keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Taukoa, hiljaisuutta, pölypalleroita...

Tiedän. Tiedän! Hyi, häpeä Miwwi, hyi. Kirjoituksia ei ole näkynyt, aavikon risupallot pyörii satunnaisten tuulenpuuskien mukana, pölypallerot valtaavat koko sivuston. Onko tämä kuollut? Tuleeko koskaan mitään tekstiä? Kyllä, tulee. Ei, ei ole kuollut, kokonaan.

On vain ihan tajuttoman kova katkos, en vain keksi kirjoitettavaa. Sitten jos pelaan jotakin peliä mistä voisin kirjoittaa, unohdan koko asian, jonka jälkeen asian muistaessani on peli jo niin kauan sitten ollut peluussa, ettei siitä enää osaa edes kertoa mitään. En usko teidän arvostavan tekstejä "Oli aika kiva peli. Hienon näkönen. Ei täs muuta moi." Jonka takia en sitten vaivaudu kirjoittamaan sellaisia lainkaan. Kyllä, minulla on pari tekstiä odottamassa kuvia ja oikolukua. Jotenkin vain taidan olla vähän laiska? Tähän on selitys. Kerron hieman itsestäni.

"Miwwi, 27-vuotias nuori neitokainen. (Kyllä olen vielä nuori.) Asun yhdessä poikaystäväni ja koirani kanssa. Käyn töissä joka päivä, paitsi viikonloppuisin. Harrastan pelaamista, elokuvien katselua ja kaikkea mitä mieleen tulee! Pahimpia puoliani taitaa olla liika empaattisuus, yli-innokkuus ja laiskuus. Parhaimpia puoliani ovat kaiketi luovuus, huumorintaju ja ystävällisyys."

Josta päästään itse aiheeseen. Huonona puolena yli-innokkuus? Miksi? No siksi, että kun keksin jonkun uuden kivan harrastuksen itselleni, alan tekemään tätä ihan sata lasissa! En ajattele mitään muuta kuin tätä uutta harrastustani, kaikki päiväni kuluvat joko tehden tai ajatellen uutta harrastustani. Vai pitäisikö sanoa innostus, eikä harrastus? Noh, innostuin piirtämään tietokoneella erilaisia digitalart kuvia. Piirsin sitten joka päivä! Mukavaa hommaa, kunnes aloin ottamaan liian kovia paineita asiasta, aloin vaatimaan itseltäni liian hyvää jälkeä, enkä antanut itseni harjoitella. Lopahti. Yhtä nopeasti kuin alkoikin! Sama homma taulujen maalaamisessa! Niin ajatellaankos nyt niin, että tämä blogi syntyi aika nopeasti idean saatuani. Innostus laski, jonka vuoksi tekstit vähenivät. SILTI en aio luovuttaa tämän suhteen ja aion vielä pitää tätä hengissä edes jotenkin! Huono puoleni vain on yli-innokkuus, joka loppuu yhtä nopeasti kuin alkaa.

Mutta mitä kuuluu, mitä olen tehnyt? Olen pelannut kaiken moisia erilaisia pelejä en edes muista mitä kaikkea kun on niin pitkä aika siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin! Kuitenkin pääsääntöisesti enimmiksään Lolia ja nyt viimeisimmät ties kuinka monta päivää ja viikkoa Stardew Valley:tä! Olen myös innostunut PixelArtista ja ai että se onkin kivaa puuhaa!

Pixelart harrastus on ihan uusi juttu minulle, en ole ennen tätä puolta taiteilussa kokeillutkaan. Intoa riittää ja jännityksellä odotan, koska tämäkin lopahtaa. Itseni tuntien, heti sen jälkeen kun luulen pystyväni tekemään oman pelin ja ymmärrän, että taidot eivät sittenkään riitä ja masennun. Kuulostaa niin minulta.

Tässä pitkin tekstiä näette näitä upean mahtavia teoksiani! Tuo tölkki oli ensimmäinen tekeleeni. Avaruusaluksen tein toisena, kävelevän tyttösen tein kolmantena ja samalla myös tämä tyttönen oli ensimmäinen kokeiluni animoida teokseni! Tästä animoinnista innostuneena väsäsin sitten tämän söpön kisulin, joka kävelee, istuskelee ja maukuu. Sen jälkeen väsäsin tuon puun ja viimeisimpänä työnäni on sivun ylhäällä nähty Eevee! Mielestäni kaikkein onnistunein työ ja olen ihan semi tyytyväinen animointiinkin. Ehkä kehityksen voi nähdä? Ainakin toivoisin kehittyväni vain parempaan ja parempaan. Vielä joskus toivoisin, että osaisin tehdä yhtenäisiä isoja kuvia, joissa on paljon yksityiskohtia ja tapahtumaa! Tällainen minulla nyt onkin työnalla, joten katsotaan näkeekö se koskaan päivänvaloa.

Toinen asia, joka osaksi innoittikin minut piirtelemään näitä, on tuo Stardew Valley. Joskus aikoinaan sitä tuli pelattua muutama tunti, ihan kivaa, mutta en päässyt pitkälle. Nyt kuitenkin uudelleen innostuttuani olen aivan korviani myöten koukussa! Mahtava peli ja kymmeniä pelitunteja jo täynnä! Olen päässyt aloittamaan jo toisen vuoden kesän ja olen mielestäni ihan hyvin edennyt ja saanut farmini kukoistamaan. Rakastan tätä peliä. Tästä voisin ehkä mahdollisesti säkällä ja tuurilla tehdä oman postauksen. En lupaa mitään, koska en halua asettaa nyt liikaa paineita tähän blogiin, kun nyt kerrankin eksyin kirjoittamaan jotakin. Antakaa minulle aikaa, anteeksi ja armoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta jotakin kommenttia.