hyvin monipuoliselta. Kiinnostava. En kuitenkaan usko itse tätä ostavani, mutta jos tuo miekkonen tämän yhteiselle pleikkarillemme aikoo hommata niin kyllähän minäkin sitten tätä kokeilen. Ei riitä rahat ja aika kaikkien kivojen ostamiseen kuitenkaan niin pitää vähän pohdiskella mitä kannattaa ostella ja mitä jättää suosiolla taka-alalle odottelemaan jos joskus ehkä ostaisi.

Samalla siinä selatessa pelejä läpi törmäsin myös tällaiseen seikkailupeliin kuin Syberia 3. Peli julkaistaan kaikille mahdollisille alustoille 1. neljänneksen aikana. En tätä ole hommaamassa, mutta halusin tämän lisätä tähän listaan, koska peli näytti melko jännältä. Onko kukaan pelannut näitä aikaisempia Syberia pelejä? Kiinnostaisi kyllä seurailla jotakin streamia tai LP:tä tästä pelistä ja nähdä vähän tarkemmin millainen tekele tämä oikein onkaan. Täytyy julkaisupäivänä vähän selailla nettiä josko joku suomalainen sen olisi hommannut ja pistäisi striimit pystyyn.

Ja tietenkin tänä vuonna on ilmestymässä myös monen monien pelaajien odottama Mass Effect Andromeda! Ja juuri muutama päivä sitten saatiin tällekin pelille julkaisupäivä joka on 23. maaliskuuta, eiköhän todella monet odota jo tätä peliä sormet syyhyten. Itse en ole koskenutkaan aiempiin Mass Effect peleihin joten en oikeastaan osaa odottaa tätä niin paljon, mutta silti vähän mielenkiintoisena odotan. Kokisin pelin olevan sellainen mistä minä tykkään ja veikkaisin pelin olevan niin hyvä kun mitä olettaisin. En tiedä hommaisinko peliä heti julkaisupäivänä, mutta ehkä sitten jossakin välissä. Tuota peliä taitaa päästä pelailemaan ennen julkaisua 10 tunnin ajan jos omistaa EA Accessin, joten varmasti mielipiteitä ja fiiliksiä tulee olemaan netti pullollaan, joten pitänee niitä jäädä odottamaan ennen kuin tekee itse mitään päätöstä.PC:lle tuleva roolipeli Impact Winter julkaistaan 1. neljänneksen aikana. Peli hyppäsi silmille pelejä selatessani ja sai minut katsomaan trailerin kokonaan. Kylmän näköinen tunnelma, jotenkin hieman herttainen ja tunnelmallinen. Peli varmasti tulee olemaan ihan hyvä ja siitä varmasti saa paljon intoa irti, mutta jätän tämän kuitenkin hyllylle ellei nyt satu tulemaan alennuksissa joskus vastaan ja sitä kautta kokeilunhalusta pelailtua. Tai ellei tule vastaan videoita jotka saavat pelin näyttämään todella mielenkiintoiselta ja hyvältä, jonka takia peli vain on PAKKO saada heti äkkiä ja nyt. Itse kun tunnun olevan hieman herkästi innostuva näiden erilaisten pelien suhteen.

Kamalan ahdistavaa ja masokistien odottamaa kauhua on luvassa myös tämän vuoden 1. neljänneksen aikana, kun Outlast 2 ilmestyy kauppoihin. Jostain sairaasta syystä minua kiinnostaisi tämä peli, mutta tiedän kuitenkin pelkääväni tämän pelaamista ihan mielettömästi. Vaikka tykkäänkin katsoa kauhuelokuvia niin en usko pystyväni tämän pelin peluuseen. Uppoan aivan liian syvälle tunnelmaan tällaisten pelien kanssa, että se kauhu on käsin kosketeltavaa. Demo oli ahdistava tunnelmaltaan, pelisarjan ensimmäinen peli oli aivan kamalaa ja sydämeni meinasi sanoa itsensä irti. Silti pienesti kiinnostaisi tätä 2:sta pelata... En silti usko tätä hommaavani. Tiedän miten vaikeaa oli 1:sen kanssa kamppailla. Joten odotan innolla muiden pelaajien pelailuja tästä, jotta pääsen silti kokemaan tämän pelin olemalla itse turvallisesti katsojan roolissa.Vielä viimeisenä voisin mainita tähän mielenkiintoisen näköisen seikkailupelin: Blackwood Crossing. Traileri alkoi söpösti ja pelistä tuli sellainen fiilis, että tämähän voisi olla kiva kokeilu. Trailerin edetessä kuitenkin tunnelma muuttui hieman synkäksi ja jopa vähän karmivaksi. Mielenkiintoisen oloinen peli näyttäisi tämä olevan ja haluaisin nähdä tästä pelikuvaa jossakin vaiheessa. Voisin kuvitella hommaavani tämän jos hinta ei ole pilvissä. Ulkoasu miellytti silmää ja tunnelmaltaan peli voi olla mystinen ja jännittävä. Ilmestymispäivän julkistusta odotellessa!

Voisin vielä selailla myöhemmin uudelleen mitä kaikkia pelejä mahtaa olla tuloillaan ja raapustella lisää tällaisia postauksia jossa puran fiiliksiäni kyseisistä peleistä. Trailereita on kiva katsella ja on mukavaa etsimällä etsiä itselleen lisää "pakko saada tämä" pelejä, koska nautin siitä kun pelilaatikkoni pursuaa ja pelit jäävät kesken.

Mitä pelejä te odotatte tältä vuodelta ja onko joku näistä peleistä jo teidän ostoslistallanne?

5 kommenttia:

 1. Kokeilin tuota Nier: Automatan demoa myös ja oli kyllä ihan yllättävän viihdyttävä. En ole alkuperäistä Nieriä pelannut enkä tiedä pelisarjasta oikein mitään, mutta vaikutti kuitenkin lievästi kiinnostavalta.

  Meillä myös mies on jo ennakoinut, että voisi kyseisen pelin ostaa, joten omalla ostoslistalla se ei sen takia ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en itsekään ole kokeillut alkuperäistä eikä ole mitään ihmeempää hajuakaan pelistä. :D Kiinnostava kuitenkin oli ja jos se mies nyt sen päättää ostaa niin varmasti tulee ainakin kokeiltua. :)

   Poista
 2. Mitä luultavammmin ainakin uusin Massaefekti tulee hankittua, jos siinä olis vaikka parempi loppu kuin kolmosessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä kyllä vähän jännittää tuo uusin Massa kun ei aikaisemmista ole kokemusta ja kaikki niin aina kehuneet noita. :D Toivon ettei ole liikaa hypetetty omalla kohdallani. :D

   Poista
 3. Joo noi Mass Effect: Andromeda ja Outlast kyl on sellasii mitä ite ootan ihan hulluna. Mut sit mä odotan myös sitä Nioh peliä. Se on joku sellanen ninja peli, joka on vissii Dark soulsin henkinen seuraaja. 😊 On taas tulossa kaikkia niin hyviä pelejä, että hirvittää miten riittää aika kaikkiin? 😅

  VastaaPoista

Raapusta jotakin kommenttia.