keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tulevia pelejä 2017 Osa 1


Taas on vuosi uusi ja pelejä alkaa tupsahtelemaan kauppoihin kuukausi toisensa jälkeen ja me pelaajat saamme pähkäillä mitä ostamme heti ja mitä säästämme myöhemmäksi. Pelit näyttävät nykyään jo melkein kaikki niin mielettömän upeilta ja varsinkin jos on tällainen kaikkiruokainen pelaaja niin on hankalaa koittaa puntaroida noiden pelien kanssa. Kaikkia kuitenkaan ei kannata hommata, koska muuten voi heittää hyvästit rahoillensa ja ikävä kyllä aika vain ei riitä kaikkien pelaamiseen. Kaivelin nyt hieman muutamia hienoja pelejä mitä on tulossa tässä 1. neljänneksen aikana tänä vuonna ja kaikki nämä näyttävät aika makoisilta! Tiedän jo osasta, etten niitä välttämättä tule koskaan hommaamaan, mutta näytti kivalta ja voisi olla sellainen kiva kokemus joten tungetaan kaikki mahdollinen tähän jos vaikka joku peli saisi teidät innostumaan!

Nyt kun taloudesta löytyy myös PlayStation 4 Pro konsoli niin kasvaa mahdollisuudet erilaisten pelien pelailuun, joka on ihan loistavaa! Tätä pleikkaria kun tuli haaveiltua jo jonkin aikaa. Nyt pääsee pelaamaan vanhoja pelejä ja voi katsella rauhassa kaikkia tulevia pelejä, koska ei tarvitse miettiä "jaa, tämä onkin vain pleikkarille.."

 Parin päivän päästä ilmestyy PS yksinoikeuspeli Gravity Rush 2. Tuota pääsee PS4:sen puolella kokeilemaan pienen demon parissa josta saa vähän tuntumaa pelin tyyliin ja näkemään itse miltä peli tulee näyttämään. Oikeasti aika siisti ja erilainen peli! En ole ensimmäistä Gravity Rushia kokeillut, mutta en usko sen olevan tärkeää jos haluaa hypätä tuon 2:sen kimppuun? Tämä on korvan takana harkinnassa tuleeko hommattua. Vaikutti mielenkiintoiselta!

Resident Evil 7 ilmestymispäiväksi on ilmoitettu 24. tammikuuta ja tämän pelin demoa pääsin myös vähän kokeilemaan ja ahdistava tunnelma oli koko pelailun ajan. Peli näytti todella hienolta ja varmasti peli tulee olemaan jännittävä ja ahdistava. En tiedä tuleeko tätä kuitenkaan itselleen hommattua ollenkaan, mutta pienessä harkinnassa kuitenkin on. Olen pelannut tämän pelisarjan aiemmista osusta vain 5:sta ja siitä kyllä tykkäsin. Osaksi varmasti siksi, että peli pelattiin läpi poikaystäväni kanssa joten ei tarvinnut yksin pelätä. Tämä uusin RE kuitenkin tulee olemaan aivan erilainen kun aikaisemmat joten paha sanoa millaista on luvassa.

Strategiapeli Halo Wars 2 julkaistaan 21. helmikuuta ja varmasti moni fani on aivan innoissaan odottamassa tätä! Itse olen aiempaa Halo Warsia vähän pelaillut joskus peliharrastukseni alkuaikoina ja peli vaikutti tosi kivalta veljen kanssa pelaillessa. En kuitenkaan usko tätä peliä hommaavani. Aika ei riitä kaikkeen, kokeiluversiota en testaillut ja tuskin tarvitsen uutta strategiapeliä nyt pelilaatikkooni.Maaliskuun ensimmäisenä päivänä PS4 yksinoikeuspeli Horizon Zero Dawn saapuu kauppoihin! Trailereita katsoneena peli näytti oikeasti todella mielenkiintoiselta. Erilainen tyyli sai minut innostumaan ideasta ja peli näytti todella kauniilta. Tämä peli on harkinnassa omalla listallani ja voi olla, että tämä tulee jossakin välissä hommattua.

Verkkopeli Ghost Recon Wildlands ilmestyy maaliskuun alkupäivinä ja jos uutta ystävien kanssa pelattavaa peliä etsii niin tämän luulisi olevan aika mainio vaihtoehto. Trailerit ja idea kuulostaa ja näyttää siistiltä, mutta jos ystäväni eivät tästä innostu jää peli omaltakin osalta hommaamatta. Ei suurta hinkua ole tätä ostaa, mutta jos muut niin kyllä minäkin.

Pelejä on paljon ja haluaisin vielä muutaman pelin mainita, mutta postaus venyisi liian pitkäksi niin pistän toista postausta samasta aiheesta tulemaan myöhemmin!

Onko joku näistä peleistä sinulla ostoslistalla odottamassa?

2 kommenttia:

  1. Me luultavasti miehen kanssa hankitaan myös tuo Horizon Zero Dawn. Tosin se vaikuttaa pelinä sellaiselta, että taidan katsella vierestä. Törkeän hyvältä se on kyllä trailereissa näyttänyt ja tarinapuolikin siinä kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu kyllä pisti silmään, tosi kauniin näköinen. :) Odotan innolla julkaisua ja videoita pelistä. :)

      Poista

Raapusta jotakin kommenttia.