maanantai 1. helmikuuta 2016

Twitchin ulkoasun uusintaa


(Kuvat saa isommaksi klikkaamalla)

Nyt kun kuukauden sisään muutaman kerran taas sain aikaiseksi striimata niin päätin nyt päivittää Twitch sivuni ulkoasun. Muokkasin etusivun bannerini ja lisäsin tuohon näkyviin nuo miten minut löytää muualtakin somesta. Muokkasin myös tyyliltään samanlaisen Offline kuvan, jos joku sattuu eksymään kanavani lähetystä katsomaan silloin kun paikalla en ole.

Tein myös reippaana nuo oikealla olevat nappulatkin sopimaan samoihin sävyihin. Nyt näyttää omaan silmään kivalta ja yhtenäiseltä! Tällaiset kikkailut ja muokkailut on itselleni sellaista mieleistä hommaa. Kaikki kuvien muokkailu ja kikkailu on hauskaa ja aika hujahtaa aivan silmissä ihan samalla tavalla, kun jonkun mahtavan pelin tai sarjan parissa.

Mitäpä tykkäätte uudesta Twitch sivuni ulkoasusta? Pitäisikö samaa tyyliä jatkaa myös tänne blogin puolelle ja Youtubeen? Onko sellainen laaja yhtenäisyys hyvästä vai onko vaihtelevuus ja erinäköisyys silmää miellyttävämpää?

Striimailetteko te pelaamisianne? Heittäkää nimimerkkinne kommentteihin, josko joskus eksyisin striimejänne katsomaan.


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Siitä, onko vaihtelevuus vai erinäköisyys parempi, niin vaikea sanoa, nimittäin Kummassakin on hyvät ja huonot puolensa. Olkoon kumpi vaihtoehto tahansa suuntana, niin ykkösprioriteetti on tietenkin se, että ulkoasut miellyttää omaa silmää :)

  Tästä postauksesta tulikin mieleen, että täytyykin käydä siivoamassa noiden sos. medioiden ulkoasuja. Tuo homma täytyi tehdä jo kauan aikaa sitten, mutta kun ei ole oikein tullut muuta käytettyä kuin Twitteriä blogin osalta, niin vähän jäänyt (varsinkin kun graafinen puoli vie aina sen oman aikansa ja suunnittelu vielä lisää). Ehkä sitä innostuisi tekemään jotain videomuodossakin; kunhan keksisi, minkälaisia peliaiheisia videoita tekisi ja mikä miellyttäisi itseä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En itsekään osaa päättää onko parempi, että kaikissa toistuu sama linja vaiko se, että jokaisessa paikassa vähän poikkeavuutta. Itse ehkä sittenkin taidan tykätä erinäköisyydestä, koska se meinaa enemmän askartelua tietokoneella ja siitä tykkään. :D

   Hyvä että oli muistutuksena! :D Välillä on hyvä vähän päivitellä uutta ulkoasua ja pientä hienosäätöä. :) Itsekin juuri loin tunnukset twitteriin blogilleni, henkilökohtaisesti en siellä olekaan. Saas nähdä kuinka muistan sen olemassaolon. :D

   Kannattaa videoita alkaa tekemään jos vaan on innostusta. :) Itsekään en ihan ole varma millaisia kaikkia videoita haluaisin tehdä ja vähän vielä laiskaa ollut videoiden teko ja youtube kanavallani tällä hetkellä vaan muutama video, mutta ehkä jossakin vaiheessa taas työstän jotakin kivaa sinne. :D

   Poista
 2. Pitipä tietty heti käydä followaamassa. :D Striimaakko kovinkin usein? Tyyliasiaan uskaltaisin ite ainakin ehottaa pientä erilaisuutta! Pysyy ainakin homma freessinä ja jos tahtoo yhtäkkiä tyyliä muuttaa niin eipähän tarvihe ihan kaikkea laittaa heti uusiksi. Etenkin jos tykkää kauheesti kikkailla grafiikkajuttujen kanssa. Pääasia, että ite tykkää!

  Ja kysymykseen ei, en striimaile. Tahtoisin kovin ja oon iät ja ajat tainnut lupailla että joskus striimaan ainakin kerran... :D En vaan koe olevani erityisen viihdyttävä, heh. Joskus Youtubevideoita valitettavasti tein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo huomasin että aloit seuraamaan, kiitoksia. :) Striimailen vähän miten sattuu. Tässä nyt kuukauden sisällä oon striimannu 4 kertaa ja juuri äsken lopetin viimeisimmän striimin. Ja noita kertoja ennen oli varmaan muutaman kuukauden tauko. :D Vähän riippuu ja roikkuu.

   Nyt vaan rohkeesti striimailemaan! :) Ei tarvitse olla mitenkään erityisen viihdyttävä, katsojia on moneksi, monet tykkää katsoa vaan pelkkää pelaamista, toiset tykkää että jutellaan chatissa, toiset tykkää kuunnella hauskoja juttuja, toisia miellyttää hiljaisempi striimaaja ymsyms. :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Kateeksi käy, kun itse on umpisurkea kuvajutuissa ja bannerinkin teko blogiin käy työstä. :D

  Minusta yhtenäinen ilme eri kanaville on hyvä asia. Se auttaa muistamaan, kuka on homman takana ja luo sitä... no, yhteinäisyyttä, kokonaisuutta. Erilaiset ulkoasut eivät sinällään haittaa, mutta niistä tulee se fiilis, että kyse on eri jutuista.

  Olen joskus harkinnut pelien striimaamista, varsinkin nyt, kun se onnistuisi suoraan PS4:llä ilman kauheaa säätöä... mutta sitten se on jäänyt oikeastaan sen takia, etten halua kuvata kameralla itseäni ja höpistä englanniksi yleisölle. Se kun tuntuu melkein olevan oletuksena, jos striimailee (tai ei kai kaikki niin tee, mutta aika monet kuitenkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Aikamoista kikkailua ja työtä nuo kaikki tekeleeni aina ovatkin, mutta se on sellaista kivaa aikaa ja tykkään etsiskellä kivoja fontteja ja sijoitella ja sommitella kuvia yms paikoilleen ja leikkiä ja ihmetellä värien ja kaiken kanssa. Muokkausohjelmaani en osaa vielä kunnolla edes käyttääkään, mutta välillä katselen tutorialeja. :D

   Ja samaa myös sinulle kun mitä jo vastailin tuossa ylempänä, katsojia on moneksi. :) Itse ainakin puhun pelkästään vain suomea, vähemmän katsojia sillä toki saa, mutta ei se minua haittaa. On kiva jos välillä on edes se kolme katsojaa niin on kiva mieli striimata. :) Ja ei ole aina pakko toki sitä facecamia pistää päälle, mutta kyllä se suurta plussaa on. Itse ainakin tykkään katsoa jos näkee pelaajankin, jotenkin erilainen fiilis tulee seurata sitä striimiä. :)

   Poista
 4. Moikka. Olisiko apuja antaa miten voisin muokata omaa twicht sivujani? On ollut ongelmia muokkauksen suhteen kun en tiedä miten teen ulkoasun yms.. Sivulleni, ideoita olisi valtavasti mutta en osaa itse niitä toteuttaa :(

  VastaaPoista

Raapusta jotakin kommenttia.