tiistai 2. helmikuuta 2016

Diablo 3 - Läpi pelattu

Tuli tosissaan hommattua tuo Diablo 3 peli tietokoneelle ja pelailtua sitä ihan reippaasti muutamina päivinä. Hahmokseni valitsin Demon Hunterin ja se tuntui ihan hyvältä hahmolta ja sopivalta minulle. Varmasti kokeilen muitakin hahmoja vielä, kunhan ensin pääsen tällä hahmollani levuttamaan ja keräämään ensin parhaat tavarat, jjjei!

Vielä nyt hahmoni on aivan kamalan ruma, kun jokainen päällä oleva vaatekappale yms on ihan eri värisiä, näköisiä ja tyylisiä, joten ihan ei näillä vermeillä päästä mallin hommiin! Mutta mitäpä väliä niillä vaatteillakaan on, kun taistellaan kaiken maailman örkkejä ja mörköjä vastaan? Myönnän silti, että aina on kivaa pelata hyvännäköisellä hahmolla jolla on todella hienot haarniskat ja muut päällä, koska joutuuhan sitä hahmoa vähän katselemaankin, niin mukavampaa on olla silmää miellyttävä hahmo. "Ulkonäkö ei ole tärkein" blabla.

Tykkään pelin ulkonäöstä ja grafiikoista, peliä on oikein mukava pelata kun se hyväilee näkönystyröitäni! Paljon synkkyyttä sekä värejä, erilaisia vihollisia ja paikkoja. Tykkäsin paljon pelin tarinaa pelatessa aivan loppupuolella olevasta kentästä joka sijoittui taivaaseen. Osaksi varmaan oma lempivärini oli osasyynä siihen, miksi tuo paikka näytti niin upealta omaan silmääni.

Peli pyöri tietokoneellani hyvin, vaikka kone reppanani sisältöineen on tungettu liian pieneen koriin ja pelatessa kuuluu jäätävän kova hurina ja hyrinä, mutta onneksi on uudet ihanat kuulokkeet jotka vähän vaimentavat tuota "kehräystä".

Pelissä oli mahdottoman paljon lootattavaa ja paljon sai uusia tavaroita, rahaa sateli monina kasoina joka kyllä innostuttaa lisää pelaamaan ja etenemään! Varsinkin pelin lopussa viimeisen vihollisen lyötyä lävähti naamalle kasoittain kaikkea mahdollista joka sai silmät pyöristymään ihan maksimiin!

Tämä Diablo 3:sen perus tarina tuli nyt sitten pelattua läpi kokonaan, omasta mielestäni melko reippaasti. Aika kului pelin parissa aivan älyttömän nopeasti ja tuntui, että päivät valuivat vauhdilla aina kun päätti pitää "pienen" Diablo hetken. Enää ei siis ihmetytä se, miksi eräät kaverini uppoutuvat tunneiksi tähän peliin, kun itse huomasin tämän jo näin pienellä pelailulla.

Käyttämäni Skillssit: Hungering Arrow, Rapid Fire, Shadow Power, Vault, Sentry ja Rain of Vengeance. Rapid Fire oli ihan PARAS ja sitä käytin varmaan koko ajan. Mikä sen mahtavampaa kun nähdä vihollisten kuolevan nopeasti super vauhdikkaan nuolisateen johdosta!? Toinen lempparini oli Sentri, josta oli paljon apua tiukemmissa tilanteissa. Noita sentrejä pystyi heittämään kaksi kerrallaan ja itse pystyi viuhahtelemaan Vaultin kanssa sentrien välissä ja kaikki viholliset murskaantui, kjeh.

Peliä tuli pelattua muutama tunti yksin ja suurinosa poikaystäväni kanssa, joka peliä on joskus aiemmin enemmänkin pelannut. Häneltä sain hyviä neuvoja ja apua peliin ja tavaroiden tarpeellisuuksien punnitukseen. Peli oli taas aika uutta minulle muiden pelaamani pelien rinnalla joka on mukavaa kun pääsee uusien erilaisten pelien pariin. Nopeasti pelin vauhtiin pääsin ja opin pelaamaan tätä peliä, mutta silti vielä paljon opittavaa jotka joskus vielä saan onnekseni toki oppiakin.

Onneksi poikaystäväni osti minulle yllätykseksi tuon Reaper of Souls lisäosan, niin pääsen tykittämään tätä peliä vielä lisää kera kaiken mahtavan extran! Aionkin seuraavaksi aloittaa tuon lisärin tarinan tykittämisen, kun se seuraava Diablo hetki koittaa. Ensin tarinat, sitten muu säätäminen pelin kanssa.

Tarinasta sen verran voin sanoa, että se kokonaisuudessaan oli ihan kiva, vaikka muutamia keskusteluja tulikin skipattua malttamattomuuttani. Mielenkiinnosta haluan nähdä mitä lisäosassa tapahtuu, koska pääpelin tarina päättyi hyvin jännittävällä tavalla! Ehdottomasti suurta plussaa peli saa elokuvamaisista, näyttävistä ja upeista välivideoista! Niitä katselin haltioissani ja siksi varmaan pelin tarinakin sai satelemalla plussia ja mielenkiinto pysyi hyvin yllä.


Oletteko te pelanneet Diablo 3:sen tarinan läpi? Mitä itse tykkäsitte?


4 kommenttia:

 1. Ylläri pylläri varmasti kun sanon että pelattu on. :D
  Diablo kolmonen ja sen lisäosa on semmoinen setti, että sitä joko pelaa nollat taulussa kaikki se aika mitä kerkeää, tai sitten se unohtuu kuukausiksi taka-alalle vain odottamaan että pääsisi taas pelaamisen kohteeksi. Nykyisin peli tuntuu turhauttavan tylsältä ilman kavereita, kun tarinaa ei jaksa enää level- ja loot-jahdissa paukutella. Jäljelle jäävät erilaiset Bountyt ja riftit, jotka kaikessa kauneudessaan ovat tosi yksinkertaisia... Ei sillä että peruspeli sen ihmeellisempi olisi. :D Siinä vain tarina pelasti paljon.
  Diablo kakkonen on myös pelaamisen arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ei tullut yllätyksenä. ;D Mutta joo vielä edessä tuo lisärin tarina ja sitten pääsen itsekin katsomaan millaisia nuo Bountyt ja Riftit oikein onkaan. :D Pitää yrittää saada inspiraatiota lisärin hakkaamiseen, kun taas tuntuu etten tiedä mitä pelaisin kun kaikki on niin kutsuvia! Ääks. Diablo kakkonen, hmm... Pistän korvan taakse. ;)

   Poista
 2. Diablo 3 on niiiiiin hauska. :D En oo ite yksin pelannut, mut ainakin kaverin kanssa niin helppo hurahtaa pitkäksi aikaa. Pitäis myös hankkia tuo lisäosa, ei vaan jotenkin tee mieli maksaa samaa hintaa lisäosasta kuin ite pelistä. Diablo II on kans suositeltavissa, voi vaan tuntua aika downgradelta tuon jälkeen ulkoisesti. Nyt tekee postauksen takia mieli taas pelata, ääh. :D

  Also munkkia kannattaa muuten kokeilla, jos hienonnäköisistä hahmoista tykkää. ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kahdestaan oli kivempaa toki, mutta menee tää yksinkin jos ei muuta jaksa pelailla niin voi sitten Diablossa läiskiä menemään. :D

   Ja nyt vaan pelaamaan hus! ;) Juu munkki oli toinen mitä meinasin, että olis varmaan kiva hahmo itelleen, mutta poikaystäväni sillä haluaa pelata kunhan levutan oman hahmoni samaan tilanteeseen niin hän pääsee sillä pelaamaan. :D Kun ei nyt viitsisi itse vaan juosta perässä koko peliä läpi. :D

   Poista

Raapusta jotakin kommenttia.