sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Keskeneräisiä pelejä osa 2

Kirjoitin 9kk sitten päivityksen keskeneräisistä peleistäni, jota pääsette katselemaan kokonaisuudessaan täältä *klik klik*.

Edelleen moni sama peli on kesken ja osa on pysynyt koskemattomana koko tämän kuluneen reilun puolen vuoden ajan! Pelejä on tullut lisää ja pelivuori on kasvanut taas mielettömästi, joten keskeneräisten pelieni listauskin paisuu vain isommaksi ja isommaksi. Pitäisiköhän asialle tehdä jotakin jo pian, ennen kuin oikeasti vaivun johonkin "liikaa pelejä" koomaan?

Katsaus edellisessä postauksessa esiintyviin peleihin:


Dragon Age: Inquisition (9kk sitten 12%) on nyt tullut pelailtua vähän lisää ja pitäisi taas palata pelin pariin. Metal Gear Solid V, Ori and the Blind Forest, Assassin's Creed Black Flag. Sniper Elite 3 ja The Witcher 3 edistyminen edelleen sama kuin aiemmassa päivityksessäni. Far cry 4 edelleen aloittamatta! Piti säästää tätä, jotta saisin vanhoja pelejä ensin pelattua, mutta tämä jäi ja pääsinkin pelaamaan jo uutta Far Cry Primalia! Olen vähän hömelö. Outlast on läpi pelattu vihdoinkin, mutta itse olin sen lopun vain katsojana, sillä pakotin poikaystäväni pelaamaan sen (en kertakaikkiaan nössönä sitä uskaltanut pelata itse).


Uusia pelejä mitä olen saanut pelailla poikaystäväni tunnuksella tai mitä olen ostanut itselleni: Elikkä tarinapelejä satelee mukavasti aina vain lisää ja lisää kokoelmiini, joten nyt tämän 9kk aikana on tullut uusiksi tuttaviksi Fallout 4, Rise of the Tomb Raider, The Elder Scrolls V: Skyrim, Life is Strange, The Telltale pelit kokoelma, Diablo 3, XCOM 2, Layers of Fear, Bioshock Infinite, Unravel, Quantum Break, Dying Light, Alice: Madness Returns, Journey of a Roach, Half-Life 2 + molemmat lisäosat, Portal "1" ja Portal 2 jnejne paljon muitakin...

Ilokseni voin kuitenkin sanoa, että jotakin olen jopa saanut aikaiseksi tämän kuluneen 9 kuukauden aikana! (Nimeä klikkaamalla pääset lukaisemaan kyseisen pelin kirjoitukseni.) Eli nämä olen saanut loppuun saakka kahlattua: UnravelDiablo 3 peruspeli, Bioshock InfiniteLayers of Fear, Life is Strange, The Walking Dead season 1 ja 2, The Wolf Amoung Us, Half-Life 2, InsidePortal ja Portal 2. Ja loppu häämöttää jo Alice: Madness Returns pelissä!

Hyvin paljon olen pelannut Far Cry Primalia ja uusinta Tomb Raideria ja uskon voivani luvata näiden pelien läpäisyä seuraavan 6kk sisään! Skyrimissä on niin paljon pelattavaa, että tästä tulee nyt taas yksi sellainen peli mitä kahlaan läpi ikuisuuden. Journey of a Roach pelistä olen tehnyt pari videota youtubeen ja yritän tätä jatkaa vielä tämän vuoden puolella! XCOM 2 fiilistelyistä jo kirjoitin ja toivon kovin ottavani itseäni niskasta kiinni jotta menisin taas pelaamaan tätä!!!

Yhdessä poikaystäväni kanssa pelattavista peleistä listasin tuohon edelliseen postaukseen The Elder Scrolls Online, Borderlands 2 ja Halo 4. Näistä ESO on edelleen pahassa unholassa ja edelleen harmittaa ajanpuute tätä peliä kohtaan. Borderlands 2:sta sentään olemme pelanneet vähän eteenpäin, mutta pelattavaa on vielä todella paljon. Kuitenkin yhtä kenttää vaille valmis on Halo 4:sen pelailu, joten tämä pian pois alta! Lisäksi yhdessä pelattaviin peleihin olemme saaneet uutta vahvistusta: Divinity: Original Sin peli, josta jo alku fiilistelyjä kirjoittelin blogiini (voit lukea sen täältä). Tämä peli nyt kuitenkin vähän unohtunut etäämmälle. Ja lisäksi olemme pelanneet tuota Dying Lightia yhdessä joka vielä erittäin kesken... Hommattua tuli myös Residen Evil 5 jonka pelasimme jo läpi ja saimme aloitettua jopa uudelleen!

Pääsin myös kokeilemaan uusinta Dark Soulsia ja olihan tuo älyttömän jännä ja siisti! En silti laske tätä keskeneräiseksi peliksi itselläni, sillä en omista tätä ja en varmaan tule pelaamaankaan enempää.

Varmasti vielä monia pelejä mitä en tähän muistanut mainita ja monia joita en edes jaksa mainita, koska olen ne pelit jättänyt tarkoituksella koskemattomiksi tai tauolle. Pelejä kuitenkin tulossa lisää jatkuvasti ja pelilaatikkoni saa pian totaalisen ähkyn! Nyt ei siis muuta kuin ahkerana jatkamaan pelien pelailua ja katsotaan tilannetta taas vaikka puolen vuoden päästä uudelleen! Jännityksellä odotan, miltä tilanne silloin näyttää. Toivottavasti osa näistä on jo pelattuna, koska kohtahan alkaa jo hävettää kertoa kuinka joku peli on edelleen kesken ja aina sama virsi "pitäisi pelata, mutta kun mutta mutta...".

Mitenkäs teidän pelilaatikkonne, onko paljon pelejä kesken?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.