perjantai 30. lokakuuta 2015

Halo 5 multiplayer


Halo 5:sen multiplayer herättää vähän erilaisia tuntemuksia. Jotenkin tuntuu niin oudolta pelata halon multiplayeria, kun on tottunut codiin. En ole pelannut juurikaan muita multiplayer pelejä kun codin bo2, ghosts ja aw ja jonkun verran Battlefield Hardlineä. Joten tuo halo maistuu todella erilaiselta! Pelaan koko ajan niin codimaisesti, jonka takia pelit kusevat pahasti. Välillä keskittyminen jaksaa riittää halomaiseen tyyliin, mutta sekin riippuu pelimuodosta.

Pelimuotoja on muutamia, kaikkia en ole päässyt vielä kokeilemaan. Warzonessa on aivan hullu sekamelska koko ajan, en itse ole päässyt siihen vielä hyvin kiinni. Voi olla että vastustajat ovat liian hyviä, jonka vuoksi tuntuu koko ajan olevan pelkkää kuolemaa kuoleman perään. Se lannistaa peli-intoa ja tuntuu, ettei halon multiplayer ole yhtään se oma juttu. Tykkään kuitenkin enemmän pelata pelimuotoja 4vs4! Jotenkin paljon parempi touhuta siinä tiimin kesken ja kommunikoida paremmin ja päihittää viholliset. En ole vielä kokeillut yksin pelata koko peliä, aina ollut se 3 itseni lisäksi joten päässyt hyvin kokemaan noita 4vs4 pelimuotoja täydellä partyllä. Niin paljon omaa pelityyliä ja fiilistä miellyttävämpää. Harmi että osa pelikavereista tykkää enemmän paukuttaa Warzonea, mutta he nyt ovatkin monia monia vuosia kokeneempia halo pelaajia. Warzonessa pelatessa on hauskinta botti vihollisten tappaminen ja ghostilla ajaminen! Hauskaa!

4vs4 pelimuodoissa Slayer pelimuodosta olen tykännyt. Siinä on intiimimpi meininki ja kommunikointi tärkeää, jotta pelin voittaa jos vastassa on keskiverto pelaajia (tai parempia). Swat pelimuoto on myös ollut oikein mieluisa, siinä on mahdollisuus tappoon jokaisella sama, jos päähän vaan onnistuu osumaan. On myös pelimuoto, jossa erilaisia pelityylejä tulee joka matsilla. Tämän muodon parissa myös hyvin hauska pelata, vaihtelu virkistää.

Tykkään kyllä kavereiden kanssa taistella läpi multiplayer matsien, mutta en usko, että viihtyisin yksinäni halon moninpelin pyörteissä. Ehkä free for all voisi olla hauska, täytyykin sitä kokeilla joku kerta jos peliseuraa ei ole linjoilla. (Eli milloin muka?)

Halosta muuten ihan hyvät fiilikset. Kentät on siistejä, melko monta tosi kivaa mappia. Eri pelimuodoilla on erilaisia kenttiä joissa temmeltää, joka jakaa hyvin isot ja pienet kentät erilleen. Selkeitä kenttiä liikkua ja erilaisia tyyleiltään, on talvi kenttää, ranta maisemaa, vedenalaista kenttää ja niin pois päin. En edes tiedä montako kenttää pelissä on? Olenkohan edes päässyt jokaista kenttää kokeilemaan, en edes tiedä.

Oman hahmon muokkaus on laaja. Erilaisia kypäriä on ihan älytön määrä! Perkkejä löytyy monen laisia, visiireitä monia monia ja väri skaala on suuri! Kyllä oman tyylisensä hahmon saa tehtyä, kunhan vaan saa ensin paketeista uusia kivoja tavaroita sitä varten. Kyllähän tuossa on vaikka ja mitä jännittävää customointi juttua, joita sitten vaan ahkerasti keräilemään!

Halon kokemukseni ovat vielä hyvin alhaiset, jonka takia pelaamisesta en moninpeleissä ole saanut kaikkea irti. Toivon, että jaksan vaan yrittää ja yrittää, jotta vielä jossakin vaiheessa alan pärjäämään peleissä paremmin ja saada omat statsitkin pysymään sielä plussan puolella. Toimiva moninpeli kyllä on ja hyvän näköinen, joten sillä puolella ei mitään ongelmaa olekaan. Kyllä tämä tästä! Reippaana vaan kohti uusia haasteita!1 kommentti:

Raapusta jotakin kommenttia.